sstar Napisano 31 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2022 3 minuty temu, WojtekM napisał: Wolę panią z głową 😎 Ja bez głowy, z wierności marce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 31 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2022 3 minuty temu, sstar napisał: Skąd wiesz ze to pani? Ja jestem kompletny, tylko narty nie do kompletu. Ty jesteś kompletnie ale niereformowalny - znowu Ci sie nie chciało fotki obrócić..... i jeszcze czerwony jesteś a to nie jest popularny trynd.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 31 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2022 4 minuty temu, WojtekM napisał: Wolę panią z głową 😎 Ewidentnie!!!...i jeszcze ten kolor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 31 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2022 Teraz, Lexi napisał: Ty jesteś kompletnie ale niereformowalny - znowu Ci sie nie chciało fotki obrócić..... i jeszcze czerwony jesteś a to nie jest popularny trynd.. Takie rzeczy robi za mnie iPhone, nie po to tyle kasy wydałem abym ręcznie fotki skręcał. Skręcam na stoku, musi wystarczyć. Ale narty mam zielone, a w pomarańczowych goglach uzyskuje modny seledyn. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 31 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2022 (edytowane) 6 minut temu, Lexi napisał: Ewidentnie!!!...i jeszcze ten kolor Mam narty, które by pasowały. No i fotka pionowa, Lexi szczęśliwy. Edytowane 31 Marzec 2022 przez sstar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 31 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2022 5 minut temu, sstar napisał: Mam narty, które by pasowały. No i fotka pionowa, Lexi szczęśliwy. Jasne ...i kolor pasuje i pani pasuje......dasz sie przejechać?...... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 31 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2022 4 minuty temu, Lexi napisał: Jasne ...i kolor pasuje i pani pasuje......dasz sie przejechać?...... Ja jestem wierny… marce… Rossignol, kłopot z głowy, znaczy pani bez głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 31 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2022 7 godzin temu, sstar napisał: Ja jestem wierny… marce… Rossignol, kłopot z głowy, znaczy pani bez głowy. Wierność to piękna cecha. A kombinezonik raczej niepraktyczny na narty, zwłaszcza dla kobiet. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 31 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2022 8 godzin temu, sstar napisał: Mam narty, które by pasowały. No i fotka pionowa, Lexi szczęśliwy. Wow - złapałeś burzę piaskową z Sahary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 31 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2022 9 godzin temu, sstar napisał: Skąd wiesz ze to pani? Ja jestem kompletny, tylko narty nie do kompletu. dramat baby dramat, ogarnij się czy Ty lustra nie masz, w tych co najmniej 2 numery za dużych parapeciarskich galotach wyglądasz jak łachudra 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 1 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2022 7 godzin temu, Wujot napisał: Wow - złapałeś burzę piaskową z Sahary. Nie. Byłem w Szczyrku. Archiwalna fotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 1 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2022 (edytowane) 7 godzin temu, Jeeb napisał: dramat baby dramat, ogarnij się czy Ty lustra nie masz, w tych co najmniej 2 numery za dużych parapeciarskich galotach wyglądasz jak łachudra Ale markowe są. Ulubione Scotty. Pasują mi do the Ski. Letnie. Zimowe mam niebieskie. Takie bardziej narciarskie. Też markowe. Marka na K chyba. Killtec. Elegancki pan żaden lachudra. Mam tez niebieskie rossi. Edytowane 1 Kwiecień 2022 przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2022 Witam Co sądzicie Państwo o marce trespass ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acoto Napisano 1 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2022 taki brytyjski 4F czyli jeśli kogoś nie stać na x-bionic etc. to może być🤑 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2022 32 minuty temu, acoto napisał: taki brytyjski 4F czyli jeśli kogoś nie stać na x-bionic etc. to może być🤑 Bardzo dziękuję za odpowiedź... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi