ARI Napisano 25 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2010 Co bedzie - Trochę bliżej i może trochę taniej niż do Kanady - może bedzie okazja pojechać i pooglądać osobiście takie fajne zawody :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 25 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2010 Co bedzie - Trochę bliżej i może trochę taniej niż do Kanady - może bedzie okazja pojechać i pooglądać osobiście takie fajne zawody :-) To prawda;może będzie okazja. Ciekawe jakie tam ośrodki narciarskie mają,bądź będą mieli wtedy... Egzotyczne narty Nas czekają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 25 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2010 Ich premier z prezydentem tam jeżdżą :-) - a jak bedzie kicha to zawsze można wyskoczyć nad morze (prawie jak we Francji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 25 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2010 Znając Ruskich to taki wypad na Igrzyska do Soczi to bedzie ze trzy razy droższy niż do Kanady:D Tu słowa "Prawie jak we Francji" nabierają ciekawego znaczenia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobra Napisano 26 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2010 Podaję za WP: "W wypadku narciarskim zginął w środę w Squaw Valley przyjaciel amerykańskiej alpejki Julii Mancuso, 26-letni C.R. Johnson, specjalizujący się we freestyle'u. Narciarz podczas zjazdu uderzył głową w skałę." [*][*][*] Jest wielka, że w ogóle wystartowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 26 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2010 Właśnie włączyłem o 19 i :eek: przejazdy dwóch ostatnich zawodniczek:mad: Ale ciekawe roztrzygnięcia:rolleyes: Ja też w całości nie obejrzałam, przełączyłam przypadkiem o 18:45. W planie Eurosportu w ogole nie było 2 przejazdu kobiet. Generalnie z tego co widzę to jeden wielki burdel jest... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 26 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2010 Podaję za WP: "W wypadku narciarskim zginął w środę w Squaw Valley przyjaciel amerykańskiej alpejki Julii Mancuso, 26-letni C.R. Johnson, specjalizujący się we freestyle'u. Narciarz podczas zjazdu uderzył głową w skałę." [*][*][*] Jest wielka, że w ogóle wystartowała. Zgadzam się. Kiepska sprawa... Mancuso to bohaterka, nie ma co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 Jestem coraz bardziej załamana relacjami z Vancouver. To co wczoraj pokazywali to był jakiś dramat. Po jaką cholerę kamerzysta śledził i kilka razy filmował płaczącą Susane? Co miało to wnieść do tej relacji? Trochę dramaturgii? To jest sport a nie telenowela i to są prawdziwe uczucia zawodników którym nie wyszedł przejazd a nie aktorstwo. Z kolei jak się jakiś zawodnik wychrzani na trasie to jak jest dłuższa przerwa bo go zbierają to zamiast właśnie to pokazać, żeby uspokoić widzów albo właśnie ku przestrodze pokazać co się stało to oni puszczają reklamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 27 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 Stawiałem na Susane i miała szanse na 3 platz, Zwróciłem uwagę na dobre wyniki jeszcze dwóch 19 latek. Geiger (MS J) i Melzynski. Przyszłe gwiazdy:) no i dość fotogeniczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 Ja stawiałam na Marię, Marlies i Kaśkę Zettel. Zettel nie poznaję - zwykle jezdzi jak robot, jest pewniakiem i nic jej nie rusza:eek: A wczoraj to tak jakby nie była ona... Zmasakrowała oba przejazdy. Zaczynam podejrzewać, że wczoraj nie jechała Zettel tylko jej klon czyli Martin Hoelwarth Też "narciarz" ale specjalizujący się w nieco dłuższych dechach, dlatego mogło mu nie wyjść. Czyż oni nie są identyczni 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obal Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 Ja też w całości nie obejrzałam, przełączyłam przypadkiem o 18:45. W planie Eurosportu w ogole nie było 2 przejazdu kobiet. Generalnie z tego co widzę to jeden wielki burdel jest... Może i w programi nie podają, ale podczas relacji TV na wierząco są komunikaty co będą pokazywać i o której. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 Zgadza się ale problem w tym, że ja nie oglądam Eurosportu 24h na dobę i przyjęłam że skoro powiedzieli, że będzie relacja o 19 to tak będzie. Uaktualnianie programu tv na stronie internetowej też mogłoby odbywać się na bierząco tymczasem w planie nie było w ogóle informacji że tego dnia ma być 2 przejazd. To oczywiście jest ich sprawa co robią, ja mogę sobie jedynie pomyśleć że olewają sprawę i tyle:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalb Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 Czyż oni nie są identyczni No właśnie (olśnienie). Ja się cały czas zastanawiałem kogo mi ona przypomina, a to jej rodak Martin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aldok63 Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 Anja Paerson pożegnała się z igrzyskami Szwedzka alpejka Anja Paerson kłaniała się i pozdrawiała publiczność na stoku w Whistler, po swym, prawdopodobnie, ostatnim starcie olimpijskim na igrzyskach. Nie podjęła jednak jeszcze ostatecznej decyzji o terminie zakończenia kariery http://vancouver.interia.pl/vancouver/news/anja-paerson-pozegnala-sie-z-igrzyskami,1445327 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 Brawa dla Justyny!!!Świetnie się trzyma!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 Złoto !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 jjjjeeeeeesst!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 W planie Eurosportu w ogole nie było 2 przejazdu kobiet. Generalnie z tego co widzę to jeden wielki burdel jest... Burdel to za mało i za delikatnie powiedziane:rolleyes:, ale w sumie to nie powinno nas dziwić przecież to francuska stacja, a wystarczy popatrzeć na samochody(używane) sprowadzone od tych brudasów:eek:, a i od nowego zachowaj Boże:eek: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 Justyna - Gratulacje jesteś Wielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 Burdel to za mało i za delikatnie powiedziane:rolleyes:, ale w sumie to nie powinno nas dziwić przecież to francuska stacja, a wystarczy popatrzeć na samochody(używane) sprowadzone od tych brudasów:eek:, a i od nowego zachowaj Boże:eek: ...no nie, tu takie emocje, a SB o Brudasach z Francji :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 to był finisz !! Jezusicku:D jak w dobrych horrorach z dobrym zakończeniem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 38 lat czekałem na kolejne złoto na Olimpiadzie Zimowej. Kto z Was pamięta skok Wojtka Fortuny w Sapporo ? Macie szanse wnukom opowiadać o 27 dniu lutego w Vancouver !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 Jest kosztyczek za zdrowie ZŁOTEJ medalistki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 Piękna walka!!! Justyna była najmocniejsza i pokazała jak się wygrywa:D Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 ...no nie, tu takie emocje, a SB o Brudasach z Francji :D:D No, po prostu równowaga w przyrodzie musi być A dla Justyny oczywiście brawa:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi