dudapiotrek Napisano 15 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2017 Witam, Mam komplet wolnych miejsc w samochodzie. Planowany wyjazd do zieleńca środa ok. 3-4 rano i powrót 23 po południu - króciutki wypad przed świętami. Samochód (BMW X1) ma bagażnik dachowy, więc nie ma problemu z transportem sprzętu. Zieleniec nie jest miejsce gdzie na 100% muszę jechać. Wchodzą również inne propozycje w zależności od warunków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 15 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2017 Dobre warunki są w czeskich karkonoszach, odwilż nie zrobiła szkód, a wczoraj dopadało 10cm, kolejne dni też ma padać. Mlyn, Cerna Hora ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martini7 Napisano 16 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2017 `` Dnia 15.12.2017 o 07:48, dudapiotrek napisał: Witam, Mam komplet wolnych miejsc w samochodzie. Planowany wyjazd do zieleńca środa ok. 3-4 rano i powrót 23 po południu - króciutki wypad przed świętami. Samochód (BMW X1) ma bagażnik dachowy, więc nie ma problemu z transportem sprzętu. Zieleniec nie jest miejsce gdzie na 100% muszę jechać. Wchodzą również inne propozycje w zależności od warunków. Hej. Jestem zainteresowany, termin mi pasuje, być może miałbym jeszcze 1 os. Podaj proszę numer kontaktowy (moze byc na priv). Nie przeglądałem jak warunki w PL i u sąsiadów. Slowacja wchodzi w gre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudapiotrek Napisano 16 Grudzień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2017 Poszło na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi