mo_ndry Napisano 1 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2018 Poszukuję 2 osób chętnych na wyjazd w terminie 17-24.03.2018.Bormio Wyjazd z Rzeszowa w kierunku Gliwic ,możliwość zabrania po drodze.( do celu jedziemy przez Livigno) Paliwo ,winiety,tunel - składka. wyżywienie z kraju. wszystkie koszty mieścimy się w 2000 zł Jest nas 2 facetów w wieku 40 i 48 lat. jeździmy średnio zaawansowany mieszkamy http://www.appartamentibormio.it/eolo/#! jeździmy https://www.bormioski.eu/en/ski-pass/ski-pass-prices/bormio-skipass/ tel do kontaktu 504193969 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysztofbr Napisano 6 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2018 co jest takiego ciekawego w Bormio aby tak daleko jechac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mo_ndry Napisano 7 Marzec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2018 1.https://pl.tripadvisor.com/Attraction_Review-g194697-d7620276-Reviews-Bormio_Ski-Bormio_Province_of_Sondrio_Lombardy.html 2. co to znaczy daleko? 3.bo nie byłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 7 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2018 co jest takiego ciekawego w Bormio aby tak daleko jechac? A czego ciekawego tam nie ma? Dla mnie świetny ośrodek wraz z Santa Caterina i San Colombano. Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysztofbr Napisano 7 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2018 A czego ciekawego tam nie ma? Dla mnie świetny ośrodek wraz z Santa Caterina i San Colombano. Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Sprawdzilem samo Bormio I bylem ciekaw co tam jest. Bo wiele ahow I ohow na temat Wloch ani czasowo ani narciarsko nieuzasadnioneWysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 7 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2018 Sprawdzilem samo Bormio I bylem ciekaw co tam jest. Bo wiele ahow I ohow na temat Wloch ani czasowo ani narciarsko nieuzasadnioneWysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka No to ciekawe. Trasy bardzo dobre i wymagające, zjazd ze szczytu do miasteczka 1800m w pionie różnymi wariantami, w tym trasą PŚ Stelvio. Duża rozpiętość wysokosciowa jest bardzo dużą zaletą bo wpływa na komfort jazdy podczas różnych typów pogody i warunków śnieżnych. Dalej nie ma co wymieniać, a byłoby tego trochę. Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysztofbr Napisano 7 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2018 No to ciekawe. Trasy bardzo dobre i wymagające, zjazd ze szczytu do miasteczka 1800m w pionie różnymi wariantami, w tym trasą PŚ Stelvio. Duża rozpiętość wysokosciowa jest bardzo dużą zaletą bo wpływa na komfort jazdy podczas różnych typów pogody i warunków śnieżnych. Dalej nie ma co wymieniać, a byłoby tego trochę. Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Spokojnie ja lubie znac opinie innych.Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi