JC Napisano 16 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2007 W dziale Sprzęt zamieściłem ciekawa informację o nowości firmy Komperdell w dziedzinie ochraniaczy. http://www.skionline.pl/sprzet/?ids=&co=newsy&id_newsa=5066 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 16 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2007 Kolekcja wygląda ciekawie, ale jak podajesz chyba większość na razie nie do nabycia. Gdzie można obejrzeć i ewentualnie nabyć aktualną ofertę? Dodam, że na stronie firmy jakoś niewiele znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 16 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2007 Z Airshockiem będzie kłopot ale pozostałe ochraniacze powinny być dostępne. Napisz do mnie co byś chciał, a ja przekaże to komu trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 16 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2007 trzeba będzie chyba kasiurke zbierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 16 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2007 No to napisze: na ebayu niemieckim już były i można jeszcze znaleźć. Zeszłoroczna kolekcja była w śmiesznych cenach. Ja nabyłem najtańszy i... niestety nie mój rozmiar. Leży w szafie... bodajże model to RACE. Z chęcią sprzedam. Wiem wiem wiem ,że to nie giełda, ale tam nikt nie zagląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2007 Bibic jakiś czas temu napisałeś, że Airshock nadaje się do sexshopu. Sprawdzę to teraz w Austrii, bo mamy dwa takie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 3 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2007 Ten skórzany ? Nie przypominam sobie stwierdzenia, ale OK. To racja, jeszcze tylko pejcz i kajdanki do tego. P.S. Nie uzywam Airshocka skórzanego:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2007 Nie ... szmaciany! Dokładnie taki jak na zdjęciach http://www.skionline.pl/sprzet/?ids=&co=newsy&id_newsa=5066 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 3 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2007 Eee ten jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek1975 Napisano 3 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2007 Jaki jest mniej więcej koszt takiego ochraniacza? Szukałem czegoś takiego w sklepach i niestety nie ma. Wszystko co widziałem jest montowane na elastyczne pasy i nie do końca przylega jak powinno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi