lski@interia.pl Napisano 13 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 13 godzin temu Pozdrowienia z Litwy,wyjątkowo wczesne rozpoczęcie sezonu .. video-3abdf38c342006859b3376585c26d663-V.mp4 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 12 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 12 godzin temu Godzinę temu, lski@interia.pl napisał: Pozdrowienia z Litwy,wyjątkowo wczesne rozpoczęcie sezonu .. video-3abdf38c342006859b3376585c26d663-V.mp4 Przy 0.75 jakoś tak normalniej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 11 godzin temu Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 godzin temu 21 minut temu, Lexi napisał: Przy 0.75 jakoś tak normalniej.. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 5 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 5 godzin temu 6 godzin temu, lski@interia.pl napisał: ? Szybkość odtwarzana.. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 1 godzinę temu Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, Lexi napisał: Szybkość odtwarzana.. ;D A gdzie to się reguluje?Ja jestem mocno wykluczony w tej kwestii,załączyłem tak,jak mi przysłała na Viber zaprzyjaźniona Ukrainka,która nakręciła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 10 minut temu Zgłoszenie Share Napisano 10 minut temu Godzinę temu, lski@interia.pl napisał: A gdzie to się reguluje?Ja jestem mocno wykluczony w tej kwestii,załączyłem tak,jak mi przysłała na Viber zaprzyjaźniona Ukrainka,która nakręciła... Klikasz te trzy kropki w prawym dolnym rogu i wyskakuje>> Potem klikasz szybkość odtwarzania i masz wybór jak szybko chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi