lifesgood Napisano 18 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2017 Witam. W marcu wybieram się na zorganizowaną wycieczkę do Francji, a konkretnie do Alpe d'huez. Zastanawia mnie jak wygląda tam sprawa wypożyczenia nart. Chodzi mi konkretnie tylko o narty (no i może kijki), bez butów, kasków itp. Słyszałem, że cena może podejść nawet do 400+zł za 6dni... Czy oferują tam dobry, zadbany sprzęt? Ktoś był, widział, przetestował? Zapraszam do wypowiedzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cosworth240 Napisano 19 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2017 400 pln a nawet więcej za 6 dni moze sie zebrać. Zależnie od wybranej kategorii nart. Żebyś miał wyobrażenie co i jak: http://www.skiset.co.uk/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lifesgood Napisano 19 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2017 No właśnie korzystałem z tej strony i ceny muszę przyznać robią wrażenie. Tylko czy faktycznie dostane taki sprzęt jak tam jest napisane? Ogólnie mają tam lepsze narty niż powiedzmy u nas w Polsce w górach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruger27 Napisano 19 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2017 Francja do tanich nie należy średnio od 20 euro za dzień za tanie modele do 35/40 za topowe modele Nordici czy Stockli narty przewarznie prawie nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi