JC Napisano 6 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2019 Szczyrk - koniec sezonu zimowego 18/19 (Vlog #017) @johnny_narciarz dziękuję za wspólne nartowanie! Sobota 5 kwietnia 2019, ostatni narciarski weekend w Szczyrku. Sprawdzam warunki narciarskie w Szczyrk Mountain Resort na trasach ze Zbójnickiej Kopy i Małego Skrzycznego na Halę Skrzyczeńską. Czynne były: kolej gondolowa, kanapa na Kopę i orczyk na Halę Skrzyczeńską. Wybrałem się także "z buta" do Schroniska na Skrzycznem, gdzie niestety, "pocałowałem klamkę". Następnie był ostatni zjazd sezonu 18/19 w Szczyrku, ze Skrzycznego, przez Zbójnicką Kopę na Halę Skrzyczeńską. Na dół zjazd już tylko gondolą, choć jak dowiedziałem się na parkingu, Bieńkulą też można było zjechać do Czyrnej. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 6 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2019 Gospodarz się zjawił ale drzwi nie otworzył i ciastkiem nie poczęstował. ☹️ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ANDISKI Napisano 6 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2019 SZEFIE JC - ogladałem Twoja relację o najdłuższej trasie w Szczyrku. Mam dla Ciebie inne wyzwanie sportowe. Zmierz najdłuższa trasę z Pilska przez Kopiec ,Buczynkę na dół - rekord w Szczyrku to 5240 m jak pamiętam. ciekawe ile wyjdzie na PILSKU. 4900 czy 5300 m 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Maj 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2019 18 godzin temu, ANDISKI napisał: SZEFIE JC - ogladałem Twoja relację o najdłuższej trasie w Szczyrku. Mam dla Ciebie inne wyzwanie sportowe. Zmierz najdłuższa trasę z Pilska przez Kopiec ,Buczynkę na dół - rekord w Szczyrku to 5240 m jak pamiętam. ciekawe ile wyjdzie na PILSKU. 4900 czy 5300 m Mówisz masz 🙂 Tu masz odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi