OranGe Napisano 25 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2017 Cześć Chciabym kupić narty Fischer progressor f18, lecz nie wiem jaką długość nart wybrać. Zastanawiam się nad długościami 153/160. Mam 174 cm wzrostu i ważę ~70 kg (16 lat). Jestem średnio zaawansowany w stronę zaawansowanego, jeżdżę praktycznie tylko po przygotowanych stokach (kolor trasy nie robi różnicy) i lubię czasami poskakać lub pojeździć tyłem. Jeżeli ktoś ma doświadczenie z tymi nartami proszę o radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 25 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2017 174 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 26 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2017 8 godzin temu, OranGe napisał: Cześć .....lubię czasami poskakać lub pojeździć tyłem. Jeżeli ktoś ma doświadczenie z tymi nartami proszę o radę. to poszukaj innych nart - tymi nie pojeździsz tyłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi