Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Wróciłem ze Szczyrku

JC

Rekomendowane odpowiedzi

Postanowiłem odwiedzić dzisiaj Szczyrk, żeby sprawdzić, czy przypadkiem na Białym Krzyżu nie ruszyły wyciągi i ...

Nie ruszyły.

Wiele osób nic sobie z tego nie robiło i zjeżdżało na nartach i deskach aż miło.

Była poważna grupa z krokiem w kolanach, młodych ludzi zakręconych pozytywnie na punkcie jazdy po wszystkim. Mozolnie odkopywali zasypane raile, aby zaliczyć pierwsze w tym roku tricki.

Przez przypadek, albo nie (telepatia?) zdzwoniłem się z SB, który akurat w towarzystwie Figo wizytował Nową Osadę, a dokładnie postęp robót na budowie nowej kanapy. Przez przypadek wyszło nam małe, pierwsze, zimowe spotkanie forumowiczów (grupa beskidzka) :)

Przez przypadek, albo nie (telepatia?) zdzwoniłem się z SB, który akurat w towarzystwie Figo wizytował Nową Osadę...

oczywiście przez przypadek:D

No nie:D, w to się nie da uwierzyć:D

Jacku ale grupa Beskidzka spotkała sie z grupą Śląską:D tego chyba nie wiesz:D

Mówiliśmy skąd jedziemy i co Wy tam w piwnicy trzymacie;):D

Dzisiejsze zajęcia z Białego Krzyża w Szczyrku: http://www.skionline.pl/stacje/?co=galerie&g_co=galeria&g_id=594&g_numer_zdj=1

Dziewczyna przy railu - duża buśka:) Fajnie, że im się che i się nie p... byle czym.

A tak przy okazji, to Słowakom jakoś się chciało przygotować trasy i zrobili to całkiem dobrze nie tylko na wysokości 1100 metrów w Tatrach Strednicy, ale jak czytam jeszcze w paru innych miejscach w Beskidach. A Poloki...:(

A parking?

Co mi po nowych pięknych kanapach jak nie będę miał gdzie zaparkować?:confused:

A system naśnieżania?

Co mi po parkingu, nowego krzesła, jak niema naśnieżania, bez wydajnej instalacji naśnieżającej w dzisiejszych czasach żadna trasa nie istnieje:rolleyes:.

Ech brzmi przecudownie...

Nie wiem czy zauważyłeś Michał że o instalacji oświetlającej stok to już w ogóle mowy nie ma:D, a wiesz :rolleyes:, to ważne:cool:.

:D

A parking?

Co mi po nowych pięknych kanapach jak nie będę miał gdzie zaparkować?:confused:

Śnieg który dotychczas jest magazynowany na parkingu wzdłuż Szcyrku od campingu Skalite przez Centrum aż powyżej Rajby będzie wywożony na trasy szybkim czteroosobowym krzesłem.

Zniknie problem poruszony przez Roberta i przez SB;)

Będą miejsca parkingowe i naśnieżone trasy:p

Niestety dla mysiauka nie mam dobrych wieści-oświetlenia nie będzie.

No nie od razu Kraków......

Aż tak bym się nie jarał.

Rzekłbym brzmi -nie źle.

-Nie źle,....bo brak jakichkolwiek terminów.

Mogą to być jedynie pobożne życzenia.

I w ogóle należy się Oskar,Nobel czy inne prestiżowe odznaczenie,że na coś takiego wpadli.

Brzmi cudownie, bajkowo :)

Bajkowo jak na Sz cyrk.

Niestety dla mysiauka nie mam dobrych wieści-oświetlenia nie będzie.

Pamiętajmy, że spora część ludków, zanim odstoi w korku od BB to też zajedzie po ciemku :)

Bo jak się w 2050 wszyscy rzucą na to krzesło 4-osobowe to łoooo ludzieeee!

Edytowane przez mysiauek