Ledzian Napisano 6 Listopad 2022 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2022 Jeździł ktoś na obu deskach i może powiedzieć czy są zauważalne różnice? Pojeździłem- 2 dni na 173 i jestem zachwycony. Niestety, nie potrafię znaleźć w znośnych pieniądzach i zastanawiam się nad starszymi 175, których znów nie miałem okazji wypróbować. Ps. Nie będę się na tym ścigał. Nie chce/nie potrzebuje dłuższych - taka długość jest idealna (dla mnie). Mam też inne narty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ledzian Napisano 19 Grudzień 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2022 W końcu wypożyczyłem 173 te co w zeszłym roku, dokładnie ta sama sztuka po jednym sezonie w wypożyczalni. Narta dalej pewna stabilna, super trzymająca, ładnie zaciesnia... ale gdzieś zniknął kop przy wyjściu (nawet jak specjalnie się spóźni skręt). Daje do myślenia. Poradzi ktoś podobne narty od innego producenta do wypróbowania? Mogę zmieniać w wypożyczalni do woli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi