sp8ebc Napisano 25 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń W sumie dość głupia i dziwna sprawa. Otóż konkurencyjne forum nieco się popsuło. Da się je przeglądać jako takie, ale przestała działać Captcha. Ponieważ zapomniałem swojego hasła nie jestem w stanie go odzyskać. Nie da się też założyć nowego konta, a nawet wysłać wiadomość do administratora, bo to wszystko wymaga przejścia przez Captcha, która jednak nie działa. Czy ktoś zna (najlepiej osobiście) admina tamtego forum? Wysłałem maila na andrzej@skiforum.pl ale to pewnie adres to powiadomień i nikt go nie sprawdza. Ewentualnie czy ktoś, kto ma konto i tu i tam, może wrzucić tam jakąś wiadomość o problemie i go (tj. admina) oznaczyć? Bardzo żadko tam zagląda i pewnie jeszcze dużo śneigu napada zanim się zorientuje, że coś jest nie tak i to naprawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 25 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń OK, napiszę do niego przez PW, kiedyś mejle dochodziły, ale coś może się podziało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 25 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 24 minuty temu, sp8ebc napisał: W sumie dość głupia i dziwna sprawa. A może to dlatego że nick na spamerski wygląda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 25 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń Mnie się udało odzyskać dostęp dość dawno temu,ale teraz już pewnie znowu się zdezaktualizował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp8ebc Napisano 26 Styczeń Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 7 hours ago, Jeeb said: A może to dlatego że nick na spamerski wygląda ? Niee... Ewidentnie przestał działać klucz API do Captcha. Ten błąd wyskakuje już po kliknięciu rejestracji, zanim się cokolwiek zacznie wpisywać w formularzu. Ciekaw jestem ile to już tak nie działa 🤨 W sumie od dawna nie było tam kolejnej fali spamu, także pewnie dość dlugo 🤨 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 26 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń To może lepiej tego nie naprawiać. Dzięki temu nie ma spamu 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 26 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń Jakieś nowe osoby się jednak pojawiają, ale fakt, że spamu jakiś czas nowego nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 26 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń Admin mi odpisał, że powinno już być ok, można sprawdzić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi