lski@interia.pl Napisano 17 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec Pozdrowienia z Litwy,wyjątkowo wczesne rozpoczęcie sezonu .. video-3abdf38c342006859b3376585c26d663-V.mp4 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 17 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec Godzinę temu, lski@interia.pl napisał: Pozdrowienia z Litwy,wyjątkowo wczesne rozpoczęcie sezonu .. video-3abdf38c342006859b3376585c26d663-V.mp4 Przy 0.75 jakoś tak normalniej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 17 Lipiec Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 21 minut temu, Lexi napisał: Przy 0.75 jakoś tak normalniej.. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 18 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 6 godzin temu, lski@interia.pl napisał: ? Szybkość odtwarzana.. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 18 Lipiec Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 3 godziny temu, Lexi napisał: Szybkość odtwarzana.. ;D A gdzie to się reguluje?Ja jestem mocno wykluczony w tej kwestii,załączyłem tak,jak mi przysłała na Viber zaprzyjaźniona Ukrainka,która nakręciła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 18 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec Godzinę temu, lski@interia.pl napisał: A gdzie to się reguluje?Ja jestem mocno wykluczony w tej kwestii,załączyłem tak,jak mi przysłała na Viber zaprzyjaźniona Ukrainka,która nakręciła... Klikasz te trzy kropki w prawym dolnym rogu i wyskakuje>> Potem klikasz szybkość odtwarzania i masz wybór jak szybko chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 18 Lipiec Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 7 godzin temu, Lexi napisał: Klikasz te trzy kropki w prawym dolnym rogu i wyskakuje>> Potem klikasz szybkość odtwarzania i masz wybór jak szybko chcesz. Dzięki,faktycznie dziala , coś mi to za ładnie wyglądało.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerald Napisano 20 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec Mam wielki sentyment do tego miejsca. Popłynąłem tam kiedyś kajakiem z Jeziora Hańcza. Dalej Czarną Hańczą, Kanałem Augustowskim, Niemnem. W międzyczasie odprawa graniczna Polska/Białoruś i Białoruś/Litwa. Jedna noc na Białorusi (wszystkie noclegi pod namiotem). Największym wyzwaniem okazało się wyniesienie kajaka na brzeg w okolicach tej hali, wysokie brzegi z zaroślami. Zajęło nam to chyba z półtorej godziny.... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cosworth240 Napisano 21 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec @lski@interia.pl - będzie w sierpniu? Ja się wybieram do Druskiennik w pierwszej połówce sierpnia. Gdybyś planował, to daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 22 Lipiec Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec (edytowane) 12 godzin temu, Cosworth240 napisał: @lski@interia.pl - będzie w sierpniu? Ja się wybieram do Druskiennik w pierwszej połówce sierpnia. Gdybyś planował, to daj znać. Tak mam w planie,ale jeszcze nie wiem dokładnie ,kiedy-albo ze znajomymi Słowakami,albo z KKNem,czekam na ogłoszenie harmonogramu treningów na sierpień... Edytowane 22 Lipiec przez lski@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi