Gacek1964 Napisano 18 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń Jest to już 4 nasza wyprawa w Alpy pociągiem, tym razem czeka nas najdalsza podróż do doliny Otztal. Na razie wszystko zaczyna się planowo. 15 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gacek1964 Napisano 18 Styczeń Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń Dotarliśmy do Wiednia. Teraz zasłużony relaks z Cortiną w tle. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gacek1964 Napisano 18 Styczeń Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń Po 13 godzinnej podróży, z dwu godzinną przerwą w Wiedniu, dotarliśmy do Langenfeld. 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg Napisano 18 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń Rewela. Jakby mieć jeszcze podrzutkę do Bohumina, to prawie dwie godziny krócej. Bez męki za kółkiem, relaks. A jak powrót? Jest dogodne połączenie po nartach? Tzn. wyjazd z Langenfeld około 18tej, żeby być rano na Śląsku? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gacek1964 Napisano 18 Styczeń Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 11 minut temu, Greg napisał: Rewela. Jakby mieć jeszcze podrzutkę do Bohumina, to prawie dwie godziny krócej. Bez męki za kółkiem, relaks. A jak powrót? Jest dogodne połączenie po nartach? Tzn. wyjazd z Langenfeld około 18tej, żeby być rano na Śląsku? W następną sobotę wracamy, ale jeszcze zahaczamy o zawody w Kitzbuhel, także wyjazd się trochę przedłuży 😋 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 18 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2 godziny temu, Gacek1964 napisał: Po 13 godzinnej podróży autem też byś chyba z Katowic szybciej nie dojechał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gacek1964 Napisano 18 Styczeń Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 1 minutę temu, Jeeb napisał: autem też byś chyba z Katowic szybciej nie dojechał Autem szwagier jechał 11 godzin, z korkiem między kufstein a insbruckiem 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg Napisano 18 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 41 minut temu, Gacek1964 napisał: Autem szwagier jechał 11 godzin, z korkiem między kufstein a insbruckiem 10-11 godzin leci Gliwice-Soelden 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gacek1964 Napisano 18 Styczeń Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 17 minut temu, Greg napisał: 10-11 godzin leci Gliwice-Soelden Dokładnie. My celowo 2 godziny zrobiliśmy przerwy na zawody w Cortine 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 18 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2 godziny temu, Greg napisał: 10-11 godzin leci Gliwice-Soelden Gliwice Langenfeld 8.40h Google mi podaje z domu. Co nic nie zmienia w podróży pociągiem to jedbak inna jazda. Pewnie mają 2x200:) Dawajcie dalej relacje np. Z dworca do apartu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gacek1964 Napisano 19 Styczeń Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 7 godzin temu, przemo_narciarz napisał: Guten morgen soelden 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gacek1964 Napisano 19 Styczeń Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń Miał być cały dzień słońca, a nie było go prawie wogole, ale wyjezdzilismy się bardzo. Generalnie bardzo brakuje śniegu, na trasie nr 1,, są ostrzeżenia o luźnych kamykach, a to już jest przecież bardzo wysoko. Na pozostałych trasach warunki dobre, ludzi sporo szczególnie w newralgicznych miejscach, natomiast na czarnych pusciotko. 11 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 19 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń (edytowane) Tydzień temu wróciłem z tamtąd a byłem już tam kilka razy i tak mało śniegu widziałem pierwszy raz🥲, a ośrodek leży wysoko nawet jak na warunki alpejskie😗. Prognozy na najbliższe dni też nie są zbyt optymistyczne, chyba wina rudego agenta🤣😂 Edytowane 19 Styczeń przez MAIKEL 1977 11 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gacek1964 Napisano 19 Styczeń Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 27 minut temu, MAIKEL 1977 napisał: Tydzień temu wróciłem z tamtąd a byłem już tam kilka razy i tak mało śniegu widziałem pierwszy raz🥲, a ośrodek leży wysoko nawet jak na warunki alpejskie😗. Prognozy na najbliższe dni też nie są zbyt optymistyczne, chyba wina rudego agenta🤣😂 Też to jest trzeci raz tutaj i deficyt śniegowy jest zauważalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gacek1964 Napisano 20 Styczeń Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń Morgen Dziś powtórka z rozrywki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gacek1964 Napisano 20 Styczeń Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń Dziś był piękny dzień. Ludzi mniej niż wczoraj, na niektórych trasach pustki bo ludzie jeżdżą stadnie a wystarczy odbić w bok i masz trasę tylko dla siebie. 11 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gacek1964 Napisano 21 Styczeń Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń Gurgle czekają. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gacek1964 Napisano 21 Styczeń Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń Wyjeżdilismy jak zwykle. Warunki według mnie gorsze niż w soelden mimo mniejszej ilości ludzi. Szkoda że wyciągi otwierają dopiero o 9 😏 Pogoda rewelacja. 10 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gacek1964 Napisano 22 Styczeń Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń Takie poranki to lubię 2 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gacek1964 Napisano 22 Styczeń Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń Kto rano wstaje.... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gacek1964 Napisano 22 Styczeń Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń Solidny kolejny dzień narciarski. Trasy super prócz 1 z Bonda na której coraz więcej kamieni, a szkoda bo według mnie na sam dół w połączeniu z trasami 4,5 i 7 to najlepszy zjazd w ośrodku. 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg Napisano 22 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 1 godzinę temu, Gacek1964 napisał: Trasy super prócz 1 z Bonda na której coraz więcej kamieni Niestety mało śniegu - a tam bywają kamole nawet przy jego optymalnej ilości. Ale to chyba jedyne miejsce w całym ośrodku, gdzie jest taki problem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 22 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń W dniu 18.01.2025 o 20:39, Jeeb napisał: autem też byś chyba z Katowic szybciej nie dojechał Do Neustift im Stubaital, bez szaleństw, jechałem 10 godz. ze Śląska. Do Solden w 11 myślę, że da się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gacek1964 Napisano 23 Styczeń Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 8 godzin temu, Greg napisał: Niestety mało śniegu - a tam bywają kamole nawet przy jego optymalnej ilości. Ale to chyba jedyne miejsce w całym ośrodku, gdzie jest taki problem Tak. Kamienie są tylko w tym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gacek1964 Napisano 23 Styczeń Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń W kolejce do kolejki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi