JC Napisano 29 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2020 Holzriese – najbardziej stroma trasa narciarska we Włoszech. Zjazd podnosi poziom adrenaliny, a co dopiero jazda po tej stromiźnie ratrakiem! Miałem tą przyjemność, aby zasiąść obok Ulego, operatora ratraka, który od wielu lat sprawia, że na Holzriese zawsze są wspaniałe warunki do jazdy i zjechać po stoku, którego nachylenie w zimie przekracza 80%. Zapraszam Was także do nakarmienia jedynego we Włoszech stada reniferów, które biegają po Croda Rosa – tak, tak biegają wolno, co zobaczycie na filmie. Na lunch zabiorę Was do Kurnika, w którym opowiem jak prawidłowo zjeść wielkie knedle, aby nie urazić gospodyni 😊 Jest też konkurs, w którym do wygrania jest oryginalna kurtka z 3 Zinen Dolomity! Zapoznam Was także z nowym produktem Odlo, bluzą na prąd, która ogrzewa mój brzuch i plecy. Zapraszam na drugą część relacji z regionu narciarskiego 3 Zinnen Dolomity w Południowym Tyrolu (Włochy). 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 29 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2020 Dałem lajka zanim zobaczyłem ha ha. Jakaś nagroda chyba mi się należy, c'nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 29 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2020 Naprawdę fajny film, aż nabrałem ochoty na taką przejażdżkę Ale chyba nieświadomie ,,wrypałeś,, operatorom ratraków s SMR 😆 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi