rathan Napisano 25 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2017 Zamierzam kupić sobie nowe narty i myślałem o takim modelu tylko czy one do mojej wagi nie będa za miękie czy poszukać czegoś innego. Generalnie jeżdżę rekreacyjnie głównie trasy niebiesko/czerwone utwardzone. Co sądzicie?https://www.zawojski.pl/fischer-zestprogressor-f16rs10-id-11387?gclid=EAIaIQobChMI6qC337eL1wIVDGcZCh2JTwwZEAYYASABEgJz3PD_BwE 1. Płeć - M 2. Wiek - 40 3. Waga - 80 4. Wzrost - 168 5. Na nartach jeżdżę od 6 sezonów, ( 10 dni w sezonie) 6. Moje umiejętności określam na 5/6 (wg skali forumowej http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=11328) 7. Moje buty to - Salomon quest access 80 8. Teraz jeżdżę na nartach/model - Fischer Fire (marketowe :)) 9. Preferuję styl jazdy (rekreacyjną,po przygotowanych stokach) - 10. Upatrzyłem sobie narty - Fischer Progressor F16 11. Mój budżet na narty to około - 1500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 25 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2017 W tym budżecie dostaniesz F18 z ubiegłego sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 25 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2017 1 godzinę temu, WojtekM napisał: W tym budżecie dostaniesz F18 z ubiegłego sezonu. spokojnie można znaleźć oferty na nowe f18 a nie używane. f16 to dobry wybór przy Twoich umiejętnościach, chęci rozwoju i doskonalenia jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 25 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2017 A kto pisze o używkach? F18 oczywiście nowe, ale z ubiegłego sezonu 16/17. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi