yoss Napisano 4 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń Kastle MX 88 Długość: 180 cm Taliowanie: 130-88-114 Promień: 18 Kawał narty. Dwie blachy, porządna konstrukcja, wygląda i jeździ trochę jak "nadmuchany master". Jakość wykonania na bardzo wysokim poziomie. Dziób jak w narcie AM, piętka jak w narcie race'owej. Na twardym i lodzie trzyma praktycznie jak narta sportowa. Przez rozkopane przejeżdża jak czołg. Promień akceptowalny, nawet jak na polskie warunki. To narta która lubi być prowadzona, nie przepada jak jeździec chce się wozić. Jeśli jest odpowiednio prowadzona, odwdzięcza się ogromną stabilnością i daje dużą pewność w jeździe. Na szerokie alpejskie trasy, dla wielu może być jedną nartą na cały dzień. Podobno nowa wersja (2025) została trochę zmiękczona, nie wiem czy to dobrze, w końcu to narta do solidnej jazdy. Tę (starszą wersję) można trafić za mniej niż 2.5k co wydaje się być rozsądną ceną za naprawdę solidną i uniwersalną nartę. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 4 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń Cze Chcesz kupić, sprzedać, czy taka luźna informacja bez zobowiązań? pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 4 Styczeń Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń Aż sprawdziłem czy nie pomyliłem działów. 😁 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 4 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 3 godziny temu, yoss napisał: Kastle MX 88 Długość: 180 cm Taliowanie: 130-88-114 Promień: 18 Kawał narty. Dwie blachy, porządna konstrukcja, wygląda i jeździ trochę jak "nadmuchany master". Jakość wykonania na bardzo wysokim poziomie. Dziób jak w narcie AM, piętka jak w narcie race'owej. Na twardym i lodzie trzyma praktycznie jak narta sportowa. Przez rozkopane przejeżdża jak czołg. Promień akceptowalny, nawet jak na polskie warunki. To narta która lubi być prowadzona, nie przepada jak jeździec chce się wozić. Jeśli jest odpowiednio prowadzona, odwdzięcza się ogromną stabilnością i daje dużą pewność w jeździe. Na szerokie alpejskie trasy, dla wielu może być jedną nartą na cały dzień. Podobno nowa wersja (2025) została trochę zmiękczona, nie wiem czy to dobrze, w końcu to narta do solidnej jazdy. Tę (starszą wersję) można trafić za mniej niż 2.5k co wydaje się być rozsądną ceną za naprawdę solidną i uniwersalną nartę. Kiedyś nazywała się BMX i 3 godziny temu, yoss napisał: Kastle MX 88 Długość: 180 cm Taliowanie: 130-88-114 Promień: 18 Kawał narty. Dwie blachy, porządna konstrukcja, wygląda i jeździ trochę jak "nadmuchany master". Jakość wykonania na bardzo wysokim poziomie. Dziób jak w narcie AM, piętka jak w narcie race'owej. Na twardym i lodzie trzyma praktycznie jak narta sportowa. Przez rozkopane przejeżdża jak czołg. Promień akceptowalny, nawet jak na polskie warunki. To narta która lubi być prowadzona, nie przepada jak jeździec chce się wozić. Jeśli jest odpowiednio prowadzona, odwdzięcza się ogromną stabilnością i daje dużą pewność w jeździe. Na szerokie alpejskie trasy, dla wielu może być jedną nartą na cały dzień. Podobno nowa wersja (2025) została trochę zmiękczona, nie wiem czy to dobrze, w końcu to narta do solidnej jazdy. Tę (starszą wersję) można trafić za mniej niż 2.5k co wydaje się być rozsądną ceną za naprawdę solidną i uniwersalną nartę. Kiedyś nazywała się BMX i miała tyleż pod butem co ta MX, ale tamta konstrukcja lżejszej wagi choć sztywniutenko. Wydaje się być inna konstrukcja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi