miraz Napisano 21 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2015 Sprzedam bagażnik dachowy marki THULE do Golfa IV bez relingów (stopy + aluminiowe belki + zamki). Cena do uzgodnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszo86 Napisano 21 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2015 a jakie wymiary boxa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2015 a jakie wymiary boxa? Pisze że ma do sprzedania bazę, a nie boksa:rolleyes:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 21 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2015 Pisze że ma do sprzedania bazę, a nie boksa:rolleyes:: Bez relingów bo golf ich nie ma. Mocuje się pod ramki drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzocha Napisano 21 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2015 Bez relingów bo golf ich nie ma. Mocuje się pod ramki drzwi. Variant ma relingi:cool:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 21 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2015 Variant ma relingi:cool:: Jest napisane golf IV, a nie golf IV variant : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 21 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2015 Golf IV bez relingów.Mocowanie tak jak napisał artix. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszo86 Napisano 21 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2015 Pisze że ma do sprzedania bazę, a nie boksa:rolleyes:: ach czyli same pałąki :-p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2015 Jakaś masakra normalnie, a może to jestem nadzwyczaj inteligentny:rolleyes:: Kolega napisał w pierwszym poście co ma do sprzedania, ze stopy belki i zamki, ze Thule i że do Golfa i że do jakiego... Fachowo nazywa się to baza, mógł tego nie wiedzieć, ale stwierdza że są stopy i to już przesądza o fakcie że jest to do samochodu bez relingów:rolleyes::. ach czyli same pałąki :-p Nie!!! Nie same pałąki, bo można by pomyśleć że same belki jak już coś, a są jak stwierdzam po wnikliwej, ale dość szybkiej analizie tekstu że są jeszcze stopy i zamki, a to to już nie ją same pałąki, ale kompletna baza BAZA, można jeszcze powiedzieć KOMPLETNY BAGAŻNIK BAZOWY DO GOLFA 4 Czy wszystko jasne już co kolega ma do poier...a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 21 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2015 niezły kabaret:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 21 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2015 (edytowane) Jakaś masakra normalnie, a może to jestem nadzwyczaj inteligentny:rolleyes:: Kolega napisał w pierwszym poście co ma do sprzedania, ze stopy belki i zamki, ze Thule i że do Golfa i że do jakiego... Fachowo nazywa się to baza, mógł tego nie wiedzieć, ale stwierdza że są stopy i to już przesądza o fakcie że jest to do samochodu bez relingów:rolleyes::. Nie!!! Nie same pałąki, bo można by pomyśleć że same belki jak już coś, a są jak stwierdzam po wnikliwej, ale dość szybkiej analizie tekstu że są jeszcze stopy i zamki, a to to już nie ją same pałąki, ale kompletna baza BAZA, można jeszcze powiedzieć KOMPLETNY BAGAŻNIK BAZOWY DO GOLFA 4 Czy wszystko jasne już co kolega ma do poier...a? że bazowy... to wiedziałem... ale powinienem doprecyzować SPRZEDAM BAGAŻNIK BAZOWY DO VW GOLF IV ( belki aluminiowe + stopy ) THULE, używany , stan bdb, cena do uzgodnienia... Edytowane 21 Luty 2015 przez miraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2015 że bazowy... to wiedziałem... ale powinienem doprecyzować SPRZEDAM BAGAŻNIK BAZOWY DO GOLF IV ( belki aluminiowe + stopy ) THULE, używany , stan bdb, cena do uzgodnienia... I że bez Golfa tego 4 i tego na sobie:stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszo86 Napisano 21 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2015 No już dobra, wystarczy tego nabijania się ze mnie : Język polski jest bardzo bogatym językiem i co dla co poniektórych jest jasne jak słońce to dla innych może być jasne jak słońce... podczas zaćmienia. W Poznaniu są pyry, w Warszawie kartofle a w Krakowie ziemniaki. Ja chodzę na pole a w Warszawie wychodzi się na dwór :biggrin: Tak samo jest i z bagażnikiem: jedni mówią "trumna" inni "box dachowy" a jeszcze inni "bagażnik". Czytając posta #1 zrozumiałem jego treść, że kolega ma na sprzedaż "trumnę" zdjętą z Golfa. Mała rozbieżność językowa, łatwa do wyprostowania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan-D Napisano 21 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2015 Cześć SPRZEDAM KOMPLETNY BAGAŻNIK BAZOWY DO Forda FOCUSA C-MAX z 2006r ( belki aluminiowe + stopy + zamki ) THULE, używany , stan bdb, cena do uzgodnienia... :happy: Serio bez zgrywów!!! Leży od 7 lat i przy przeprowadzce sobie o nim przypomniałem, bo forda nie mam od 2008 roku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 22 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2015 Sprzedam bagażnik dachowy marki THULE do Golfa IV.... Jeszcze dodam tak zupełnie poważnie że to bagażnik prawie do każdego samochodu bez relingów, kwestia tylko podmiany w stopach tych gum, to tak zwany KIT, koszt to ok 100 zł KIT pod Golfa IV, na pewno nie jest KITem dedykowanym tylko i wyłącznie temu modelowi, na pewno ma większe spektrum zastosowania, ale do jakich samochodów to już trzeba pytać tam gdzie handlują gratami z THULE:rolleyes:: No to tak mówię bez kitu:stupid: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 23 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2015 (edytowane) Zdjęcia... wyprzedzając pytania, jedna stopa jest zdjęta ponieważ aktualnie potrzebuję belki do relingów.Myślałem,że wykorzystam aktualne belki i wystarczy zmienić stopę/uchwyt jednak okazało się,że jedna powinna być dłuższa. Edytowane 23 Luty 2015 przez miraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 23 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2015 W Poznaniu są pyry, w Warszawie kartofle a w Krakowie ziemniaki. Ja chodzę na pole a w Warszawie wychodzi się na dwór :biggrin:. Protestuje, nie jestem z Warszawy a wychodzę na dwór :laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 24 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2015 Protestuje, nie jestem z Warszawy a wychodzę na dwór :laughing: ...a ja na zewnątrz. Tak żeby wszystkich pogodzić.:crazy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 24 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2015 Myślałem,że wykorzystam aktualne belki i wystarczy zmienić stopę/uchwyt jednak okazało się,że jedna powinna być dłuższa. Co.kupiłeś BMW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 1 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2015 a cena 300zl + przesyłka:laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 14 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2015 (edytowane) Bagażnik THULE bazowy do samochodu bez relingów dachowych Kit 1051 (VW Bora,4-dr Sedan 99- VW Golf,5-dr Hatchback,98-VW Jetta IV, 5-dr Hatchback , 99 Stopy + belki aluminiowe (THULE Aerobar) 860 - 120cm Bagażnik zamykany. 300zł z przesyłką Edytowane 14 Marzec 2015 przez miraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi