sp8ebc Posted January 25 Report Share Posted January 25 W sumie dość głupia i dziwna sprawa. Otóż konkurencyjne forum nieco się popsuło. Da się je przeglądać jako takie, ale przestała działać Captcha. Ponieważ zapomniałem swojego hasła nie jestem w stanie go odzyskać. Nie da się też założyć nowego konta, a nawet wysłać wiadomość do administratora, bo to wszystko wymaga przejścia przez Captcha, która jednak nie działa. Czy ktoś zna (najlepiej osobiście) admina tamtego forum? Wysłałem maila na andrzej@skiforum.pl ale to pewnie adres to powiadomień i nikt go nie sprawdza. Ewentualnie czy ktoś, kto ma konto i tu i tam, może wrzucić tam jakąś wiadomość o problemie i go (tj. admina) oznaczyć? Bardzo żadko tam zagląda i pewnie jeszcze dużo śneigu napada zanim się zorientuje, że coś jest nie tak i to naprawi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chertan Posted January 25 Report Share Posted January 25 OK, napiszę do niego przez PW, kiedyś mejle dochodziły, ale coś może się podziało Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeeb Posted January 25 Report Share Posted January 25 24 minuty temu, sp8ebc napisał: W sumie dość głupia i dziwna sprawa. A może to dlatego że nick na spamerski wygląda ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lski@interia.pl Posted January 25 Report Share Posted January 25 Mnie się udało odzyskać dostęp dość dawno temu,ale teraz już pewnie znowu się zdezaktualizował... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sp8ebc Posted January 26 Author Report Share Posted January 26 7 hours ago, Jeeb said: A może to dlatego że nick na spamerski wygląda ? Niee... Ewidentnie przestał działać klucz API do Captcha. Ten błąd wyskakuje już po kliknięciu rejestracji, zanim się cokolwiek zacznie wpisywać w formularzu. Ciekaw jestem ile to już tak nie działa 🤨 W sumie od dawna nie było tam kolejnej fali spamu, także pewnie dość dlugo 🤨 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioJ Posted January 26 Report Share Posted January 26 To może lepiej tego nie naprawiać. Dzięki temu nie ma spamu 😁 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chertan Posted January 26 Report Share Posted January 26 Jakieś nowe osoby się jednak pojawiają, ale fakt, że spamu jakiś czas nowego nie było. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chertan Posted January 26 Report Share Posted January 26 Admin mi odpisał, że powinno już być ok, można sprawdzić. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts