mysiauek Napisano 31 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2010 (edytowane) Dzisiaj do mnie dotarła druga część zestawu na najbliższy sezon.Tak się złożyło, że pierwszą część otrzymałem gratis od kolegi ze skionline któremu baaardzo dziękuję. Zdjęcia pierwszej części (wiązania nówki i nowiutkie smary) zamieszczę w czasie późniejszym.A teraz co do "drugiej części" czyli nart :)Deski nóweczki.Cena 1PLN + druga para gratis + używane kijki.Ponieważ czekamy na akceptację galerii przez szefa... a sam moduł galerii jest średnio "user friendly" to trzy ostatnie zdjęcia dołączam do posta.Zwróćcie uwagę na dokładność roboty ręcznej oraz wspaniałe wykończenie ;)No i ten ślizg z parunastu części :)Galeria zdjęć: http://www.skionline.pl/forum/gallery/showimage.php?i=4133&catid=newimages&cutoffdate=lastvisit Edytowane 31 Październik 2010 przez JC 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 31 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2010 Wyglądają groźnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 31 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2010 Michał, Ty na poważnie się do tego Szczyrku na narty szykujesz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 31 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2010 Michał, Ty na poważnie się do tego Szczyrku na narty szykujesz:D W końcu prawdziwe narty na prawdziwy Polski stok w prawdziwym polskim kurorcie narciarskim JC dziękuję za wklejenie linka do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 1 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2010 Mysiek ale jak by co , to dasz się karnąć ? trzeba będzie tylko pamiętać o jakimś małym śrubokręciku , gdyby któryś z elementów krawędzi się poluzował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 1 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2010 Mysiek ale jak by co , to dasz się karnąć ? trzeba będzie tylko pamiętać o jakimś małym śrubokręciku , gdyby któryś z elementów krawędzi się poluzował Niestety chyba nie bo... wygląda na to, że wiązania Beta2 sąustawiane przy montażu na długość buta No i zastanawiam się gdzie jest środek narty oraz czy w ogóle gdzieśjeszcze ktośbędzie miał do nich szablon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 2 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2010 Na tych bocznych cięgnach w tylnym wiązaniu jest niewielka regulacja ale te nartki powinny mieć wiązanie sprężynowe typu kandahar było by naturalnie:D zaczynałem na Reglach 16 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 2 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2010 Na tych bocznych cięgnach w tylnym wiązaniu jest niewielka regulacja ale te nartki powinny mieć wiązanie sprężynowe typu kandahar było by naturalnie:D zaczynałem na Reglach 16 Co do "kręconych" cięgien to zgoda, tak to chyba dzialało, ale co do reszty - nie! Mogę się mylić ale to w epoce tych Regli (tzw. plastiki), późny model - poznaję po nowszym logo "odpowiednią półką" były już wiązania Gamma Beta (klon wiązań Look Nevada...chyba?) pasowałyby do jakiegoś Alu, może nawet Epoxów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 2 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2010 Bety miałem na Epoxach, nie wspominam tych wiązań zbyt dobrze:mad: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 2 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2010 Szybciej takie aluminiowe zwały się Alfa Gamy buły dla młodzieży 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 2 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2010 no Mysiek...pełny oldscullll:D...no i cena bardzo rozsądna...pełny szacun bracie...no i tu masz niezły ciuch do nich http://allegro.pl/kombinezon-narciarski-elho-wulf-rozm-50-l-i1294983678.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 2 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2010 no Mysiek...pełny oldscullll:D...no i cena bardzo rozsądna...pełny szacun bracie...no i tu masz niezły ciuch do nich http://allegro.pl/kombinezon-narciarski-elho-wulf-rozm-50-l-i1294983678.html Za duży Zdjęcia samych wiązań jak wyjdę kiedyś z pracy wcześniej... żeby mieć czas podejść do piwnicy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 11 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2010 (edytowane) Tu jest rarytas i z wiązaniami Alfa jeżeli dobrze pamiętam kiedyś na takich jeździłem:eek: http://allegro.onet.pl/rarytas-narty-rysy-70-old-shool-super-okazja-i1315477073.html może to być również Marker Edytowane 11 Listopad 2010 przez magelan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 11 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2010 Dzięki Ale kupiłem Regle tylko dlatego, że nówki. I gratis dostałem drugą parę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 12 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2010 Dzięki Ale kupiłem Regle tylko dlatego, że nówki. I gratis dostałem drugą parę Do końca życia mosz na czym jeździć.:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi