JC Napisano 16 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2020 Kupiłeś nowe narty? Zastanawiasz się, czy są ostre, czy są posmarowane, czy oddać je do serwisu? Zabrałem swoje nowe narty i poszedłem do serwisu narciarskiego w Bielsku-Białej prowadzonego przez Marcina Szafrańskiego, aby uzyskać dla Was odpowiedzi na powyższe pytanie. Marcin opowie Wam, kiedy i dlaczego warto przynieść narty do serwisu. Jak często serwisować narty. Czym się różnią różne opcje serwisu i ile kosztuje dobre przygotowanie nart do jazdy. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 16 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2020 (edytowane) @JC gratuluję nowej narty Jak dla mnie to ostatnia ładna slalomka ze stajni Fischera przez najbliższe lata ( patrząc na modele przyszłoroczne) Co do M.Szafrańskiego, znam szanuję i polecam Od lat zostawiam mu swoje narty,mało tego nauczył mnie jak zadbać o krawędzie samemu w domu,więc jeśli nie jest konieczne użycie maszyny teraz robię to sam Warto dodać że na południu Polski to jedna z najlepszych firm zajmująca się personalizacją butów narciarskich Edytowane 16 Styczeń 2020 przez pasazer85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi