newbie Napisano 12 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2020 Cześć. Zależy mi na kupnie nart dla początkującego, które będą mi służyć możliwie najdłużej. Interesują mnie jakiekolwiek zjazdówki. Słyszałem o tym że nawet w moim budżecie mogę upolować jakieś używane, markowe narty będące po jednym, dwóch sezonach (w dość dobrym stanie technicznym). Jakie strony polecacie jeśli chodzi o szukanie nart używanych? Znacie może jakieś sklepy z dobrymi opiniami, oferujące używane narty w Warszawie? Będę wdzięczny za każdą radę. 1. Mężczyzna 2. 22 lata 3. 85kg 4. 1.83m 5. Narty na nogach miałem ~6 razy w życiu 6. Moje aktualne umiejętności to coś około 2/3 7. Butów aktualnie jeszcze nie mam 8. Nart jeszcze też nie 9. Początkujący 10. --- 11. Mój budżet to około 500-700 zł więc celuję w jakieś narty używane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 12 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2020 10 minut temu, newbie napisał: 7. Butów aktualnie jeszcze nie mam 8. Nart jeszcze też nie Ja na Twoim miejscu zaczął bym od butów Mieć już swoje własne i dopasowane Nartę możesz wypożyczyć, co na tym etapie nawet by było wskazane, sam zobaczysz na jakiej czujesz się najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
newbie Napisano 12 Styczeń 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2020 Aktualnie jeżdżę po stokach gdzie działające wypożyczalnie oferują sprzęt wyglądający na starszy ode mnie i wielkiego wyboru niestety nie mają. Słyszałem już radę że najlepiej nie kupować żadnego sprzętu jeśli jest się dopiero początkującym, ale wydaje mi się że aktualnie nie mam wyjścia . Czy podanie linku do sklepu internetowego jest zgodne z regulaminem? Czym kierować się z wyborem butów? Od znajomego słyszałem że w moim przypadku najlepiej jeśli będę celować w flex ~70/80. Z dotychczasowych przymiarek 44/45 były najlepiej dopasowane (28.5/29cm). Dzięki za pomoc w każdym razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 12 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2020 39 minut temu, newbie napisał: Z dotychczasowych przymiarek 44/45 były najlepiej dopasowane (28.5/29cm) A jaką masz zmierzoną miarką długość stóp (obu, bo mogą być różne) stojąc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi