MichalR Napisano 22 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2015 Hej, jakby ktoś znał coś fajnego do polecenia to będę wdzięczny, obowiązkowo z wyżywieniem ze względu na małe dziecko. Z góry dzięki i pozdrawiam, Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p.e.t.e Napisano 22 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2015 Polecam tam gdzie byłem: Bukowina- Willa Roztoka www.roztoka.pl Gliczarów- U Steni www.usteni.z-ne.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalR Napisano 22 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2015 Biorę Stenię - maja wolne miejsca a teraz sobie przypomniałem że już tam kiedyś byłem i miło wspominam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 22 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2015 Biorę Stenię - maja wolne miejsca a teraz sobie przypomniałem że już tam kiedyś byłem i miło wspominam. Ja polecę jak kolega wyżej wille Roztoka. Byłem tam trzy razy w 2014. Świetną jedzenie. Blisko na termy. Dość tajne pokoje z idealnymi nowymi łazienkami. Bardzo tajne miejsce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 22 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2015 Ja polecę jak kolega wyżej wille Roztoka. Dość tajne pokoje . Bardzo tajne miejsce. To teraz zdradziłeś ciekawą miejscówkę :biggrin: :tongue: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 22 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2015 To teraz zdradziłeś ciekawą miejscówkę :biggrin: :tongue: :wink: Rzygam juz androidem ale od niedawna musze dużo z niego korzystac szybko pisząc. Czasem niezauwazam pomyłek w poprawkach auto slownika. Proszę o wybaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 22 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2015 Rzygam juz androidem ale od niedawna musze dużo z niego korzystac szybko pisząc. Czasem niezauwazam pomyłek w poprawkach auto slownika. Proszę o wybaczenie Mam podobnie,a mój potrafi nawet "orty" walić... :eek: Potrafi zmienić dobrze napisane słowo na niedobrze... :stupid: Nie wiem kto to wymyślił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 22 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2015 http://www.gabrysia.bukowinatatrzanska.pl/ Świetni gospodarze, jedzonko itd. Byliśmy tam chyba z 6 razy. W zasadzie to moje dzieci stawiały tam pierwsze kroki narciarskie i ortopedyczno - chirurgiczne ( upadek ze schodów i złamana ręka; sciągnięcie szafki z TV na siebie itd.) Polecam :stupid: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalR Napisano 22 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2015 Dzwoniłem do Willi Roztoka ale ceny mnie zabiły U Steni jest sporo taniej, wychodzi za pokój z pełnym jedzeniem 300 złotych za dobę. W Roztoce pokój 4-ro osobowy ze śniadaniem do piątku 390 za dobę (za 4 osoby), od soboty 230, ale bez obiadokolacji (30 złotych od osoby/doba). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 23 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2015 Stasikówka "U Lucyny": http://www.zol.pl/noclegi/?action=obiekt&id=1097 Jeżdżę od lat. Jedzenie - FANTASTYCZNE :tongue:, w klimatycznej jadalni. Wszystkie pokoje z łazienkami, w pokojach jest co trzeba. Gospodarze super, ceny umiarkowane. Wyciąg wioskowy (orczyk) 300 m od domu, do innych (Bukowina, Małe Ciche, Poronin) dojazd autem kilka km. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalR Napisano 13 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2015 Ostatnie dwa razy byliśmy na kwaterze zwanej Na Wierchu (nawierchu.info), bardzo sympatyczne miejsce, mili gospodarze, świetne jedzenie w ogromnych ilościach, przystępne ceny, jesteśmy bardzo zadowoleni z tej miejscówki ? Z kwatery rzut beretem na Rusiński albo dziką drogą na Jankulakowski ? Tapa-talked Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi