Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Moja Biała Góra

sstar

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 month later...
  • 1 month later...
46 minut temu, Jeeb napisał:

IMG_4816.thumb.jpeg.a83e8d2b67939cba7657933515e7a1e9.jpeg

Piękna Łomnica. U mnie wczora z wieczora rumakiwanie po pagórkach skończyło się lotem przez kierę więc dziś… zgodnie z zaleceniami guru rehabilitacja krioterapia i fizjoterapia tzn rowerem nad morze i kąpiel z rana jak śmietana aby wrócić na otwarcie piekarni i od razu poprawa:-)

IMG_3511.jpeg

IMG_3509.jpeg

IMG_3506.jpeg

IMG_3504.jpeg

IMG_3502.jpeg

IMG_3514.jpeg

IMG_3515.jpeg

IMG_3516.jpeg

IMG_3519.jpeg

• Like 3

9 minut temu, sstar napisał:

Piękna Łomnica. U mnie wczora z wieczora rumakiwanie po pagórkach skończyło się lotem przez kierę więc dziś… zgodnie z zaleceniami guru rehabilitacja krioterapia i fizjoterapia tzn rowerem nad morze i kąpiel z rana jak śmietana aby wrócić na otwarcie piekarni i od razu poprawa:-)

IMG_3511.jpeg

IMG_3509.jpeg

IMG_3506.jpeg

IMG_3504.jpeg

IMG_3502.jpeg

IMG_3514.jpeg

IMG_3515.jpeg

IMG_3516.jpeg

IMG_3519.jpeg

Piękniaście Tadziu.

pozdro

• Thanks 1

5 minut temu, marekbtl napisał:

Piękniaście Tadziu.

pozdro

Ano jedno z moich miejsc na ziemi… Domki Białogóra są jak Anielska Osada co ją kojarzysz, Stacja Huty czy Bouda pod Snezkou lub Chata Amor lubię wracać tam gdzie byłem… państwo Styn u których mieszkamy to instytucja robią wejścia na plaże, knajpy mają, rowery od pana Leszka Edmunda jak się przedstawił - kobieta zamiast nexusa na sram i to jest dobre słowo na te przerzutki w piascie, rybak prawdziwy choć ryby hurtowe i jego rodzinka placki ziemniaczane podają z łososiem i sosem śmietanowo czosnkowym własnej roboty…

IMG_3520.jpeg

IMG_3495.jpeg

IMG_3479.jpeg

IMG_3484.jpeg

Edytowane przez sstar
  • Like 2

14 minut temu, Jeeb napisał:

właśnie był celem wycieczki bo żonka sobie zażyczyła ale na Ławce Dubkego tak potwornie nas dolało że 2 godziny suszyliśmy się w Terynce

Nawet tak obstawiałem, że to Pośrednia Grań https://pionowemysli.pl/topo-tatry/posrednia-gran-lawka-dubkyego-grania-przez-mala-posrednia-gran/ na tej ławce dużo było wypadków w zejściu jeśli mnie pamięć nie myli, szczyt honorny. Pogoda dla bogaczy.

• Like 1

Jak tam w taterkach mój Janie? U nas turnus rehabilitacyjny dobiega końca… pan z labradorem kąpał się po mnie… a tak z kolanem już lepiej znaczy z jakimś mięśniem czy ścięgnem podkolanowym… nie muszę chodzić już w podkolanówkach;-)

IMG_3725.jpeg

IMG_3724.jpeg

IMG_3723.jpeg

IMG_3716.jpeg

IMG_3712.jpeg

IMG_3710.jpeg

IMG_3698.jpeg

IMG_3693.jpeg

IMG_3690.jpeg

IMG_3689.jpeg

IMG_3687.jpeg

IMG_3685.jpeg

IMG_3678.jpeg

IMG_3727.jpeg

Edytowane przez sstar
  • Like 1

Wczoraj Dębki, dziś z rana Białogóra podobnie jak wczoraj z wieczora tylko słońce po drugiej stronie… no i odwiedziny „naszego” kota na śniadanie serwowaliśmy schab od karczku,  indyk polędwica i troć wędzona… a co… jebać biedę… Dąbki u Hani obowiązkowo.

IMG_4651.jpeg

IMG_4679.jpeg

IMG_4680.jpeg

IMG_4684.jpeg

IMG_4686.jpeg

IMG_4706.jpeg

IMG_4705.jpeg

IMG_4708.jpeg

IMG_4715.jpeg

IMG_4741.jpeg

IMG_4796.jpeg

Edytowane przez sstar