JC Napisano 17 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2009 Postanowiłem odwiedzić dzisiaj Szczyrk, żeby sprawdzić, czy przypadkiem na Białym Krzyżu nie ruszyły wyciągi i ... Nie ruszyły. Wiele osób nic sobie z tego nie robiło i zjeżdżało na nartach i deskach aż miło. Była poważna grupa z krokiem w kolanach, młodych ludzi zakręconych pozytywnie na punkcie jazdy po wszystkim. Mozolnie odkopywali zasypane raile, aby zaliczyć pierwsze w tym roku tricki. Przez przypadek, albo nie (telepatia?) zdzwoniłem się z SB, który akurat w towarzystwie Figo wizytował Nową Osadę, a dokładnie postęp robót na budowie nowej kanapy. Przez przypadek wyszło nam małe, pierwsze, zimowe spotkanie forumowiczów (grupa beskidzka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 17 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2009 oczywiście przez przypadek:D a chłopaki niech tam nam przekażą jaki postęp jest na Nowej Osadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 17 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2009 oczywiście przez przypadek:D a chłopaki niech tam nam przekażą jaki postęp jest na Nowej Osadzie Je tez pojechałem do Nowej Osady i pstryknąłem kilka zdjęć. Zaraz je wrzucę do galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 17 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2009 to czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxcity Napisano 17 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2009 Rozumiem, że jutro też nie zanosi się żeby Biały Krzyż ruszyl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 17 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2009 Jacku ale grupa Beskidzka spotkała sie z grupą Śląską tego chyba nie wiesz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 17 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2009 Jacku ale grupa Beskidzka spotkała sie z grupą Śląską tego chyba nie wiesz:D Hmmm odpowiem tak, jak tam Twoje nowe downhille? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 17 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2009 Przez przypadek, albo nie (telepatia?) zdzwoniłem się z SB, który akurat w towarzystwie Figo wizytował Nową Osadę... oczywiście przez przypadek:D No nie:D, w to się nie da uwierzyć Jacku ale grupa Beskidzka spotkała sie z grupą Śląską tego chyba nie wiesz:D Mówiliśmy skąd jedziemy i co Wy tam w piwnicy trzymacie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 17 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2009 Też dziś miałem tam pojechać,a nóż widelec... No to narobiłeś mi "smaka" JC,może jutro pojadę choć chwilę pośmigać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 17 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2009 Dzisiejsze zajęcia z Białego Krzyża w Szczyrku: http://www.skionline.pl/stacje/?co=galerie&g_co=galeria&g_id=594&g_numer_zdj=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 17 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2009 Jacku a co z Nową Osadą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2009 Jacku a co z Nową Osadą? http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?p=79541#post79541 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 18 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2009 Dzisiejsze zajęcia z Białego Krzyża w Szczyrku: http://www.skionline.pl/stacje/?co=galerie&g_co=galeria&g_id=594&g_numer_zdj=1 Dziewczyna przy railu - duża buśka:) Fajnie, że im się che i się nie p... byle czym. A tak przy okazji, to Słowakom jakoś się chciało przygotować trasy i zrobili to całkiem dobrze nie tylko na wysokości 1100 metrów w Tatrach Strednicy, ale jak czytam jeszcze w paru innych miejscach w Beskidach. A Poloki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 19 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2009 Hmmm odpowiem tak, jak tam Twoje nowe downhille? [/quote Demony prędkości czekaja na śnieg:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Honza Napisano 20 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,7161079,Wygodne_kanapy_beda_wwozic_turystow_na_Skrzyczne.html Potwierdzenie następnych informacji. Inwestycja we właściwym kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 20 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 Ech brzmi przecudownie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 20 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 Ech brzmi przecudownie... Aż tak bym się nie jarał. Rzekłbym brzmi -nie źle. -Nie źle,....bo brak jakichkolwiek terminów. Mogą to być jedynie pobożne życzenia. I w ogóle należy się Oskar,Nobel czy inne prestiżowe odznaczenie,że na coś takiego wpadli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 20 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 A parking? Co mi po nowych pięknych kanapach jak nie będę miał gdzie zaparkować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 20 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 A parking? Co mi po nowych pięknych kanapach jak nie będę miał gdzie zaparkować? A system naśnieżania? Co mi po parkingu, nowego krzesła, jak niema naśnieżania, bez wydajnej instalacji naśnieżającej w dzisiejszych czasach żadna trasa nie istnieje:rolleyes:. Ech brzmi przecudownie... Nie wiem czy zauważyłeś Michał że o instalacji oświetlającej stok to już w ogóle mowy nie ma:D, a wiesz , to ważne:cool:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 20 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 A parking? Co mi po nowych pięknych kanapach jak nie będę miał gdzie zaparkować? Śnieg który dotychczas jest magazynowany na parkingu wzdłuż Szcyrku od campingu Skalite przez Centrum aż powyżej Rajby będzie wywożony na trasy szybkim czteroosobowym krzesłem. Zniknie problem poruszony przez Roberta i przez SB;) Będą miejsca parkingowe i naśnieżone trasy:p Niestety dla mysiauka nie mam dobrych wieści-oświetlenia nie będzie. No nie od razu Kraków...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 20 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 (edytowane) Aż tak bym się nie jarał. Rzekłbym brzmi -nie źle. -Nie źle,....bo brak jakichkolwiek terminów. Mogą to być jedynie pobożne życzenia. I w ogóle należy się Oskar,Nobel czy inne prestiżowe odznaczenie,że na coś takiego wpadli. Brzmi cudownie, bajkowo Bajkowo jak na Sz cyrk. Niestety dla mysiauka nie mam dobrych wieści-oświetlenia nie będzie. Pamiętajmy, że spora część ludków, zanim odstoi w korku od BB to też zajedzie po ciemku Bo jak się w 2050 wszyscy rzucą na to krzesło 4-osobowe to łoooo ludzieeee! Edytowane 20 Październik 2009 przez mysiauek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 20 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 mysiauek dostanie kask górniczy z lampka na czole i nie będzie musiał mieć dodatkowego oświetlenia:D a SB będzie myślał że to jakiś świetlik się zaplątał................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi