kajeran Napisano 14 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2015 Mam haldexa w s3 i sprawuje sie znakomicie, zalacza sie bardzo szybko i spokojnie można polatać bokami jakby co...z trakcją tez zero problemów...Moze ten typ napędu nie jest idealny ale mowa o autach na drogi publiczne a tu sprawdza sie idealnie... Żeby było ciekawie to zamówiłem sobie sterownik haldexa dzieki któremu mogę go spiąc 50/50 lub jeździć tylko na napędem na przód 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 14 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2015 Mam haldexa w s3 i sprawuje sie znakomicie, zalacza sie bardzo szybko i spokojnie można polatać bokami jakby co...z trakcją tez zero problemów...Moze ten typ napędu nie jest idealny ale mowa o autach na drogi publiczne a tu sprawdza sie idealnie... Żeby było ciekawie to zamówiłem sobie sterownik haldexa dzieki któremu mogę go spiąc 50/50 lub jeździć tylko na napędem na przód Od Ecumastera? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 14 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2015 A co cała ostatnia dyskusja ma wspólnego z tytułem wątku? :tongue: Tu mowa o Audi S3... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajeran Napisano 14 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2015 Od Ecumastera? :wink: Dokładnie Kumpel zrobił swapa 1.8t BAM oraz haldexa do starej Jetty i kupił ten sterownik Jak to lata boczarami i startuje to bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 14 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2015 Ja też znam ale i znam takiego co szuka i znależ nie może :tongue: no nie, mam kupić badziewie takie co pod Kaunertal nie chało na "raz" podjechać:stupid: Ale jak znajdę to pozwolę Ci posiedzieć sobie w nim:tongue: A co cała ostatnia dyskusja ma wspólnego z tytułem wątku? Tu mowa o Audi S3... A co mamy dopytywać, czy sprzedał, czy dzwoni ktoś, czy co? I tak ma super, bo mu podbijamy cały czas temat, jak by sam to zrobił to musiał bym reagować brutalnie:cool:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 14 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2015 (edytowane) ...i za to Was lubię,nawet jeśli nie kupicie... A przebieg ma prawdziwy,nie mam czasu jeździć 3 naraz autami. Edytowane 14 Luty 2015 przez lski@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 14 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2015 ...i za to Was lubię,nawet jeśli nie kupicie... A przebieg ma prawdziwy,nie mam czasu jeździć 3 naraz autami. a może poszedł by tu na części:biggrin: Może lepsza cena by wyszła, każdy kupi coś. MB(dawniej Figo) marzy się choina zapachowa do malucha, może masz, jak tak to już jest sprzedana:applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 14 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2015 ...i za to Was lubię,nawet jeśli nie kupicie... A przebieg ma prawdziwy,nie mam czasu jeździć 3 naraz autami. Ja mam 18 letnią polówkę z przebiegiem... 4500 km... Przebieg jest autentyczny! Po prostu po 300 tys. km. ,licznik idzie od nowa. :cheerful: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 14 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2015 no nie, mam kupić badziewie takie co pod Kaunertal nie chało na "raz" podjechać:stupid: Ale jak znajdę to pozwolę Ci posiedzieć sobie w nim:tongue: : Tylko streszczaj się z tym szukaniem bo jak się tak do wszystkiego zabierasz to :tongue: :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 26 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2015 Nie wiem czy Lski sprzedał Audiczkę, jeśli nie no to ma gratis podbity wątek, jemu samemu tego nie wolno zrobić więc ma szczęście, ktoś sprzedaje, a komuś udaje się kupić...:applause: A znam takiego jednego co se kupiła Audika ośkę, bo kolor miało fajny i o rok młodsze było, od prawdziwego Audi:stupid: Ja też znam ale i znam takiego co szuka i znależ nie może :tongue: no nie, mam kupić badziewie takie co pod Kaunertal nie chało na "raz" podjechać:stupid:Ale jak znajdę to pozwolę Ci posiedzieć sobie w nim:tongue:A więc drogi kolego Marcinie, jak byś chciał skosztować jak smakuje prawdziwe Audi, a nie wersja odpustowa, to zapraszam:applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 26 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2015 Nie wiem czy Lski sprzedał Audiczkę, jeśli nie no to ma gratis podbity wątek, jemu samemu tego nie wolno zrobić więc ma szczęście, ktoś sprzedaje, a komuś udaje się kupić...:applause: A więc drogi kolego Marcinie, jak byś chciał skosztować jak smakuje prawdziwe Audi, a nie wersja odpustowa, to zapraszam:applause: A cóż Cię tak wzięło na Audi? Trza było S6 sobie zafundować. :applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 26 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2015 Cześć Prawdziwe Audi to RS6. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 26 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2015 Nie wiem czy Lski sprzedał Audiczkę, jeśli nie no to ma gratis podbity wątek, jemu samemu tego nie wolno zrobić więc ma szczęście, ktoś sprzedaje, a komuś udaje się kupić...:applause: A więc drogi kolego Marcinie, jak byś chciał skosztować jak smakuje prawdziwe Audi, a nie wersja odpustowa, to zapraszam:applause: Gratuluję:smile: w końcu Choć obawiam się że mógłbym narobić Ci wstydu na dzień dzisiejszy ośką :tongue: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 27 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2015 Gratuluję:smile: w końcu Choć obawiam się że mógłbym narobić Ci wstydu na dzień dzisiejszy ośką :tongue: Ale jak tylko droga zrobi się mokra od deszczu to już nie.... A kiedyś się po płaskim droga kończy i zaczyna się piąć mocno pod górę, coraz mocniej i mocniej i zaczyna się robić biała... i wiesz co już kupiłem linką, bo to pewne że będę Cię musiał na nie targać w górę:angel::stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 27 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2015 Ale jak tylko droga zrobi się mokra od deszczu to już nie.... A kiedyś się po płaskim droga kończy i zaczyna się piąć mocno pod górę, coraz mocniej i mocniej i zaczyna się robić biała... i wiesz co już kupiłem linką, bo to pewne że będę Cię musiał na nie targać w górę:angel::stupid: Cześć Prawdziwe Audi to RS6. Jak kto lubi masaż podwozia w koleinach, albo pchać śnieg przed samochodem, to ok, no i to spalanie benzynki na poziomie 9 l miodzio, na 50 km oczywiście:stupid: Allroada można na zawieszeniu położyć nisko i też jest jak RS6:stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 27 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2015 (edytowane) Dobra,dobra już nie filozofuj:cool:: Najważniejsze że jest furacz odpowiedni dla narciarza :angel: Edytowane 27 Marzec 2015 przez marcinn 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 27 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2015 "Przepytałem" to to wczoraj.:applause: Co prawda mówiłem SB,że prawdziwy odcinek testowy to dopiero jest "w jedynie słusznym kierunku",ale nie dał się namówić.:frown:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi