johnny_narciarz Napisano 24 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2009 Bielsko-Białą zaczyna zalewać! :eek: Na razie to miejscowe i raczej chwilowe,ale ma być gorzej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 24 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2009 Jechałem przez Kamienicę w Bielsku i wody na całej szerokości ulicy było do 20 cm. Wylał potok Kamieniczanka i wlał się do garaży straży pożarnej. Woda ze studzienki koło Polmosu tryskała na metr w górę. Modliłem się, aby silnik w aucie nie zgasł. Byłem wieczorem popatrzeć na straty. Chodniki w niektórych miejscach podmyło i było pełno nasiesionych na jezdnię i pobocza kamieni, gałęzi itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 24 Czerwiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2009 (edytowane) Dziś próbowałem objechać przez Kamienicę,ale korek i nie dało się.Próbowałem dalej bocznymi dróżkami - też bez szans! :eek: Uparty byłem i inną częścią miasta objechałem. Znowu mocno leje! :eek: Edytowane 24 Czerwiec 2009 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 25 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2009 (edytowane) Bielsko utonęło! To parking koło serwisu Szafrańskiego! A to jezioro jedno z ważniejszych i większych skrzyżowań w Bielsku!!! A poniżej najlepsze Więcej na stronie: http://www.super-nowa.pl/art.php?i=13789 Edytowane 25 Czerwiec 2009 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 25 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2009 Jacek...ostatnie zdjęcie mnie powaliło na ziemię i kwiczę do tej pory:D:D:D....tacy to pożyją....a co tam powódz,gardła suche to jest dramat:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 25 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2009 Jechałem przez Kamienicę w Bielsku i wody na całej szerokości ulicy było do 20 cm. Wylał potok Kamieniczanka i wlał się do garaży straży pożarnej. Woda ze studzienki koło Polmosu tryskała na metr w górę. Modliłem się, aby silnik w aucie nie zgasł. Byłem wieczorem popatrzeć na straty. Chodniki w niektórych miejscach podmyło i było pełno nasiesionych na jezdnię i pobocza kamieni, gałęzi itp. mieszkałem kiedyś dość długo w Kamienicy... W zyciu nie widziałem, żeby kamieniczanka wylała i to tak... a myślałem, że w radiu (bo głośno było wczoraj o Bielsklu) przeadzają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 25 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2009 Ten vectrą poszedł po bandzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 25 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2009 To co widzę na zdjęciach przedstawionych przez Jacka-to jakaś MASAKRA Panowie:(Współczuję mieszkającym na południu kraju,że są narażeni na taki żywioł.Nie dajcie się wielkiej WODZIE:rolleyes:Na północy -spokojniej,pada,ale raczej przelotnie.W Czechach już 10 ofiar:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 25 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2009 A poniżej najlepsze dla mnie zdjęcie roku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 25 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2009 Ale ekipa ma coach'a - poprowadzi ich do boju! Ale bez żartów - teraz zobaczyłem te foty - dość przerażające! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 25 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2009 (edytowane) !! Ale sytuacja żeby go sporzywać niepokojąca! Brak reakcji na błąd ortograficzny,chyba wszystko przez to piwo!! Edytowane 1 Lipiec 2009 przez dareklewandowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 25 Czerwiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2009 Wczoraj było bardzo nie wesoło,ciężko było przejechać na drugą stronę miasta,przez Białkę.Musiałem zrobić spory objazd żeby dotrzeć po moją kobitkę,która właśnie wyszła z pracy.Poniżej zdjęcie zrobione koło lotniska,praktycznie na szczycie wzniesienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 25 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2009 Wczoraj było bardzo nie wesoło,ciężko było przejechać na drugą stronę miasta,przez Białkę.Musiałem zrobić spory objazd żeby dotrzeć po moją kobitkę,która właśnie wyszła z pracy.Poniżej zdjęcie zrobione koło lotniska,praktycznie na szczycie wzniesienia! To Maćku nie szukaj nart free,ale pojazdu zdolnego się w tym terenie poruszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 25 Czerwiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2009 To Maćku nie szukaj nart free,ale pojazdu zdolnego się w tym terenie poruszać Narty wodne? Nawet dałoby się jeździć,jak na reklamie Audi,bo tu same górki,a drogi zamieniły się w potoki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 1 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2009 Północ Polski też pod wodą,właśnie zalało Gdańsk,wczoraj Olsztyn,w Elblągu popołudniowe burze,parno,ale bez zalania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 1 Lipiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2009 Północ Polski też pod wodą,właśnie zalało Gdańsk,wczoraj Olsztyn,w Elblągu popołudniowe burze,parno,ale bez zalania.Chyba już w całej Polsce było nie wesoło. :eek:Wczoraj na spacerze,parę godzin po burzy,znalazłem grad!Przez chwilę serce zmiękło,bo to do śniegu podobne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 1 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2009 Właśnie masz rację,dlaczego to nie śnieg!!Ale też byłoby żle;):eek:Ale tyle deszczu spadło,a jakby tyle śniegu-to nie na Forum,ale na stoku byśmy spędzali czas!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 1 Lipiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2009 Właśnie masz rację,dlaczego to nie śnieg!!Ale też byłoby żle;):eek:Ale tyle deszczu spadło,a jakby tyle śniegu-to nie na Forum,ale na stoku byśmy spędzali czas!! Właśnie też o tym myślałem! ;) Tutaj z pewnością byłoby ze 3 metry śniegu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 2 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2009 Czy ktoś słyszał coś o nieprzejezdnym przejściu w Korbielowie? Wybieram się jutro na weekendzik w Tatry i nie bardzo chcę jechać zakopanką ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi