magelan Napisano 19 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2009 (edytowane) Ja jeszcze napuściłbym na tych "Ondrasków" ekologów , tylko żeby odpuścili inne beskidzkie stoki. Edytowane 19 Marzec 2009 przez magelan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 19 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2009 Ja jeszcze napuściłbym na tych "Ondrasków" ekologów , tylko żeby odpuścili inne beskidzkie stoki. 100% słuszności! Polać mu za to ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obal Napisano 19 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2009 Ja jeszcze napuściłbym na tych "Ondrasków" ekologów , tylko żeby odpuścili inne beskidzkie stoki. Jakich ekologów?! Lepiej nie wymawiajmy nazyw tych stworów, bo jeszcze się do czegoś przyczepią Na Sybir z nimi tam mają dosyć pięknej nietkniętej natury:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 19 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2009 (edytowane) Bez poszerzenia tras to oni sobie tam mogą stawiać cokolwiek. Przecież nawet przy tych archaicznych orczykach te trasy i tak już nie mają przepustowości i jazda tam nie jest do końca przyjemna a i niebezpieczna niestety. Nie wyobrażam sobie tam na tych trasach wiekszej ilości ludzi. Teraz jak większośc jeżdrzących stoi w kolejkach to jest jeszcze jako tako - taki przykry paradoks bo powinno być całkiem na odwrót Edytowane 19 Marzec 2009 przez mihumor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 19 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2009 30-lat temu te trasy były już za wąskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 19 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2009 Ciekawe czy za 30 lat bedą rownie wąskie - na to niestety wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi