JC Napisano 5 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2019 Przed Tobą drugi dzień mojego pobytu w Sulden / Solda Południowym Tyrolu. Pogoda dopisała, miałem możliwość pokazania Tobie całego uroku, tego małego ośrodka narciarskiego, położonego u stóp najwyższej góry Południowego Tyrolu - Orltera. Zobacz jakie były warunki narciarskie, jakie widoki można podziwić z wysokości 3200 m. KONKURS - do wygrania dwa zestawy: czapka + rękawiczki z logo Południowego Tyrolu, szczegóły we vlogu! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 5 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2019 A czy mógłbyś coś skrobnąć Jacku o MAGACH😊 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2019 18 minut temu, MAIKEL 1977 napisał: A czy mógłbyś coś skrobnąć Jacku o MAGACH😊 Ja skrobnę stosunek ceny do zaje...ści 1:1. To je chyba najlepiej charakteryzuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 6 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2019 W przyszłym roku wymieniają 2 z wioski w strone Rosim na gondolę i jest projekt po drugiej stronie dużej gondoli w lewo pod Ortler em w stronę schroniska. Trasa ma być do pośredniej. Info na stronie ośrodka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 6 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2019 Bo w Soldzie jest pięknie, a w takie miejsca się wraca.Maly ośrodek a ujezdzilem przez 6 dni ok 550km góra, dół.Nie piszę Jacku tu nic więcej bo dodałem trochę w innym poście i wrzuciłem kilka zdjęć.... na zachętę, choć po twoim vlogu chyba każdy widzi jak tu jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi