JC Napisano 13 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2011 No to leżymy :eek: Hintertux przerabiają na plac piłki kopanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 13 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2011 Tylko gdzie szukać piłki jak im zza tego płotka wyskoczy? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 13 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2011 Tylko gdzie szukać piłki jak im zza tego płotka wyskoczy? Pozdrawiam. Pół biedy jak piłka.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 13 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2011 SB podobno bardzo lubi piłkę kopaną :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 13 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2011 SB podobno bardzo lubi piłkę kopaną :D:D Zawsze mówiłem że ja to bym ten cały biznes kopany zdelegalizował, a najlepiej do luftu wyje... wysadził, widać ktoś nie źle zrozumiał o co mi chodzi:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo_ski Napisano 13 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2011 Pół biedy jak piłka.... Pozdrawiam No wlasnie pol biedy jak piłka wypadnie... Ale za to sędziowie zaczną sie bać hehe. Szkoda, ze nie grała tam Polska z Austria w ME w 2010r, gdzie sędzią był wszystkim znany Anglik Howard Webb... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 13 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2011 Szkoda, ze nie grała tam Polska z Austria w ME w 2010r, gdzie sędzią był wszystkim znany Anglik Howard Webb... Nie prawda, w życiu o kimś takim nie słyszałem i jestem pewien że Figo również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 13 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2011 Nie prawda, w życiu o kimś takim nie słyszałem i jestem pewien że Figo również To młody Figo też miał mistrza w gumę z dziewczynami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 13 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2011 A ja myślałem,że wszystkim lodowce się udzieliły... Już sobie wyobrażam trening naszej reprezentacji... lenie zapewne by regularnie wykopywali piłkę na aut,a Franciszek by za nią gonił."Puszczak" to zapewne by pokazał skąd ta ksywa... Ale gdyby pojawił się Boruc,to zapewne by ją wyj... za ten szczyt,tak żeby przypadkiem jakiś trenujący slalom Austriak za nią nie pogonił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 14 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2011 To młody Figo też miał mistrza w gumę z dziewczynami ? . Gumy nie użiwam Mam uczulenie na lateks. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 14 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2011 No to leżymy :eek: Hintertux przerabiają na plac piłki kopanej To prezydencja polska w UE i mistrzostwa Europy 2012,a i wizyta prezydenta Komorowskiego w Austrii;)-reklama:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi