sstar Posted August 30, 2022 Report Share Posted August 30, 2022 Kiedyś była Karwia, teraz Białogóra. Pan z rybami, jutro łosoś na zimno, tatar też dobry. Bar Pirat i Zagroda. Grzyby, pływanie. Spacery w stronę Wierzchucina. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marionen Posted August 30, 2022 Report Share Posted August 30, 2022 Grzyby to chyba zeszłoroczne. Kot i pies to własne czy z wypożyczalni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstar Posted August 30, 2022 Author Report Share Posted August 30, 2022 (edited) 3 godziny temu, marionen napisał: Grzyby to chyba zeszłoroczne. Kot i pies to własne czy z wypożyczalni... Akita tylko zaczepiona. Kot jest prawie nasz, codziennie przychodzi na łososia, takie małe przekupstwo. Grzyby jakby świeże choć mało, ale do jajecznicy wystarczy. Edited August 30, 2022 by sstar 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p.e.t.e Posted August 31, 2022 Report Share Posted August 31, 2022 Kto oprócz mnie przeczytał Babia Góra i zdziwił się zdjęciem z plażą. 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted August 31, 2022 Report Share Posted August 31, 2022 Ja tam lubie ogrodzone plaże….nikt mi nie nastawia parawanów pod nosem😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstar Posted August 31, 2022 Author Report Share Posted August 31, 2022 (edited) 5 godzin temu, p.e.t.e napisał: Kto oprócz mnie przeczytał Babia Góra i zdziwił się zdjęciem z plażą. Dobre. Biała Góra też ma jakieś himalaistyczne konotacje, nie tylko Babia kojarzy się z górami. Czytam o Honnoldzie nawiasem mówiąc. Wychodząc na przeciw oczekiwaniom kopsnęliśmy się dziś za rzekę, bezimienną, z wielkiej, fotki już idą. Z ciekawostek bialogorzanie roszczą sobie prawa do terenów od rzeki do rzeki, Wierzchucino przepchnęli, Osieki ością w gardle. Edited August 31, 2022 by sstar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstar Posted August 31, 2022 Author Report Share Posted August 31, 2022 W temacie może ktoś kojarzy धौलागिरी ps to nie Yosemite choć wspomniałem Honnolda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstar Posted August 31, 2022 Author Report Share Posted August 31, 2022 2 godziny temu, Lexi napisał: Ja tam lubie ogrodzone plaże….nikt mi nie nastawia parawanów pod nosem😉 Widziałeś gdzieś parawany na moich fotkach, to tylko jeden frustrat ubzdurał sobie, ze Janusz w Passeratti jedzie nad Bałtyk. PS basenu brak, unikam, chyba, ze siostra poda… Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstar Posted August 31, 2022 Author Report Share Posted August 31, 2022 W stronę Wierzchucina. Jest rower. Pożyczony. Ale nie znaczy, ze gorszy. Kota tez mógłbym pożyczyć. Ale tu jednak ma swój dom. W Szklarskiej w Apartamentach Huty mamy rosyjskiego (sic! brytyjski może?) oswojonego, a w Szpindlu w Pohoda rudzielca. To dziwne bo psa miałem tylko. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstar Posted September 1, 2022 Author Report Share Posted September 1, 2022 Z życia Bialogory. A natomiast… z rana kąpiel. Z właścicielka Bursztynowej, znana Pizzeria na rogu. Morsuje zimą. Są z Lęborka. Poprzedni burmistrz Dering wyjechał i zaginął. Obecnie sprzątanie i przygotowanie na grzyby. Nasi gospodarze, Styn tez ostrzyli sobie żeby na teren Bursztynowej, ale nie każdy przetarg można wygrać i nie każdy trzeba za wszelka cenę, coś wiem, raz licytowałem garaże i na niektóre co poniektórzy byli zafiksowani. Wiatr od morza zimny, woda w miarę ciepła z dobra fala i piana, jak Afrodyta. Poranny deszczyk, teraz słoneczko… kot już był na śniadaniu, pod moja nieobecność. PS nie wiem czy to rodzina https://puck.naszemiasto.pl/gmina-krokowa-pozegnala-swojego-wojta-henryka-doeringa/ar/c8-4288480 https://gwe24.pl/pl/11_wiadomosci/22990_pogrzeb-henryka-doeringa-mieszkancy-pozegnali-wojta.html 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstar Posted September 4, 2022 Author Report Share Posted September 4, 2022 Na koniec pielgrzymka po bramkach numer 19 Debki, 26 i 27 nudyści Wierzchucino, skarpa, 30 Wierzchucino szeroko, 33 Bialogora i pizza jak u mamy… parmeńskiej. Rowery z JakMik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted September 4, 2022 Report Share Posted September 4, 2022 Byłem wczoraj w tych Białych Górach….coś chyba kręcisz bo zupełnie inaczej to wygląda…….😉 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marionen Posted September 4, 2022 Report Share Posted September 4, 2022 7 godzin temu, Lexi napisał: Byłem wczoraj w tych Białych Górach….coś chyba kręcisz bo zupełnie inaczej to wygląda…….😉 Też byłem, tylko białego mają mało Pozdrawiam... 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted September 5, 2022 Report Share Posted September 5, 2022 12 godzin temu, marionen napisał: Jedna wielka kocia farma…..a koty jak to koty- wywalone mają na wszystko… 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstar Posted November 4, 2022 Author Report Share Posted November 4, 2022 W dniu 31.08.2022 o 16:16, sstar napisał: W temacie może ktoś kojarzy धौलागिरी ps to nie Yosemite choć wspomniałem Honnolda Honnold HURT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstar Posted April 28, 2023 Author Report Share Posted April 28, 2023 Powrót. S6 na Lębork świetna. Góra, dół, lewo, prawo. Nad morzem cisza. Pierwsze zanurzenie… 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstar Posted May 1, 2023 Author Report Share Posted May 1, 2023 Raz Wierzchucino raz Lubiatowo. Potem rower. 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstar Posted May 2, 2023 Author Report Share Posted May 2, 2023 Na koniec załapaliśmy się na wyścig https://www.polishbiketour.pl/wydarzenia/baltyk-600-iii-edycja-szczecin-gdansk-29-04-2023 w roli kibiców. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstar Posted August 31, 2023 Author Report Share Posted August 31, 2023 Od wczora z wieczora zawitaliśmy w te strony 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstar Posted May 1, 2024 Author Report Share Posted May 1, 2024 Powtórka z rozrywki. 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marekbtl Posted May 1, 2024 Report Share Posted May 1, 2024 2 godziny temu, sstar napisał: Powtórka z rozrywki. Fajna miejscówka, lubię polskie nadmorskie klimaty, w szczególności bez tłumów. pozdro 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstar Posted May 2, 2024 Author Report Share Posted May 2, 2024 16 godzin temu, marekbtl napisał: Fajna miejscówka, lubię polskie nadmorskie klimaty, w szczególności bez tłumów. pozdro Ano fajna i sprawdzona mieszkamy u Moniki Styn https://domkibialogora.pl (odkrycie na miarę Anielskiej Osady koło Jankulakowskiego) opodal wypożyczalnia rowerów gdzie Stevensa kupiłem a teraz mam takie cudo z wypożyczalni widać nie tylko narty muszą być lajt i eko https://www.centrumrowerowe.pl/rower-trekkingowy-kellys-alpina-bike-eco-t10-pd39429/?v_Id=202264&utm_source=google&utm_medium=cpc&gad_source=1&gclid=CjwKCAjw88yxBhBWEiwA7cm6pVh79yzYTmBto7yhemimgOL3fFTsM56TFwPA55K9CIxTEQNiznlDvxoCk7oQAvD_BwE 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstar Posted May 5, 2024 Author Report Share Posted May 5, 2024 Rowerowo. 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstar Posted May 30, 2024 Author Report Share Posted May 30, 2024 Wczoraj Wierzchucino dziś procesja w wersji light dla miękiszonów… 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstar Posted May 30, 2024 Author Report Share Posted May 30, 2024 (edited) Takie tam wypominki https://www.facebook.com/groups/2799622833661455/ to zdjęcie z 2012 też Boże Ciało… fotka p. Janusza Żmicha Edited May 30, 2024 by sstar 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts