sstar Posted March 7, 2024 Report Share Posted March 7, 2024 Mikoszewo, 78 latka zbierała chrust… 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstar Posted March 8, 2024 Author Report Share Posted March 8, 2024 Co prawda z innej części ale lektura przednia… 6 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeeb Posted March 8, 2024 Report Share Posted March 8, 2024 myślisz że kogoś to interesuje? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstar Posted March 8, 2024 Author Report Share Posted March 8, 2024 (edited) 3 godziny temu, Jeeb napisał: myślisz że kogoś to interesuje? Ciebie nie. Więc nie pisz. Ale sam tu nie jesteś. Ludzie są różni. Edited March 8, 2024 by sstar 6 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyniczny Posted March 8, 2024 Report Share Posted March 8, 2024 4 godziny temu, Jeeb napisał: myślisz że kogoś to interesuje? Mnie 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lika Posted March 8, 2024 Report Share Posted March 8, 2024 7 godzin temu, Jeeb napisał: myślisz że kogoś to interesuje? Owszem, mnie tak. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wujot Posted March 9, 2024 Report Share Posted March 9, 2024 18 godzin temu, Jeeb napisał: myślisz że kogoś to interesuje? Popatrz na lajki. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstar Posted March 9, 2024 Author Report Share Posted March 9, 2024 Dziś mgły może opadną póki co lektura i bar Karmazyn dorsz z norweskich wód za 200zeta pyszny. 3 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstar Posted March 10, 2024 Author Report Share Posted March 10, 2024 23 godziny temu, Wujot napisał: Popatrz na lajki. Jego dislike jest większy niż cudzych lików gros, bo za miliony cierpi katusze… 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstar Posted February 6, 2025 Author Report Share Posted February 6, 2025 Tym razem trafiliśmy na koniec Rybackiej znaczy w prawo, czyli go east. Poznaliśmy panią Anię z Chorążówki ongiś http://annawaligorska.com/o-mnie/ woda zimna ale nurka obowiązkowo dać trzeba i sp... znaczy w nogi. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeeb Posted February 6, 2025 Report Share Posted February 6, 2025 23 minuty temu, sstar napisał: Tym razem trafiliśmy na koniec Rybackiej znaczy w prawo, czyli go east. Poznaliśmy panią Anię z Chorążówki ongiś http://annawaligorska.com/o-mnie/ woda zimna ale nurka obowiązkowo dać trzeba i sp... znaczy w nogi. to chyba koniec zimy się zbliża bo w zeszłym sezonie byłeś dopiero w marcu Coś w tym musi być bo w ptasim rezerwacie niedaleko mojego bloku zauważyłem wczoraj 2 bociany 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstar Posted February 6, 2025 Author Report Share Posted February 6, 2025 (edited) 36 minut temu, Jeeb napisał: to chyba koniec zimy się zbliża bo w zeszłym sezonie byłeś dopiero w marcu Coś w tym musi być bo w ptasim rezerwacie niedaleko mojego bloku zauważyłem wczoraj 2 bociany Bywałem zwykle cały rok. Jak jeszcze mama żyła. Teraz inni fani morza. Masz rację rok temu byliśmy w marcu. Ale zima ma się dobrze, może po weekendzie zawitam znowu w Krk. Edited February 6, 2025 by sstar 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstar Posted February 6, 2025 Author Report Share Posted February 6, 2025 W Stegnie jesteśmy Grażyna. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstar Posted February 7, 2025 Author Report Share Posted February 7, 2025 Woda z rana jak śmietana. Żadne tam morsowanie… jeśli miałbym porôwnywać do zwierząt to raczej tchórzofretka… 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstar Posted February 7, 2025 Author Report Share Posted February 7, 2025 Jantar znaczy… 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marionen Posted February 7, 2025 Report Share Posted February 7, 2025 21 godzin temu, sstar napisał: Piękna kotka, jak się zowie... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstar Posted February 7, 2025 Author Report Share Posted February 7, 2025 (edited) 44 minuty temu, marionen napisał: Piękna kotka, jak się zowie... Pisałem;-) Grażyna. Zostawili ją jacyś po wakacjach i od września została zaopiekowana w Barze bosmańskim https://www.facebook.com/people/Bar-Bosmański/100063736592877/ w Stegnach. A że bardzo grzeczna i subtelna to dostała wikt i opierunek, łosoś z rana, kurczak na obiad surowe, a ponadto dyskretnie przysiada się, jak na przykład do nas, potem oferuje towarzystwo niezobowiązująco. Przypomina nam w zachowaniu pewną kotkę ze Stacji Huta w Szklarskiej, tamta z angielskim rodowodem, wygląda inaczej ale obyczaje lordowskie. PS dziś leśnik z Jantara http://www.lesniczowka.mierzeja.com opowiadał jak zaopiekował się psem zwie go myśliwym... bo dużo myśli. Rasa wyżeł kaszubski, żart. A serio to ktoś go oddał i leśnik przygarnął, kłopoty były z alergiami, ale ogarnięte... dużo fajnych ludzi spotkaliśmy. Leśnik pokazywał 160 letnią brzozę do wycinki, obok zdrowego buka i młodych. Edited February 7, 2025 by sstar 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted February 7, 2025 Report Share Posted February 7, 2025 4 godziny temu, marionen napisał: Piękna kotka, j To bardzo ciekawe że szylkrety to zawsze kotki - prawie, napiszę prawie ( 1 na 10000) bo z koleji w. wypadku. kocurów rudy to kocur. Kiedyś jaja były jak przywiozłem do weterynarza rudą kotkę do sterylizacji.. a weterynarz uparł się że do kastracji - właściwie to jaj ie było.. a wet ma na nazwisko Kot ..nomen omen.. (Liszki woj. małopolskie - polecam- kapitalni ludzie). 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marionen Posted February 7, 2025 Report Share Posted February 7, 2025 6 minut temu, Lexi napisał: To bardzo ciekawe że szylkrety to zawsze kotki - prawie, napiszę prawie ( 1 na 10000) bo z koleji w. wypadku. kocurów rudy to kocur. Kiedyś jaja były jak przywiozłem do weterynarza rudą kotkę do sterylizacji.. a weterynarz uparł się że do kastracji - właściwie to jaj ie było.. a wet ma na nazwisko Kot ..nomen omen.. (Liszki woj. małopolskie - polecam- kapitalni ludzie). Nie wiedziałem na co się zdecydować, chciałem Ci dać pucharek i haha , jednak się nie da. Ja to z kolorami mam problem (nie tylko kocimi), rudy dla mnie to brązowy lub pomarańczowy albo jeszcze inny. Szylkreta nie jestem pewny, idę na łatwiznę i liczę ilość barw, jak ma co najmniej 3 to dla mnie kotka, znajoma weterynarka (nawiasem mówiąc świetna narciarka) mi mówiła, że tricolor i kot to tylko w wypadku jakiegoś genetycznego wypaczenia i z reguły nie mają takie koty potomstwa... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted February 7, 2025 Report Share Posted February 7, 2025 12 minut temu, marionen napisał: ot to tylko w wypadku jakiegoś genetycznego wypaczenia dokładnie Iśka (szylkret) i jej młodszy brat Gacek .. już w krainie wiecznych łowów razem. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marionen Posted February 7, 2025 Report Share Posted February 7, 2025 37 minut temu, Lexi napisał: dokładnie Iśka (szylkret) i jej młodszy brat Gacek .. już w krainie wiecznych łowów razem. Piękne, tylko szkoda, że już jedynie na zdjęciach (ale wspomnienia żyją w nas). Taką piękność spotkałem w Górach Levka Ori w drodze do Samarias. Na Krecie spotkać koty można wszędzie, tylko kilka przykładów... 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstar Posted February 8, 2025 Author Report Share Posted February 8, 2025 Ładnie wątek wyewoluował. Szkoda, że koniec… Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted February 8, 2025 Report Share Posted February 8, 2025 10 godzin temu, marionen napisał: jedynie na zdjęciach .. a to zapodam jeszcze raz Gacka ..już dorosłego .. a poniżej jeszcze Molly - kot "nadrzewny" - była u mie w erze przedGackowej i jako jedyna miała wolny wjazd na chatę (klapka w drzwiach otwierana na wszczepiony chip) - więc znosiła różne przysmaki ..szczury.. myszy.. nietoperze.. łowna była 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstar Posted February 18, 2025 Author Report Share Posted February 18, 2025 (edited) Jantar zimową porą, wczoraj padał śnieg... W TV film o Segantinim którego imieniem nazwano schronisko w drodze na Presanellę Edited February 18, 2025 by sstar 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstar Posted February 19, 2025 Author Report Share Posted February 19, 2025 Każdemu jego Everest… założyliśmy bazę w Karmazynie… Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts