sstar Napisano 29 Sierpień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2024 (edytowane) Jakoś nic jeszcze nigdy o Juracie nie napisałem, choć jeździłem tam zarówno z mamą jak i rodziną... cóż rzec? Trendy. Wiele się nie zmieniło. https://www.onet.pl/kultura/wydawnictwo-muza/wakacje-1939-gwiazdy-nad-jurata-kiepura-halama-bodo-fragment-ksiazki/8ptzg3x,30bc1058 Edytowane 29 Sierpień 2024 przez sstar 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 29 Sierpień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2024 7 godzin temu, sstar napisał: Wiele się nie zmieniło. Nad Północnym również bez zmian 😉 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Otella889 Napisano 8 Październik 2024 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2024 To ja Wam powiem, że .... nigdy nie byłam w Juracie. Niektórzy się nią zachwycają, np brat mojego męża .... jak tam jest pięknie ..... Nie wiem.... Może ktoś jeszcze się wypowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 8 Październik 2024 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2024 59 minut temu, Otella889 napisał: Może ktoś jeszcze się wypowie ? może lepiej pogadajmy o górach i śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi