JC Napisano 11 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2012 Witam wszystkich z Tyrolu, a dokładnie w Neustift w dolinie Stubai.Jako, że właśnie tu przyjechałem, to... dzisiaj sypało, a od jutra ma się wypogadzać i do końca tygodnia ma być lampa. :applause: Ot taki przypadek.Bobic, pamiętacie go jeszcze, przesłał mi kilka ciekawych nartek, które mam zamiar przez najbliższy tydzień sprawdzić w terenie. Na pierwszy ogień, ze względu na padający śnieg, pójdą Dynastary Cham 97 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krait Napisano 11 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2012 Oby się sprawdziła prognoza - ja się wybieram w środę . Wiesz może kiedy dokładnie ma ruszyć ten nowy wyciąg - Daunjoch ? Na stronie pisali że w połowie listopada. Zastanawiam się tylko czy dokładnie w połowie czy dopiero na weekend go uruchomią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2012 Oby się sprawdziła prognoza - ja się wybieram w środę . Wiesz może kiedy dokładnie ma ruszyć ten nowy wyciąg - Daunjoch ? Na stronie pisali że w połowie listopada. Zastanawiam się tylko czy dokładnie w połowie czy dopiero na weekend go uruchomią. Wszystko zależy od śniegu, ale postaram się jutro dowiedzieć dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 11 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2012 Witam wszystkich z Tyrolu, a dokładnie w Neustift w dolinie Stubai. Jako, że właśnie tu przyjechałem, to... dzisiaj sypało, a od jutra ma się wypogadzać i do końca tygodnia ma być lampa. :applause: Ot taki przypadek. Jak też mogło by być inaczej:rolleyes:: Właśnie znalazłem relację od kloegów z innego forum co wczoraj tam bawili, o ile można to tak nazwać:eek:, zobaczcie zresztą sami: http://www.alpinforum.com/forum/viewtopic.php?f=123&t=44444&p=4870299&hilit=stubai#p4870299 Bobic, pamiętacie go jeszcze, przesłał mi kilka ciekawych nartek, które mam zamiar przez najbliższy tydzień sprawdzić w terenie. Na pierwszy ogień, ze względu na padający śnieg, pójdą Dynastary Cham 97 Pewnie że pamiętamy, naleśniki mu ostatnio postawiłem w Gemini, obiecał że się odwdzięczy, a na drugi dzień telefonu nie odbierał:biggrin:(żart) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 11 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2012 (edytowane) O matko ale luda :eek: No ale Jacek jest w pracy :wink: Edytowane 11 Listopad 2012 przez marcinn 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkristoff Napisano 11 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2012 Właśnie znalazłem relację od kloegów z innego forum co wczoraj tam bawili, o ile można to tak nazwać:eek:, zobaczcie zresztą sami: http://www.alpinforum.com/forum/viewtopic.php?f=123&t=44444&p=4870299&hilit=stubai#p4870299 ci to mieli przynajmniej szczescie ze z Fernaubahn mogli korzystac bo tydzien wczesniej nie chodzil, co do miejc na parkingach to luzik, w zeszla sobote z powodu braku miejsc auto trzeba bylo zostawic w Volderau!!! i dalej busem (czegos takiego jeszcze nie widzialem). Tlumow sie spodziewalem dlatego przynajmnie w pazdzierniku i listopadzie wyjezdzam na gore jedna z pierwszych gondolek 3-4 godz na maksa i spadam bo kolejki do wyciagow niemilosierne. Mam co roku wrazenie jakby cala Eurpoa wlasnie przyjechala ponartowac no ale coz sie dziwic. Nastepny raz jak juz Daunjochbahn bedzie chodzil, moze po dzisiejszych duzych opadach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 12 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2012 O matko ale luda :eek: Masakra ile ludzi , to nie ma nic wspólnego z przyjemnością jazdy na nartach. Ale tak jest chyba na każdym austriackim lodowcu na jesień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 12 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2012 Mialem wczoraj zamawiac bilety na samolod na srode , ale poczekam jeszcze z dwa trzy tygodnie. Chyba lepiej bedzie gdy reszta osrodkow dookola bedzie juz otwarta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 12 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2012 Grunt to zrobić dobre ujęcie - efekt kija w mrowisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 12 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2012 Hej marudy, a może zapytacie człowieka na miejscu? Tym, co znają Stubai napisze tak - można zaparkować na parkingu pod gondolą Tym, co nie znają napiszę tak - jak na Stubai jest pusto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 12 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2012 Hej marudy, a może zapytacie człowieka na miejscu? Tym, co znają Stubai napisze tak - można zaparkować na parkingu pod gondolą Tym, co nie znają napiszę tak - jak na Stubai jest pusto. Fotek żądamy ! Nie ma nic na słowo:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 12 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2012 Pewnie będę miał zaszczyt na własne oczy zobaczyć na Stubaiu pierwszy raz w życiu słynnego admina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkristoff Napisano 12 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2012 Hej marudy, a może zapytacie człowieka na miejscu? Tym, co znają Stubai napisze tak - można zaparkować na parkingu pod gondolą Tym, co nie znają napiszę tak - jak na Stubai jest pusto. w taki dzien jak dzis to nic nowego (poniedzialek przy takiej pogodzie) poczekaj do piatku tym bardziej ze pogoda bedzie to zobaczysz te pustki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 12 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2012 Dziś w Soelden też pusto-żadnych kolejek i piękna jazda w słońcu poza trasami po wczorajszych mega opadach i odstrzeliwaniu lawin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 13 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2012 Cześć wszystkim!Dzisiaj był udany dzień, bardzo udany dzień, bardzo bardzo udany dzień 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 13 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2012 Cześć wszystkim! Dzisiaj był udany dzień, bardzo udany dzień, bardzo bardzo udany dzień [ATTACH=CONFIG]7610[/ATTACH] Eeeee.... ta fotka to ustawka Piękne niebo Ale wolałabym żeby w Alpach było -5 i śnieżyca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 13 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2012 Eeeee.... ta fotka to ustawka Piękne niebo Ale wolałabym żeby w Alpach było -5 i śnieżyca... Ustawka? To zobacz to... [video=youtube;gx9mOTZ9NHs] Na filmie narty Rossignol Experience 88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 13 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2012 Czy aby ten film na pewno jest ze stoku? :biggrin: bo wyskoczyło mi "ten film wideo jest prywatny":eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 13 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2012 Mnie również 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkristoff Napisano 13 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2012 i pomyslec ze w takim Innsbrucku odrobine slonca bylo dopiero poznym popoludnim ale to typowe dla tego okresu ze w dolnie mgla utrzymuje sie nawet caly dzien podczas gdy powyzej 1000m pelna lampa, no a piatek wolny juz zalatwiony Sniegu tez wyraznie przybylo w porownaniu do zeszlego tygodnia. A jak Daunjochbahn, jezdzi juz? Milego nartowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 13 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2012 Czy aby ten film na pewno jest ze stoku? :biggrin: bo wyskoczyło mi "ten film wideo jest prywatny":eek: Przepraszam juz powinno działac [video=youtube;gx9mOTZ9NHs] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 13 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2012 A jak Daunjochbahn, jezdzi juz? Milego nartowania. Niestety nie. Musi jeszcze trochę dopadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 13 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2012 w taki dzien jak dzis to nic nowego (poniedzialek przy takiej pogodzie) poczekaj do piatku tym bardziej ze pogoda bedzie to zobaczysz te pustki No co Ty,w piątek chcesz jechać,w te tłumy :tongue: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkristoff Napisano 13 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2012 No co Ty,w piątek chcesz jechać,w te tłumy :tongue: wiem, wiem ale zew natury mocniejszy co roku powtarzam sobie ze w pazdzierniku i listopadzie to nigdy wiecej, niestety jak narazie nie udalo mi sie dotrzymac slowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 13 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2012 Cześć wszystkim! Dzisiaj był udany dzień, bardzo udany dzień, bardzo bardzo udany dzień [ATTACH=CONFIG]7610[/ATTACH] Nooo! Widać jak na dłoni! Fajną masz JC robotę! :biggrin: No co Ty,w piątek chcesz jechać,w te tłumy :tongue: wiem, wiem ale zew natury mocniejszy co roku powtarzam sobie ze w pazdzierniku i listopadzie to nigdy wiecej, niestety jak narazie nie udalo mi sie dotrzymac slowa No cóż, życie nie jest łatwe. Jakoś sie będziesz musiał "przemęczyć"! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi