MB Napisano 29 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2011 Trafiliście? Brawo. A teraz do roboty. Tfu,...do pracy bo do roboty to sie portki ściongo. Czekamy na fotki. Bardzo prosimy dużo fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 29 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2011 Halo, halo, nie tak szybko Pozdrowienia z Zell am See. Dojechaliśmy cali i zdrowi. A już miałem zaproponować na Adminkę Wróżkę i na moderatorów Boogie i Figo... Samowola nie wyszła. Cieszę się,że już na miejscu i bez przygód! Czekam na relację! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 30 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2011 A już miałem zaproponować na Adminkę Wróżkę i na moderatorów Boogie i Figo... Samowola nie wyszła. Ja bym się nie zgodził. Nigdy nie pcham się "na świecznik". Jak głosi jedno z "haseł" Pawlaka (Kaźmirza Pawlaka); "Wyżej wleziesz - z większym hukiem spadniesz".:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 30 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2011 Figo, skromny jak zawsze... Fotek nadal nie ma, ani jednej... Doszły mnie słuchy, że na wczorajszej wieczornej imprezie był "Majer" (fonetycznie) ale na szczęście to tylko Christian Mayer:D Bawcie się dobrze i nie zróbcie sobie kuku jak narta będzie Wam dawała kopa w 2 fazie skrętu;) PS. Hotel macie przepiękny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feist Napisano 30 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2011 pierwsze kilkadzięsiąt fotek można już zobaczyć na profilu WorldSkiTest na Facebook'u 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 30 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2011 Fakt Oto fotki z wczorajszej wieczornej imprezy:) http://www.facebook.com/pages/Worldskitest/189338904425338#!/photo.php?fbid=209641729061722&set=pu.189338904425338&theater W prawym rogu siedzi nasza paczka: Agnes, Bończa i SB Tu cała paczka: http://www.facebook.com/pages/Worldskitest/189338904425338#!/photo.php?fbid=209641699061725&set=pu.189338904425338&theater 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jack Napisano 30 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2011 W prawym rogu siedzi nasza paczka: Agnes, Bończa i SB Facebook przyblokowany wiec ich oczywiscie nie widze. A za co siedza? Co tam juz przeskrobali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 30 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2011 Fakt Oto fotki z wczorajszej wieczornej imprezy:) http://www.facebook.com/pages/Worldskitest/189338904425338#!/photo.php?fbid=209641729061722&set=pu.189338904425338&theater W prawym rogu siedzi nasza paczka: Agnes, Bończa i SB Tu cała paczka: http://www.facebook.com/pages/Worldskitest/189338904425338#!/photo.php?fbid=209641699061725&set=pu.189338904425338&theater widzę ,że atmosfera sportowa na stole mineralna i jedna butelka wina na czterech:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feist Napisano 30 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2011 i kolejne kilkadziesiąt zdjęć te już w akcji http://www.facebook.com/#!/album.php?fbid=209806525711909&id=189338904425338&aid=62633 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 30 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2011 (edytowane) Czy narty do testów nie powinny być zaklejone? PS Jak ja im zazdroszczę... Edytowane 30 Marzec 2011 przez Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 30 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2011 są zaklejone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 30 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2011 (edytowane) są zaklejone Dobrze mówisz, u nich też są zaklejone:) Jak chłopaki wrócą do hotelu i dorwą kompa to może opiszą jak wygląda cała procedura bo jak ja napiszę to co wiem ze słyszenia to na bank coś przeinaczę Edytowane 30 Marzec 2011 przez Dumpling Zębowa Wróżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 30 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2011 SB siedzi i słucho jak świnia grzmotu.:p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 30 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2011 są zaklejone Kurcze, Boogie ja chyba źle widzę:eek:, bo moim zdaniem nie są - pierwsze zdjęcia, kiedy zapinają narty. Jeden gościu zapina atomic d2, obok zdaje sie ktoś stoi na Voelklach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 30 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2011 Na któryms z dalszych zdjęć, faktycznie leżą narty tylko z numerami, ale na tych wczesniejszych widac na czym stoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 30 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2011 Z tego co zrozumiałam to każdy przyjeżdża na swoich nartach i pierwszy zjazd jest na swoich nartach. Potem przechodzą do testowania innych i tamte są juz zaklejone. Ale wszystko się wyjaśni jak chłopaki coś napiszą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 30 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2011 Z tego co zrozumiałam to każdy przyjeżdża na swoich nartach i pierwszy zjazd jest na swoich nartach. Potem przechodzą do testowania innych i tamte są juz zaklejone. Ale wszystko się wyjaśni jak chłopaki coś napiszą Aaaaaaaa, to zmienia postać rzeczy, już mam jasność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 30 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2011 Witam Was wszystkich w imieniu wszystkich Bardzo się cieszymy, że się interesujecie naszymi tu przeżyciami. Nie ma kiedy coś skrobnac. Powiem ze po dwóch dniach jesteśmy zachwyceni organizacją,porządkiem, no i samą jazdą testową. Wiele wrażeń trudno szybko opisać. Jak trochę tlenu złapie to dopisze relacje. Pozdrawiamy wszystkich serdecznie . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 30 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2011 My tez mamy swoje zdjęcia 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 30 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2011 Dobrze,że widziałem Bończe pod Nosalem w tym białym POCu. Nie rozpoznałbym go inaczej na tej fotce. A zdjęcia są super.Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 30 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2011 (edytowane) Super zdjęcia poglądowe, w sam raz do tego działu . Swoją drogą, te foty z fejsa WST mogą się schować. Jeśli można wiedzieć, kto to jest ta Pani na 5 zdjęciu od góry? Od raz mi wpadła w oko na fb, a właściwie to jej sylwetka . Edytowane 30 Marzec 2011 przez ravick97 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 30 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2011 Super zdjęcia poglądowe, w sam raz do tego działu . Super poglądowe zdjęcia ...ślizgów Do tego działu też by mogły być, a właściwie do przyszłego odpowiednika Jak widać zaklejać górę to se można Trzeba by jeszcze wiązania zamalować - razem ze ślizgami oczywiście ... ale i tak fajnie - nie czepiam się - wiem, że inaczej się nie da Jeśli można wiedzieć, kto to jest ta Pani na 5 zdjęciu od góry? Od raz mi wpadła w oko na fb, a właściwie to jej sylwetka . No jest miód - uwielbiam patrzeć jak kobieta dobrze jeździ - anatomia, miękkość itd. Żaden facet tak głęboko nie wszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 30 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2011 Jak widać zaklejać górę to se można Trzeba by jeszcze wiązania zamalować - razem ze ślizgami oczywiście ... ale i tak fajnie - nie czepiam się - wiem, że inaczej się nie da Gajowy zerknij do postu no. 141, bo inaczej Marucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 30 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2011 Gajowy zerknij do postu no. 141, bo inaczej Marucha Nie rozumiem... To zupełnie nieważne czy oni na tych fotkach z postu #144 jadą na własnych czy testowanych nartach - po prostu te fotki uzmysławiają, że nie da się zrobić narty anonimowej bo logo jest na ślizgu, którego przecież nie zakleją ...ale OK, jakby mi to obojętne w sumie - nie zakładam złej woli, kombinowania itp. - bo po co? Pewnie chętnie przeglądnę wyniki testów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 30 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2011 Chodziło mi oto, że na tych zdjęciach są prywatne narty forumowiczów, a przynajmniej wszystko na to wskazuje (SB - Fischer SL, Bończa - Rossignol World Cup Master). Co do ślizgów to nie wiem jak to jest z logo producenta, ale wydaje mi się, że gdzieś czytałem, że po prostu na WST panuje dobry obyczaj nie odwracania nart i nie podglądania ślizgów. Z drugiej strony Osuch kiedyś pisał, że jak się siedzi w dechach, to ciężko nie rozpoznać producenta nawet po kształcie, co w przypadku elana i jego waveflex'u jest chyba dosyć proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi