JC Napisano 23 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2009 Na stronie zamieszczona została kolekcja wiązań narciarskich Marker: http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_wiazania&sezon=09/10&producent=Marker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 23 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2009 Szkoda że producent zrezygnował od tego sezonu z rejsowych wiązań w kolorze antracyt, tym samym nie pozostawiając potencjalnemu nabywcy wyboru w tym segmencie wiązań. Mnie się jeszcze udało kupić takowe gdzieś na końcu świata:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 24 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2009 Szkoda że producent zrezygnował od tego sezonu z rejsowych wiązań w kolorze antracyt, tym samym nie pozostawiając potencjalnemu nabywcy wyboru w tym segmencie wiązań. Mnie się jeszcze udało kupić takowe gdzieś na końcu świata:). To jest siła marki! Kupiłem gdzieś na końca świata! SB - zawsze wierny marce Marker!!! A ja myślałem, że pomarańczowy jest twoim wiodącym kolorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 24 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2009 SB - zawsze wierny marce Marker!!! A ja myślałem, że pomarańczowy jest twoim wiodącym kolorem? Nie, nie zawsze, to taka moja miłość od pierwszego wejrzenia z poprzedniego sezonu, w którym to miałem Volkle i z Volklami się zasadniczo nie pokochałem, a z wiązaniami przy nich owszem:). Jutro odbieram od Szafrańskiego, zrobię fotki i wrzucę na forum, bo całość moim zdaniem wygląda zajebiście:). Jeśli chodzi o pomarańczowy kolor to prawda, ale nie można się dać zwariować. przymierzałem rok temu pomarańczowe spodnie z Goldwina i jak popatrzyłem w lustro to... haj ho, haj ho... jestem z MPO:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 24 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2009 Nie, nie zawsze, to taka moja miłość od pierwszego wejrzenia z poprzedniego sezonu, w którym to miałem Volkle i z Volklami się zasadniczo nie pokochałem, a z wiązaniami przy nich owszem:). Jutro odbieram od Szafrańskiego, zrobię fotki i wrzucę na forum, bo całość moim zdaniem wygląda zajebiście:). Jeśli chodzi o pomarańczowy kolor to prawda, ale nie można się dać zwariować. przymierzałem rok temu pomarańczowe spodnie z Goldwina i jak popatrzyłem w lustro to... haj ho, haj ho... jestem z MPO:D. A odwrotnie to jak ratownik WOPR! Najlepiej dyskretny dodatek w postaci kasku, gogli, może kije itd. Czekam na fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 24 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2009 Czekam na fotki. Będą...będą, Jutrzejszy dzień to już urusł u mnie i figo niemal do święta rodzinnego:D, nie wiem czy dzisiaj zasnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 28 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2009 Będą...będą, Jutrzejszy dzień to już urusł u mnie i figo niemal do święta rodzinnego:D, nie wiem czy dzisiaj zasnę Coś mi się zdaje że, Sławek z Figo ostro poświętowali... no chyba że narty jeszcze nie odebrane, bo fotek nie ma, a i o eruosporcie informacji brak... to do SB nie podobne :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 28 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2009 Coś mi się zdaje że, Sławek z Figo ostro poświętowali... no chyba że narty jeszcze nie odebrane, bo fotek nie ma, a i o eruosporcie informacji brak... to do SB nie podobne :eek: Przed chwilą odebraliśmy, ale na razie jestem za bardzo wzruszony.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 28 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2009 Czekamy na zmianę avatarów:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 28 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2009 Coś mi się zdaje że, Sławek z Figo ostro poświętowali... no chyba że narty jeszcze nie odebrane, bo fotek nie ma, a i o eruosporcie informacji brak... to do SB nie podobne :eek: Jestem zwolniony z robienia zdjęć.Aparat padł,komórka się nie nadaje do robienia zdjęć,muszę czekać na czyjąś "łaskę". Zresztą w tle musi być biało a przecież prześcieradła rozwieszał nie będę. Nawet człowiek który nam serwisował deski mlaskał. A "z niejednego pieca chleb już jadł" i nie takie "cuda" miał w rękach a raczej na nogach. Rzekł,że w Eurosporcie będą transmisje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 28 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2009 Przed chwilą odebraliśmy, ale na razie jestem za bardzo wzruszony.... Napięcie rośnie z godziny na godzinę! SB żeby nie było jak w tej piosence. Nie płacz kiedy odjadą Ci ze stoku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 28 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2009 Napięcie rośnie z godziny na godzinę! SB żeby nie było jak w tej piosence. Nie płacz kiedy odjadą Ci ze stoku! Już dzisiaj mówiłem do Figo że będziem z nimi chadzać do kibla, po kawę, ect... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 28 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2009 Już dzisiaj mówiłem do Figo że będziem z nimi chadzać do kibla, po kawę, ect... Trochę są tłuste spał z nimi nie będę. Ale mam je w sypialni :eek:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 28 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2009 Tłuste...tłuste... jak tłuste to już nie kochasz? Ideały w sypialni nie istnieją :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 29 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2009 Tłuste...tłuste... jak tłuste to już nie kochasz? Ideały w sypialni nie istnieją :D:D O przepraszam. Ja jestem ideałem w sypialni. Może źle to ująłem,nie ideałem a wzorcem. Wzorcem chrrrrrrrrrrrrrrapania :eek:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 29 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2009 Skoro SB ociąga się ze zdjęciami swoimch „zabawek” to na zachetę wrzucę swoje nowiutenkie testówki swierze i pachnące jeszcze nowością jak widać na załączonych zdjęciach.:DGęba mi się śmieje, że już za dwa tygodnie stracą swoje dziewictwo w tym zestawie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 29 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2009 Skoro SB ociąga się ze zdjęciami swoimch „zabawek” to na zachetę wrzucę swoje nowiutenkie testówki swierze i pachnące jeszcze nowością jak widać na załączonych zdjęciach. Gęba mi się śmieje, że już za dwa tygodnie stracą swoje dziewictwo w tym zestawie! Prezentuje się to to (przepraszam powinno być TO TO) pięknie. Może nawet bardziej błyszczy niż nasz (mój i SB) zestaw,ale z całym szacunkiem nie zamieniłbym się. Choć moje dłużej zachowają dziewictwo , lecz dla mnie nie jest to powód do dumy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 29 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2009 Skoro SB ociąga się ze zdjęciami swoimch „zabawek” .... Nie ociąga, już wstawił, ale musi nasz prezes z Mitkiem pobalowali i nie ma kto ich zatwierdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 29 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2009 Robert, zajefajny masz ten zestaw... piękny, po prostu cudo! Wasz niestety (Figo i SB) się nie umywa wizualnie... przykro mi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 29 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2009 Robert, zajefajny masz ten zestaw... piękny, po prostu cudo! Wasz niestety (Figo i SB) się nie umywa wizualnie... przykro mi... O gustach się nie dyskutuje więc tego nie skomentuję. I jak wiemy "nie wszystko złoto co się świeci" Ale ciekaw jestem jak po defloracji będą się prezentowały Już marzę o rozdziewiczeniu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 29 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2009 Robert myślałem że Kneissl oferuje komoory z Markerami (COMP16 czy jakoś tak), a tu widzę Vista... ps. SB i FIGO już szalejecie z sprzętem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 29 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2009 Robert myślałem że Kneissl oferuje komoory z Markerami (COMP16 czy jakoś tak), a tu widzę Vista... ps. SB i FIGO już szalejecie z sprzętem? Jak było wcześniej w Kneisslu nie mam takiej wiedzy ale od dwóch sezonów komórki Kneissl są z wiązaniami i płytami Vist. Cała reszta jest z Tyrolią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 29 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2009 No fajniutki ten zestawik Robercie. A teraz idę do piwnicy popatrzeć na swoje narty bo mnie żeśta tu zdrowo wkurzyli:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi