MAIKEL 1977 Napisano 8 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2018 6 godzin temu, melo7anthony napisał: To zdjątko 3 od końca to...? Herrnegg? Piculin, number one według mnie tutaj w Kronplatz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 8 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2018 Pozdro z Alta 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 8 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2018 Dnia 6.02.2018 o 18:19, MAIKEL 1977 napisał: Uwielbiam te narty dają niesamowitą frajdę z jazdy w rozjeżdżonym i kopnym śniegu, sztruks też lubi i nawet między kujokami dała radę Amen! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 8 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2018 6 godzin temu, MAIKEL 1977 napisał: Piculin, number one według mnie tutaj w Kronplatz Gdzie Piculin a gdzie Kronplatz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 8 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2018 4 godziny temu, mifilim napisał: Gdzie Piculin a gdzie Kronplatz???? Sie czepiasz😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 8 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2018 1 godzinę temu, MAIKEL 1977 napisał: Sie czepiasz😉 no pewnie, że się czepiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 8 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2018 @MAIKEL 1977 - coś więcej napiszesz o dzisiejszym dniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azmadan Napisano 9 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2018 A dziś było tak. Zdjęcie z knajpki z najlepszym widokiem...Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 9 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2018 24 minuty temu, Azmadan napisał: A dziś było tak. Zdjęcie z knajpki z najlepszym widokiem... Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Nie no tak lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 11 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2018 Witam, wrzucam kilka fotek z czwartkowego nartowania w A.B warunki bardzo dobre, pogoda około południa pokazała urok pięknych gór, żyć nie umierać 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 11 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2018 I jeszcze dla uzupełnienia kilka fotek z wczoraj udało się nawet pojeździć sztruksowo z rana, troszkę pokamerować, może uda się w końcu coś poskładać i wrzucić do pooglądania 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azmadan Napisano 14 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2018 (edytowane) Tak się cicho zrobiło to ja dodam jeszcze jakieś fotkę z wyjazdu - z chmurami pod spodem... I krótki filmik z naszą 5 latką :-) https://www.youtube.com/watch?v=cl1KYKAGMNM W weekend rozpoczęły się tam ferie... - w niedziele zrobiło się tłoczno... Edytowane 14 Luty 2018 przez Azmadan 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 14 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2018 4 godziny temu, Azmadan napisał: Tak się cicho zrobiło to ja dodam jeszcze jakieś fotkę z wyjazdu - z chmurami pod spodem... I krótki filmik z naszą 5 latką :-) https://www.youtube.com/watch?v=cl1KYKAGMNM W weekend rozpoczęły się tam ferie... - w niedziele zrobiło się tłoczno... piękna relacja ale filmik nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azmadan Napisano 14 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2018 Tak to jest jak da się prywatny... a dziwiłem się dlaczego nie chce się wkleić... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 14 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2018 12 minut temu, Azmadan napisał: Tak to jest jak da się prywatny... a dziwiłem się dlaczego nie chce się wkleić... Fajnie zasuwa - była w szkółce czy szkoliłeś sam ? Który to sezon dla panny Marysi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azmadan Napisano 14 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2018 2 sezon. W poprzednim sezonie instruktor... chyba z 5-6 lekcji w Szczyrku i polecam Kacpra :-) W tym jeździła ze szkółką na Białym Krzyżu + chyba 2x z ww. instruktorem (trudno się było zgrać :-/ jak była zdrowa...) Ja za bardzo nie mam jak uczyć bo u mnie średnio z umiejętnościami :-P (i duża waga = szybko zmęczone nogi (uda i kolana) na stromym...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi