JC Napisano 18 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2019 Druga cześć filmu nagranego w trakcie mojego pobytu we włoskim Maso Corto / Kurzras. Zapraszam Was do odwiedzenia warz ze mną schroniska Bella Vista, gdzie poznałem właściciela oraz miałem okazję spróbować serwowanych tu potraw. Przedstawię Wam ofertę noclegów w iglo na wysokości 2845 m n.p.m. We vlogu jest też mały konkurs, do wygrania są upominki z Południowego Tyrolu - szczegóły znajdziecie oglądając film. Zakończenie konkursu 24.12.2019. Powodzenia! Zapoznam Was także z ofertą apartamentów Top Residence Kurzras, gdzie właściciel Sepp Platzgummer oprowadza mnie po swoim hotelu. Jest też informacja o tym, gdzie można się spotkać z liczącym ponad 5000 lat Oetzim Zapraszam na Vloga 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi