johnny_narciarz Napisano 16 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2010 (edytowane) Jechalismy, jechalismy i dojechaliśmy Wszystko wyjasnią trzy wyrazy Serfaus Fiss Ladis ps zgadnijcie jaka będzie jutro pogoda ... Piękne słoneczko i temperatura od -2 do -5 stopni. Na trasach 5 metrów ubitego śniegu. Poza trasami metr świerzego puchu... Edytowane 16 Marzec 2010 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 16 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2010 (edytowane) Jechalismy, jechalismy i dojechaliśmy Wszystko wyjasnią trzy wyrazy Serfaus Fiss Ladis ps zgadnijcie jaka będzie jutro pogoda ... ...więc jutro: http://video.interia.pl/obejrzyj,film,2701,sortuj,s,st,narciarz|wszystkie|nazwie;tagach;autorach|popularnosc,pozycja,2,Narty Edytowane 16 Marzec 2010 przez marboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 17 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2010 (edytowane) Wygląda na to, że ......laaaaaaaato. http://www.serfaus-fiss-ladis.at/de/service/wetter/ 10 do 12 stopni w dzień :eek: a t o co pokazują kamery ,ufffff szkoda,że jest ranek a nie wieczór - bo tego na trzeźwo oglądać się nie da http://www.serfaus-fiss-ladis.at/de/service/webcams/ Edytowane 17 Marzec 2010 przez MB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 17 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2010 Przez ostatnie dni w Serfaus syplo a dzisiaj ... Dzisiaj my tzn ja i Aga ruszamy do pracy wiec pogoda jest ... Jest jedna chmura no może chmurka Pozdrawiamy Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 17 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2010 Miło powspominać. Czekam na opis ośrodka spod pióra Szefostwa. Naprawdę fajne miejsce do nartowania. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 17 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2010 Widok z okna hotelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 17 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2010 Przez ostatnie dni w Serfaus syplo a dzisiaj .... Jest jedna chmura no może chmurka No to macie pecha:D, bo oglądałem Alpenpanoramę i w całych Alpach bezkresne niebieskie niebo rozświetlone słoneczkiem, a Was nawiedziła jedna chmurka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobra Napisano 17 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2010 Wygląda na to, że ......laaaaaaaato. http://www.serfaus-fiss-ladis.at/de/service/wetter/ 10 do 12 stopni w dzień :eek: a t o co pokazują kamery ,ufffff szkoda,że jest ranek a nie wieczór - bo tego na trzeźwo oglądać się nie da http://www.serfaus-fiss-ladis.at/de/service/webcams/ Figo, rozwaliłeś mi cały dzień Jak po takich widokach zabrać się do jakiejkolwiek pracy (a nawet roboty:D:D) Pozostaje tylko czekać do wieczora:D:D;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 18 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2010 Znalazłem na bergfexie mapy 3D z Fiss Ladis ,coś fajnego. http://www.bergfex.at/serfaus-fiss-ladis/ pojeździłem kolejkami jak małe dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 18 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2010 Znalazłem na bergfexie mapy 3D z Fiss Ladis ,coś fajnego. http://www.bergfex.at/serfaus-fiss-ladis/ pojeździłem kolejkami jak małe dziecko Ja miesiąc temu też jeździłem jak dziecko tymi kolejkami, ale w realu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 18 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2010 Ja miesiąc temu też jeździłem jak dziecko tymi kolejkami, ale w realu. E ,to do kitu,bo musiałeś płacić. A ja za free śmigałem.:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 19 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2010 Jacek od 2 dni nie był na forum...:eek: :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 19 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2010 Jacek od 2 dni nie był na forum...:eek: :D:D Jest w pracy. Baaaaaaaaaaardzo zajęty.:D:D Aż mi go żal. Żeby tak harować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 19 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2010 (edytowane) Jacek od 2 dni nie był na forum...:eek: :D:D To ten cholerny I-phone,pewnie szybka się rozleciała,tak go szanuję! :D:D Edytowane 19 Marzec 2010 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 22 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2010 (edytowane) Żyję, żyjemy! Tylko trochę się przenieśliśmy na południe. Dalej jesteśmy w Tyrolu tylko, że Południowym Tyrolu , a ty w Italii z internetem gorzej Wracając do Serfaus - Fiss - Ladis to będę miał już odpowiedź na często zadawane mi pytanie, jaki ośrodek uważam w Austrii za najlepszy . Byłem tam pierwszy raz i ... SFL to najlepszy ośrodek w jakim byłem ... pomijając ceny, ale jakość kosztuje! Relacja oczywiście będzie po powrocie Edytowane 22 Marzec 2010 przez JC 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 22 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2010 Też tak uważam. A na Direttisimie żadnych przygód nie miałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 22 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2010 (edytowane) Też tak uważam. A na Direttisimie żadnych przygód nie miałeś Godna trasa ale za to zjazd w poza trasą z Pezid ... bajka, bajka, bajka Edytowane 22 Marzec 2010 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 22 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2010 Pierwsza galeria z regionu Serfaus - Fiss - Ladis. Zdjęcia z tras w okolicach Serfaus: http://www.skionline.pl/stacje/?co=galerie&g_co=galeria&g_id=649&g_numer_zdj=1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 22 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2010 Adventure Night w Serfaus W sezonie zimowym w każdą środę w Serfaus odbywa się nocny spektakl na śniegu Adventure Night. http://www.skionline.pl/stacje/?co=galerie&g_rodzaj=stacje&g_co=galeria&g_id=650&g_numer_zdj=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 23 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2010 Tyrol Tyrolem, a ja dzisiaj wylądowałem na Marmoladzie startując z Corvary i dalej przez Arabbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 24 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2010 Ze względu na ograniczony czas dzisiaj dotarłem do Val Gardeny Pogoda jak drut! Tylko zaaaaa ciepłoooooo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 24 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2010 Normalnie drażnisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 24 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2010 Ze względu na ograniczony czas dzisiaj dotarłem do Val Gardeny Pogoda jak drut! Tylko zaaaaa ciepłoooooo Przez to ciepło, to Paczka, z którą się wybieram w kwietniu "w jedynie słuszną Stronę" wpada w panikę... ...że warunki będą kiepskie...albo wręcz ich nie będzie, jeśli przez 3 tygodnie taka Lampa będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 25 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2010 Przez to ciepło, to Paczka, z którą się wybieram w kwietniu "w jedynie słuszną Stronę" wpada w panikę... ...że warunki będą kiepskie...albo wręcz ich nie będzie, jeśli przez 3 tygodnie taka Lampa będzie No jest ciepło. Teraz na ponad 2000 jest już 0 C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrinx Napisano 25 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2010 No jest ciepło. Teraz na ponad 2000 jest już 0 C Ciepło ciepłem a każdej chwili może sie skończyć, ważniejsze czy są przetarcia w dolnych partiach i ile śniegu leży poza trasami? jeste już trawka? Bo byłem na weeknd Obertauern i Grosseck i było coraz gorzej. a W rejonie St Michael to śnieg tylko na trasch i sie kończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi