Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Marker wiązania narciarskie 09/10

JC

Rekomendowane odpowiedzi

Szkoda że producent zrezygnował od tego sezonu z rejsowych wiązań w kolorze antracyt, tym samym nie pozostawiając potencjalnemu nabywcy wyboru w tym segmencie wiązań. Mnie się jeszcze udało kupić takowe gdzieś na końcu świata:).

To jest siła marki!:)

Kupiłem gdzieś na końca świata!:cool:

SB - zawsze wierny marce Marker!!!

A ja myślałem, że pomarańczowy jest twoim wiodącym kolorem?:D

SB - zawsze wierny marce Marker!!!

A ja myślałem, że pomarańczowy jest twoim wiodącym kolorem?:D

Nie, nie zawsze, to taka moja miłość od pierwszego wejrzenia z poprzedniego sezonu, w którym to miałem Volkle i z Volklami się zasadniczo nie pokochałem, a z wiązaniami przy nich owszem:).

Jutro odbieram od Szafrańskiego, zrobię fotki i wrzucę na forum, bo całość moim zdaniem wygląda zajebiście:).

Jeśli chodzi o pomarańczowy kolor to prawda, ale nie można się dać zwariować. przymierzałem rok temu pomarańczowe spodnie z Goldwina i jak popatrzyłem w lustro to... haj ho, haj ho... jestem z MPO:D.

Nie, nie zawsze, to taka moja miłość od pierwszego wejrzenia z poprzedniego sezonu, w którym to miałem Volkle i z Volklami się zasadniczo nie pokochałem, a z wiązaniami przy nich owszem:).

Jutro odbieram od Szafrańskiego, zrobię fotki i wrzucę na forum, bo całość moim zdaniem wygląda zajebiście:).

Jeśli chodzi o pomarańczowy kolor to prawda, ale nie można się dać zwariować. przymierzałem rok temu pomarańczowe spodnie z Goldwina i jak popatrzyłem w lustro to... haj ho, haj ho... jestem z MPO:D.

A odwrotnie to jak ratownik WOPR!:)

Najlepiej dyskretny dodatek w postaci kasku, gogli, może kije itd.:D

Czekam na fotki.

Będą...będą,

Jutrzejszy dzień to już urusł u mnie i figo niemal do święta rodzinnego:D,

nie wiem czy dzisiaj zasnę:cool:

Coś mi się zdaje że, Sławek z Figo ostro poświętowali... :D no chyba że narty jeszcze nie odebrane, bo fotek nie ma, a i o eruosporcie informacji brak... to do SB nie podobne :eek: :cool::)

Coś mi się zdaje że, Sławek z Figo ostro poświętowali... :D no chyba że narty jeszcze nie odebrane, bo fotek nie ma, a i o eruosporcie informacji brak... to do SB nie podobne :eek: :cool::)

Jestem zwolniony :rolleyes: z robienia zdjęć.Aparat padł,komórka się nie nadaje do robienia zdjęć,muszę czekać na czyjąś "łaskę".

Zresztą w tle musi być biało a przecież prześcieradła rozwieszał nie będę.

Nawet człowiek który nam serwisował deski mlaskał.

A "z niejednego pieca chleb już jadł" i nie takie "cuda" miał w rękach a raczej na nogach.

Rzekł,że w Eurosporcie będą transmisje.:)

Skoro SB ociąga się ze zdjęciami swoimch „zabawek” to na zachetę wrzucę swoje nowiutenkie testówki swierze i pachnące jeszcze nowością jak widać na załączonych zdjęciach.:DGęba mi się śmieje, że już za dwa tygodnie stracą swoje dziewictwo w tym zestawie!:D

090929_152353.jpg

090929_152409.jpg

090929_152436.jpg

090929_152449.jpg

090929_152505.jpg

090929_152353.jpg.98415d1cf7657e66b47e259f3739b1dd.jpg

090929_152409.jpg.9a3c1fdb96f4cff199c918a80065c22d.jpg

090929_152436.jpg.d31524424981d6ad17878065bc02c8e1.jpg

090929_152449.jpg.88099483443e1298b39f0a9cfb57d3ad.jpg

090929_152505.jpg.9e98af5a0eaa3177caedd6c48c65b361.jpg

Skoro SB ociąga się ze zdjęciami swoimch „zabawek” to na zachetę wrzucę swoje nowiutenkie testówki swierze i pachnące jeszcze nowością jak widać na załączonych zdjęciach.:D

Gęba mi się śmieje, że już za dwa tygodnie stracą swoje dziewictwo w tym zestawie!:D

Prezentuje się to to (przepraszam powinno być TO TO) pięknie.

Może nawet bardziej błyszczy niż nasz (mój i SB) zestaw,ale z całym szacunkiem nie zamieniłbym się.

Choć moje dłużej zachowają dziewictwo :mad:, lecz dla mnie nie jest to powód do dumy.

Robert, zajefajny masz ten zestaw... piękny, po prostu cudo!

Wasz niestety (Figo i SB) się nie umywa wizualnie... przykro mi...:P

O gustach się nie dyskutuje więc tego nie skomentuję.

I jak wiemy "nie wszystko złoto co się świeci"

Ale ciekaw jestem jak po defloracji będą się prezentowały :rolleyes:

Już marzę o rozdziewiczeniu :P;)

Robert myślałem że Kneissl oferuje komoory z Markerami (COMP16 czy jakoś tak), a tu widzę Vista...

ps. SB i FIGO już szalejecie z sprzętem?:D

Jak było wcześniej w Kneisslu nie mam takiej wiedzy ale od dwóch sezonów komórki Kneissl są z wiązaniami i płytami Vist.

Cała reszta jest z Tyrolią.