aklim Napisano 1 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2009 cześć czy ktoś używa tego typu koszulek lub ew. ma coś do powiedzenia na ich temat (skuteczność , wygoda itp.) ? wydaje się to być ciekawą alternatywą dla tzw. twardych ochraniaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 1 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2009 cześć czy ktoś używa tego typu koszulek lub ew. ma coś do powiedzenia na ich temat (skuteczność , wygoda itp.) ? wydaje się to być ciekawą alternatywą dla tzw. twardych ochraniaczy hej jeszcze nie miałem okazji ale myśle o tym na next sezon > zwł. że dystrybucje ma obecnie www.asport.pl z którym blisko współpracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2009 cześć czy ktoś używa tego typu koszulek lub ew. ma coś do powiedzenia na ich temat (skuteczność , wygoda itp.) ? wydaje się to być ciekawą alternatywą dla tzw. twardych ochraniaczy Poczytaj sobie tutaj o ochraniaczach jakie ja używam: http://www.skionline.pl/sprzet/?co=newsy&id_newsa=5066 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 2 Czerwiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2009 Poczytaj sobie tutaj o ochraniaczach jakie ja używam: http://www.skionline.pl/sprzet/?co=newsy&id_newsa=5066 no tak Komperdell wyglada całkiem , całkiem i pewnie też w użytkowaniu jest OK , ale gdzie to w Polsce można kupić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 3 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2009 no tak Komperdell wyglada całkiem , całkiem i pewnie też w użytkowaniu jest OK , ale gdzie to w Polsce można kupić ? spróbuj na ebay.de Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2009 no tak Komperdell wyglada całkiem , całkiem i pewnie też w użytkowaniu jest OK , ale gdzie to w Polsce można kupić ? U nas będzie Ci trudno, ale przy wypadzie do Austrii kupisz Komperdella w w prawie każdym sklepie sportowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 3 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2009 Sam nad tym pomyśle... Nie wiedziałem,że dla narciarzy dostępny jest taki wypas,wcześniej czytałem o podobnych rozwiązaniach stosowanych w kombinezonach dla motocyklistów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 4 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2009 U nas będzie Ci trudno, ale przy wypadzie do Austrii kupisz Komperdella w w prawie każdym sklepie sportowym. pewna firma na aledrogo z Łancuta sprzedaje;) a i mysiek pomaga na niemieckim ebay.de kupic:P takze nie aż tak trudno:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 4 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2009 pewna firma na aledrogo z Łancuta sprzedaje;) a i mysiek pomaga na niemieckim ebay.de kupic:P takze nie aż tak trudno:P Bugi i Soczek już mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość stiv Napisano 6 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2009 kilka lat temu miałem kurtkę rossi,z pompowanymi poduszkami na plecach ,odlotowy patent do pierwszego prania,po praniu poduszki się rozpadły i kurtka stała się za duża . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 6 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2009 kilka lat temu miałem kurtkę rossi,z pompowanymi poduszkami na plecach ,odlotowy patent do pierwszego prania,po praniu poduszki się rozpadły i kurtka stała się za duża . W kurtkach motocyklowych te poduszki się wyciąga do prania lub czyszczenia chemicznego. Może przeoczyłeś tą możliwość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi