skionline.pl sprzęt narciarski wiązania narciarskie 18/19 Fischer wyślij link znajomemu dodaj komentarz
poprzedniwiązania narciarskie Fischer 18/19 - lista modelinastępny

Fischer RC4 Z 16 FF X Race Service (RD) BRAKE 85 [A]

Oceń

Technologie: ISO 5355A, FRP, Freeflex Pro

Kolory: black/racing blue/yellow

DIN: 8-16

Ramp Angle: 3.5

Jig: 92 W / 92 FAT

Toe Type: RACE

Toe AFD: Race AFD (X)

Toe Stand Height: 12.5

Toe Material: Steel/GFK

Heel Type: RACE PRO RD

Heel Heel System: Standard

Heel Brake: PB² Race Pro 16-85

Brake Code: A

Heel Stand Height: 16

Heel Housing Material: Steel/GFK

Heel Sole Lug Material: ALU

Heel Length Adj. Range: 32

Boot Sole Length (mm): 255-375

Boot Sole Standard: Adult

Waga: 3170 g
Początkujący
Ekspert
Na trasy
Poza trasy
Parametry techniczneTechnologie
DIN: 8-16FRP, Freeflex Pro
 zobacz wszystkie
poprzedniwiązania narciarskie Fischer 18/19 - lista modelinastępny

FRP


Fischer 4 Roll Pincer System (FRP) jest rozwiązaniem zapewniającym optymalną elastyczność wiązania i optymalną pracę podczas wypięcia. FRP redukuje o 30% naturalny luz buta w wiązaniu a co za tym idzie przyspiesza o 30 % przekaz energii na krawędź narty.
Lepsze tłumienie i trzymanie na krótkich, ostrych skokach redukuje obciążenia stawu kolanowego.

Freeflex Pro


Tylna część płyty jest niezależna co pozwala na swobodną pracę narty.
Rodzaj sprzętu:
Szukaj sprzętu
Producent:
Zaawansowanie:
Przeznaczenie:
Sezon:
Płeć:
Model:
Zobacz
Sandra Lahnsteiner w akcji - video
Zostań testerem Fischera
Nolan Kasper i Erik Fisher dołączyli do teamu Fischera

zobacz więcej

Top Residence Kurz Top Residence Kurz

Val Senales, Maso Corto
Południowy Tyrol, Włochy

Wiązania narciarskie Fischer 18/19
-
Race
+
High Performance
+
Sport Performance
+
Freeski
+
Tour
+
Women
+
Junior
+ rozwiń wszystkie - zwiń wszystkie
Wybierz sezon
partnerzy ispo.com WorldSkiTest Stowarzyszenie Instruktorów i Trenerów Narciarstwa PZN
www.trentino.plskionline.tv
Google+ | newsletter | mobile | RSS | reklama | kontakt | polityka prywatności | polityka cookies
Copyright © 1997-2019