Sławek Nikt Napisano 11 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2019 Panie i panowie. Zakupię tytułowe narty czyli Fisdher F 18 Progressor w długości 167 cm. Jeśli ktoś przypadkiem chce się pozbyć, sprzedać w dobre "nogi" 😀 to zapraszam. Warunek jest tylko jeden. Muszą być w bardzo dobrym stanie. Temat nie jest pilny. Cena do uzgodnienia. Z góry dziękuję. Z pozdrowieniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławek Nikt Napisano 12 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2019 Skoro nikt nie chce się rozstać z F 18 to może ktoś chce sprzedać F 17 albo Volkl RTM 84 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2019 (edytowane) Obejrzyj sobie te: https://www.olx.pl/oferta/narty-fischer-progressor-f18-167cm-z-wiazaniami-raz-uzywane-jak-nowe-CID767-IDyv906.html https://www.olx.pl/oferta/fischer-progressor-f-19-CID767-IDycCMV.html#0e995908d6 Osobiście skłaniałbym się ku pierwszym, bo widać, że więcej stały w domu niż jeździły i właścicielka raczej nie jest handlarzem używanymi nartami Zwłaszcza, że jest z pomorskiego Wytargowałbym darmową wysyłkę za pobraniem na Twoim miejscu. A jeśli masz płacić za wysyłkę, to opłać przelewem przesyłkę, ale wartość nart za pobraniem. Sprawdź paczkę przy kurierze. Pozdrawiam Edytowane 13 Luty 2019 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławek Nikt Napisano 13 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2019 Dziękuję, a jak już tak linkujemy to może te z linku poniżej ..., ponoć nawet nowe ... ? Może jest ktoś z Świeradowa i mógłby podjechać obejrzeć ? https://www.olx.pl/oferta/fischer-progressor-f18-wiazania-rs11-pr-gw-ltd-2018-CID767-IDyBpOw.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2019 20 minut temu, Sławek Nikt napisał: Dziękuję, a jak już tak linkujemy to może te z linku poniżej ..., ponoć nawet nowe ... ? Może jest ktoś z Świeradowa i mógłby podjechać obejrzeć ? https://www.olx.pl/oferta/fischer-progressor-f18-wiazania-rs11-pr-gw-ltd-2018-CID767-IDyBpOw.html Zafoliować narty może każdy. Jedną para nart, a dwa różne wiązania. Nowe wiązania są rozkręcone, te są nastawione na coś pomiędzy 5 i 7. Niby same nówki, a mi coś nie pasuje w tym interesie. Te co Ci pokazałem wg mnie są pewniejsze wbrew pozorom. Przynajmniej nikt kitu nie wciska. Żadne zdjęcie nawet ślizgów nie pokazuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2019 (edytowane) Jak się lepiej przyjrzałem to chyba jednak rozkręcone wiązania... Ale normalnie mają kolor czarno biało czerwony a tu żadne nie są takie. Jakaś dziwna zbieranina. Ani to 2019, ani 2018 ani 2017... Edytowane 13 Luty 2019 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławek Nikt Napisano 13 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2019 Pisałem do tej pani. Niestety nie odpowiada co najlepiej nie wróży. Brak też numeru telefonu co również cokolwiek dziwi.Ja się do końca miesiąca nic nie trafi to ostatni wypad w tym roku będzie na nartach z wypożyczalni, a do jesieni na pewno coś ciekawego w dobrym stanie zakupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2019 4 minuty temu, Sławek Nikt napisał: Pisałem do tej pani. Niestety nie odpowiada co najlepiej nie wróży. Brak też numeru telefonu co również cokolwiek dziwi.Ja się do końca miesiąca nic nie trafi to ostatni wypad w tym roku będzie na nartach z wypożyczalni, a do jesieni na pewno coś ciekawego w dobrym stanie zakupię. Poczekaj, ostatnio była online na Olx o 11 rano. Odpisze. Nie każdy lubi rozdawać telefon. Gdyby się odezwała wyciągnij adres email, telefon i pełny adres przed jakimkolwiek przelewem. Nazwisko również się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławek Nikt Napisano 13 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2019 Pisałem do niej kilka dni temu ... drugi raz nie ma sensu skoro się loguje i nie odpisuje. Wałeczek panie kolego zdaje się ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2019 Albo zeszły i nie chce jej się odpisywać... Kto to wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2019 U tego gościa od nówek czerwone wiązanie to MBS Z11 (2018 chyba), czarne to RS11 być może z 2017. Niby sprzedaje z RS11... Poproś o zdjęcie całej narty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławek Nikt Napisano 14 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2019 Gość odpisał, że wiązania do wyboru, a odbiór w Świeradowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławek Nikt Napisano 16 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2019 Proszę szanowną moderację o usunięcie ogłoszenia. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokmir Napisano 16 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2019 Byłem zainteresowany jednymi z tych nart z linku chodzi o nowe narty Progressor ,a rozmawiałem ze sprzedającym niestety nie zgodził się na opłatę za wysyłkę z góry resztę za pobraniem a konto utworzone na OLX z 12 lutego więc zrezygnowałem z zakupu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas83 Napisano 8 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2019 Gość od nowych progresorów to oszust. Umówiłem się na odbiór osobisty miałem wpłacić zaliczkę ale coś mnie tknelo i nie wpłaciłem. Po przyjeździe w umówione miejsce gość nie odbierał tel w wypożyczalni w której się umówiliśmy dowiedziałem się ze kilka osób szukalo pana Sebastiana. Jak zadzwoniłem z innego numeru odebrał, jak się zorientował ze to ja się rozlaczyl. Ostatnio też oferował narty w super cenie ale już w Czorsztynie UWAŻAJCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 8 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2019 To standardowy wałek na OLX - atrakcyjna cena oferta + odbiór osobisty. Gdy umawiasz sie na odbior bo mieszkasz blisko kontakt sie urywa. Kolesie sa nastawieni na ludzi z daleka i którzy są skłonni zrobić (np czesciowy) przelew expresowy. "Sprzedajacy" tłumaczy ze potrzebuje minimum np. 300 pln natychmiast dlatego chce odbior osobisty. Po przelewie kontaktu oczywiście nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi