Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Bagażnik dachowy THULE GOLF IV

Rekomendowane odpowiedzi

Jakaś masakra normalnie, a może to jestem nadzwyczaj inteligentny:rolleyes::

Kolega napisał w pierwszym poście co ma do sprzedania, ze stopy belki i zamki, ze Thule i że do Golfa i że do jakiego...

Fachowo nazywa się to baza, mógł tego nie wiedzieć, ale stwierdza że są stopy i to już przesądza o fakcie że jest to do samochodu bez relingów:rolleyes::.

ach czyli same pałąki :-p

Nie!!!

Nie same pałąki, bo można by pomyśleć że same belki jak już coś, a są jak stwierdzam po wnikliwej, ale dość szybkiej analizie tekstu że są jeszcze stopy i zamki, a to to już nie ją same pałąki, ale kompletna baza BAZA, można jeszcze powiedzieć KOMPLETNY BAGAŻNIK BAZOWY DO GOLFA 4

Czy wszystko jasne już co kolega ma do poier...a?

Jakaś masakra normalnie, a może to jestem nadzwyczaj inteligentny:rolleyes::

Kolega napisał w pierwszym poście co ma do sprzedania, ze stopy belki i zamki, ze Thule i że do Golfa i że do jakiego...

Fachowo nazywa się to baza, mógł tego nie wiedzieć, ale stwierdza że są stopy i to już przesądza o fakcie że jest to do samochodu bez relingów:rolleyes::.

Nie!!!

Nie same pałąki, bo można by pomyśleć że same belki jak już coś, a są jak stwierdzam po wnikliwej, ale dość szybkiej analizie tekstu że są jeszcze stopy i zamki, a to to już nie ją same pałąki, ale kompletna baza BAZA, można jeszcze powiedzieć KOMPLETNY BAGAŻNIK BAZOWY DO GOLFA 4

Czy wszystko jasne już co kolega ma do poier...a?

że bazowy... to wiedziałem... ale powinienem doprecyzować :)

SPRZEDAM BAGAŻNIK BAZOWY DO VW GOLF IV ( belki aluminiowe + stopy ) THULE, używany , stan bdb, cena do uzgodnienia...

Edytowane przez miraz

No już dobra, wystarczy tego nabijania się ze mnie :cool::

Język polski jest bardzo bogatym językiem i co dla co poniektórych jest jasne jak słońce to dla innych może być jasne jak słońce... podczas zaćmienia. W Poznaniu są pyry, w Warszawie kartofle a w Krakowie ziemniaki. Ja chodzę na pole a w Warszawie wychodzi się na dwór :biggrin:

Tak samo jest i z bagażnikiem: jedni mówią "trumna" inni "box dachowy" a jeszcze inni "bagażnik". Czytając posta #1 zrozumiałem jego treść, że kolega ma na sprzedaż "trumnę" zdjętą z Golfa. Mała rozbieżność językowa, łatwa do wyprostowania.

• Like 1

Cześć

SPRZEDAM KOMPLETNY BAGAŻNIK BAZOWY DO Forda FOCUSA C-MAX z 2006r ( belki aluminiowe + stopy + zamki ) THULE, używany , stan bdb, cena do uzgodnienia... :happy:

Serio bez zgrywów!!!

Leży od 7 lat i przy przeprowadzce sobie o nim przypomniałem, bo forda nie mam od 2008 roku.

Pozdrawiam

Sprzedam bagażnik dachowy marki THULE do Golfa IV....

Jeszcze dodam tak zupełnie poważnie że to bagażnik prawie do każdego samochodu bez relingów, kwestia tylko podmiany w stopach tych gum, to tak zwany KIT, koszt to ok 100 zł

KIT pod Golfa IV, na pewno nie jest KITem dedykowanym tylko i wyłącznie temu modelowi, na pewno ma większe spektrum zastosowania, ale do jakich samochodów to już trzeba pytać tam gdzie handlują gratami z THULE:rolleyes::

No to tak mówię bez kitu:stupid:

• Like 1

Zdjęcia... wyprzedzając pytania, jedna stopa jest zdjęta ponieważ aktualnie potrzebuję belki do relingów.Myślałem,że wykorzystam aktualne belki i wystarczy zmienić stopę/uchwyt jednak okazało się,że jedna powinna być dłuższa.

DSC04811.jpg

DSC04812.jpg

DSC04813.jpg

DSC04814.jpg

DSC04816.jpg

DSC04817.jpg

DSC04817.jpg

DSC04818.jpg

DSC04811.jpg.ec12aca348dfa94bafbbf896ff85949b.jpg

DSC04812.jpg.44f4e2cb0993a9cbc4f0999e20250056.jpg

DSC04813.jpg.a8215a07732e7e8aabdc3bb4ff52e99b.jpg

DSC04814.jpg.c7e62bceeeb74ba6a7fd75c050f487db.jpg

DSC04816.jpg.8edb073889597be5654992bb7fa90c60.jpg

DSC04817.jpg.9a5e72522239a4978966d42b984fd14c.jpg

DSC04818.jpg.f4750a069ae76c16abb6b94d4bfacabb.jpg

Edytowane przez miraz

• 2 weeks later...

Bagażnik THULE bazowy do samochodu bez relingów dachowych

Kit 1051 (VW Bora,4-dr Sedan 99- VW Golf,5-dr Hatchback,98-VW Jetta IV, 5-dr Hatchback , 99

Stopy + belki aluminiowe (THULE Aerobar) 860 - 120cm

Bagażnik zamykany.

300zł z przesyłką

Edytowane przez miraz