Pinio46 Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2016 Nie:cool:: ehh.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2016 "... ja tu k.wa wrócę ! z Olem " ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2016 A bo Ty masz ogólnie inne wrażenia które wybiegają głęboko poza normę, Dlatego dostrzegam rzeczy,które często większość nie widzi... :tongue: np. że można jeździć na nartach po błocie, stać w kolejce, korku i stwierdzić że dzień narciarsko udany:biggrin:, A jednak czytasz moje relację... :biggrin: Czasem nawet z wyciągów nie korzystam i bywa jeszcze fajniej. : albo "obkuć" ręczny serwis nart za poklepanie po ramieniu:tongue: Fakt,nagadałem się,a do teraz nie dotarłem... :shocked: Niesolidny jestem,ale to nie o mnie wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atenka Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 Napisałam cyt. SB "odznacza się przyjemną powierzchownością i dobrą postawą"- synonim "przystojny moderator" i dzięksa nie dostałam. ehhh.życie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 Napisałam cyt. SB "odznacza się przyjemną powierzchownością i dobrą postawą"- synonim "przystojny moderator" i dzięksa nie dostałam. ehhh.życie... Umknęło mej uwadze, ale już pośpieszyłem naprawić ten błąd i zerknij w ustawienia, jest tam coś jeszcze ode mnie :redface: "... ja tu k.wa wrócę ! z Olem " ?? No nie, to nie to, przecież ja tu nie wracam bo cały czas jestem i się nigdzie nie wybieram:cool:: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 (edytowane) Kinomaniak Widzę,że zabawa zmienia się w kinomaniaka.:tongue: I druga sprawa. Złoty człowiek, łeb jak sklep, serce na dłoni, marnuje się tutaj. Sławek na prezydenta! Mimo tych zalet, niestety bardzo dobry moderator. P.S. Jesteś jedyną osoba, która przypisała mi flegmatyzm Ot pozory internetu. Za co chciałbyś Sławka tak ukarać? : Widzisz i ile taki prezydent musi znosić obelg. A Sławek,On delikatny jest,wrażliwy taki,jeszcze by sobie co zrobił.:biggrin: Edytowane 3 Luty 2016 przez MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 .....to miała być wycinka jednej z scen z polskiego filmu Pasikowskiego, ciekawe czy ktoś zgadnie która(MB i DZW się nie bawią:stupid:) Pewnie ta: [video=youtube;s9in_2j3eEA] Nie mam pojęcia czemu ale pasuje jak ulał :biggrin::wink: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 E,eeee. Ta to by pasowała do tego byłego moderatora. On miał takie zapędy,mimo tego,że nie miał inicjałów SB.:crazy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 E,eeee....... No to zostaje już tylko ta: [video=youtube;pY3l1OecXgw] No innej nie widzę:wink: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 ... Produkcja, to istotne, hodowla to co innego : ... Oj, nie chciałam urazić - co za faux pas z mojej strony :redface: wybacz :cheerful::wink: Jakoś tak do roślinek mi nie spasowała ta produkcja, która od razu kojarzy mi się z halą i produkcją maszynową :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 A jak przy tym brzyćko mówimy.:eek: No np. jak wywróci się wózek załadowany towarem gotowym do sprzedaży.:frown:: :redface: Lepiej żeby nikt w zasięg naszych nóg nie wchodził. A i zasięg swojego słuchu lepiej żeby miał ograniczony.: To tak w kontekście tego jak to nasza praca z roślinkami uspakaja.:cheerful: Biedne roślinki z produkcji :sorrow: :stupid: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 ... P.S. Jesteś jedyną osoba, która przypisała mi flegmatyzm Ot pozory internetu. Zawsze to powtarzam, tutaj również, przekaz internetu naprawdę bywa mylący i wypaczający :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 ... Za co chciałbyś Sławka tak ukarać? : Widzisz i ile taki prezydent musi znosić obelg. A Sławek,On delikatny jest,wrażliwy taki,jeszcze by sobie co zrobił.:biggrin: To się z rana pośmiałam :crazy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 Zawsze to powtarzam, tutaj również, przekaz internetu naprawdę bywa mylący i wypaczający :smile: Ale my to wiemy nie internetu,tylko z autopsji.:biggrin: Wynika to z porównania mysiueka do nas,czyli mnie i SB. No "takich trzech jak nas dwóch to nima ani jednego" - chodzi o ADHD.:crazy: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 A to słynne spotkanie w Rogatej i oferta pracy? Jak by to mogło wyglądać oczami filmowca? :stupid: [video=youtube;BD7DCepoKU4] 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 Napisałam cyt. SB "odznacza się przyjemną powierzchownością i dobrą postawą"- synonim "przystojny moderator" i dzięksa nie dostałam. ehhh.życie... Widzę, że tu jest miejsce na reklamacje :stupid: Na początku wątku napisałem, że moderatorzy i admin nie mają wad... : Ale wątek się rozwinął! Warunki słabe, to przynajmniej można sobie filmy pooglądać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 Ale my to wiemy nie internetu,tylko z autopsji.:biggrin: Wynika to z porównania mysiueka do nas,czyli mnie i SB. No "takich trzech jak nas dwóch to nima ani jednego" - chodzi o ADHD.:crazy: W takim razie strach się bać :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 Na początku wątku napisałem, że moderatorzy i admin nie mają wad... : Mają! W knajpie piją herbatę ze sokiem.:tongue: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 Jakoś tak do roślinek mi nie spasowała ta produkcja, która od razu kojarzy mi się z halą i produkcją maszynową :biggrin: No bo mniej więcej tak to wygląda. A co do zgadywanki.... Wszystkie sceny z "Psów" fajnie uwielbiam cały film, ogólnie lubię polskie filmy kinowe, no ale niestety to żadna z wyżej zaprezentowanych:rolleyes:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 Jakoś tak do roślinek mi nie spasowała ta produkcja, która od razu kojarzy mi się z halą i produkcją maszynową :biggrin: Halę już widziałaś na fotce SB. A maszyna wygląda tak: :smile: Sorry za OT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atenka Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 Widzę, że tu jest miejsce na reklamacje :stupid: Pozdrawiam Marcina z Warszawy, tylko nie reklamuj pozdrowień,:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 4 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2016 No bo mniej więcej tak to wygląda. ... Halę już widziałaś na fotce SB. A maszyna wygląda tak: :smile: Sorry za OT. :eek: zniszczyliście moje wyobrażenie o produkcji roślinek!!! :sad: To wy z nimi nie rozmawiacie? : tylko tak maszyną ... :dry: :wink: :stupid: Również przepraszam za OT :angel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 4 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2016 :eek: zniszczyliście moje wyobrażenie o produkcji roślinek!!! :sad: To wy z nimi nie rozmawiacie? : tylko tak maszyną ... :dry: :wink: :stupid: Również przepraszam za OT :angel: My rozmawiamy tylko z osobami które obsługują u nas takie maszyny.No i jeszcze z działem pakowania.:laughing: Zapewniam Cię,że mamy serce i duszę.:biggrin: Zostaje nam tylko wywózka towaru. Bo inaczej kiedy miałbym czas pisać na forum?:stupid: A pomyśl tylko taki moderator.: Ten dopiero ma obowiązki.Musi zbierać na forum od jednych joby,od innych pienia uwielbienia. Pilnować porządku na takim forum to "nie je-bajka".:applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 4 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2016 :eek: zniszczyliście moje wyobrażenie o produkcji roślinek!!! :sad: To wy z nimi nie rozmawiacie? : tylko tak maszyną ... :dry: :wink: :stupid: Również przepraszam za OT :angel: MB przecież wspominał, że do nich gadają tylko, że jakby pominąć brzydkie słowa to faktycznie nic nie mówią. Te roślinki tak są zestresowane, że szybciej rosną. Taka sytuacja.:wink: Za OT nie przepraszaj bo ten watek cały jakiś taki Off-owy jest:biggrin::wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 4 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2016 ... A pomyśl tylko taki moderator.: Ten dopiero ma obowiązki.Musi zbierać na forum od jednych joby,od innych pienia uwielbienia. Pilnować porządku na takim forum to "nie je-bajka".:applause: A daj spokój, harówka nieziemska :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi