JC Napisano 15 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2020 5 ośrodek narciarski jaki odwiedziłem w trakcie mojego narciarskiego safari po Południowym Tyrolu, to leżący w dolinie Ahrntal - Klausberg. Licząca 33 km tras narciarskich stacja narciarska położona jest tuż przy granicy z Austrią 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysie Napisano 15 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2020 Filmik obejrzałem jak zwykle z ciekawością, też lubię takie niewielkie ośrodki, w tych większych byłem już chyba we wszystkich, te mniejsze czekają wciąż na odkrycie, dodatkową zaletą jest niższa cena karnetów. W tym roku planuję odwiedzić po kilku latach Paganellę, tam trenuje światowa czołówka PŚ - Norwegowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi