spi630 Posted January 22, 2017 Report Share Posted January 22, 2017 Wrzucam film z treningu w grudniu pod okiem Marka Krzyżyńskiego 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROCH Posted January 23, 2017 Report Share Posted January 23, 2017 Oooo! Fajna formuła treningów! To jakiś tygodniowy wyjazd? Na tyczkach też jeździliście czy tylko taka jazda zadaniowa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marionen Posted January 23, 2017 Report Share Posted January 23, 2017 Jak z Markiem Krzyżyńskim to musiał być świetny, treningowy wyjazd. Krzyżyk wychował całe grono świetnych narciarzy, to doskonały trener, z całą pewnością jeden z najlepszych w Polsce. Sądzę, że wyjazd tygodniowy i tyczek też nie brakowało, choć Marek bardzo dużą uwagę kładzie na prawidłową technikę. Ja osobiście wolę więcej tyczek, bo w moim wieku technikę ciężko jeszcze poprawić. Za późno zacząłem niestety. W Madonna di Campiglio często szkolenia organizuje Skielita z Jeleniej, to może z nimi? Oczywiście tylko zgaduję. A Twoja jazda Spi630 super. Pod okiem takiego trenera można wiele zdziałać! Pozdrawiam serdecznie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spi630 Posted January 23, 2017 Author Report Share Posted January 23, 2017 Jazda zadaniowa. Teczek nie stawialiśmy bo było za mało śniegu i nie dostaliśmy stoku. Tzn dali, ale czarną ściankęMarek to pierwszy trener w moim życiu, o którym mogę powiedzieć że naprawdę rozumie na czym polega jazda na nartach. Mam na myśli podstawy fizyczno-mechaniczne. A do tego potrafi to ująć i przekazać niesamowicie przystępnie. Do tego jest świetnym demonstratorem, czlowiek-guma. Po 2 dniach treningu z nim pytałem sam siebie co ja robiłem wcześniej, bo na pewno nie jeździłem na nartach! Przeszedłem rewolucję i olśnienie. Pierwsze zawody po zmianie trenera i w zawodach mastersów w Czechach 2 w SG i 1 w GS Wysłane z mojego SM-T560 przy użyciu Tapatalka 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lski@interia.pl Posted January 23, 2017 Report Share Posted January 23, 2017 (edited) 7 minut temu, spi630 napisał: Jazda zadaniowa. Teczek nie stawialiśmy bo było za mało śniegu i nie dostaliśmy stoku. Tzn dali, ale czarną ściankę Marek to pierwszy trener w moim życiu, o którym mogę powiedzieć że naprawdę rozumie na czym polega jazda na nartach. Mam na myśli podstawy fizyczno-mechaniczne. A do tego potrafi to ująć i przekazać niesamowicie przystępnie. Do tego jest świetnym demonstratorem, czlowiek-guma. Po 2 dniach treningu z nim pytałem sam siebie co ja robiłem wcześniej, bo na pewno nie jeździłem na nartach! Przeszedłem rewolucję i olśnienie. Pierwsze zawody po zmianie trenera i w zawodach mastersów w Czechach 2 w SG i 1 w GS Wysłane z mojego SM-T560 przy użyciu Tapatalka O,to chyba nadmiar skromności,pamiętam jak robiłes czas zawodów w Szczawnicy na MPA... Edited January 23, 2017 by lski@interia.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spi630 Posted January 23, 2017 Author Report Share Posted January 23, 2017 no.. nie będę przesadzał z tą skromnością, jak sobie szybko policzyłem, na 9 dotychczasowych edycji mpa w Szczawnicy 3 razy miałem czas zawodów (i raz byłem drugi) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spi630 Posted January 30, 2018 Author Report Share Posted January 30, 2018 kilka ujęć z ostatniego treningu 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej1982 Posted January 30, 2018 Report Share Posted January 30, 2018 Z jaką szkołą jeździsz do Folgari, może być na Piriv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spi630 Posted February 5, 2019 Author Report Share Posted February 5, 2019 Przegoniłem dzieci ze szczotek na chwilę 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts