marboru Napisano 21 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2013 [TABLE] [TR] [TD][TABLE=width: 432] [TR] [TD]Data[/TD] [TD]Miejsce[/TD] [TD]Kraj[/TD] [TD]Kategoria[/TD] [TD]Kobiety[/TD] [TD]Mężczyźni[/TD] [/TR] [TR] [TD]26.-27.10.2013 [/TD] [TD]Soelden [/TD] [TD]AUT [/TD] [TD]WC[/TD] [TD]GS [/TD] [TD]GS [/TD] [/TR] [TR] [TD]16.-17.11.2013 [/TD] [TD]Levi [/TD] [TD]FIN [/TD] [TD]WC[/TD] [TD]SL [/TD] [TD]SL [/TD] [/TR] [TR] [TD]26.11.-1.12.2013 [/TD] [TD]Beaver Creek [/TD] [TD]USA [/TD] [TD]TRA[/TD] [TD]4xDH[/TD] [TD] [/TD] [/TR] [TR] [TD]WC[/TD] [TD]GS[/TD] [/TR] [TR] [TD] [/TD] [TD]SG [/TD] [/TR] [TR] [TD]27.11.-1.12.2013 [/TD] [TD]Lake Louise [/TD] [TD]CAN [/TD] [TD]TRA[/TD] [TD] [/TD] [TD]4xDH[/TD] [/TR] [TR] [TD]WC[/TD] [TD]SG [/TD] [/TR] [TR] [TD]3.-8.12.2013 [/TD] [TD]Lake Louise [/TD] [TD]CAN [/TD] [TD]TRA[/TD] [TD]5xDH[/TD] [TD] [/TD] [/TR] [TR] [TD]WC[/TD] [TD]SG [/TD] [/TR] [TR] [TD]3.-8.12.2013 [/TD] [TD]Beaver Creek [/TD] [TD]USA [/TD] [TD]WC[/TD] [TD] [/TD] [TD]4xDH[/TD] [/TR] [TR] [TD]TRA[/TD] [TD]GS[/TD] [/TR] [TR] [TD] [/TD] [TD]SG [/TD] [/TR] [TR] [TD]14.-15.12.2013 [/TD] [TD]St. Moritz [/TD] [TD]SUI [/TD] [TD]WC[/TD] [TD]GS[/TD] [TD] [/TD] [/TR] [TR] [TD]SG [/TD] [/TR] [TR] [TD]14.-15.12.2013 [/TD] [TD]Val d’Isere [/TD] [TD]FRA [/TD] [TD]WC[/TD] [TD] [/TD] [TD]SL[/TD] [/TR] [TR] [TD]GS [/TD] [/TR] [TR] [TD]17.12.2013 [/TD] [TD]Courchevel [/TD] [TD]FRA [/TD] [TD]WC[/TD] [TD]SL [/TD] [TD] [/TD] [/TR] [TR] [TD]18.-21.12.2013 [/TD] [TD]Val Gardena / Groeden [/TD] [TD]ITA [/TD] [TD]TRA[/TD] [TD] [/TD] [TD]3xDH[/TD] [/TR] [TR] [TD]WC[/TD] [TD]SG [/TD] [/TR] [TR] [TD]19.-22.12.2013 [/TD] [TD]Val d’Isere [/TD] [TD]FRA [/TD] [TD]WC[/TD] [TD]3xDH[/TD] [TD] [/TD] [/TR] [TR] [TD]TRA[/TD] [TD]GS [/TD] [/TR] [TR] [TD]22.12.2013 [/TD] [TD]Alta Badia [/TD] [TD]ITA [/TD] [TD]WC[/TD] [TD] [/TD] [TD]GS [/TD] [/TR] [TR] [TD]27.-29.12.2013 [/TD] [TD]Bormio [/TD] [TD]ITA [/TD] [TD]WC[/TD] [TD] [/TD] [TD]3xDH [/TD] [/TR] [TR] [TD]TRA[/TD] [/TR] [TR] [TD]28.-29.12.2013 [/TD] [TD]Lienz [/TD] [TD]AUT [/TD] [TD]WC[/TD] [TD]SL[/TD] [TD] [/TD] [/TR] [TR] [TD]GS [/TD] [/TR] [TR] [TD]1.1.2014 [/TD] [TD]Monachium [/TD] [TD]GER [/TD] [TD]WC[/TD] [TD]CE [/TD] [TD]CE [/TD] [/TR] [TR] [TD]4.-6.1.2014 [/TD] [TD]Zagrzeb [/TD] [TD]CRO [/TD] [TD]WC[/TD] [TD]SL [/TD] [TD]SL [/TD] [/TR] [TR] [TD]9.-12.1.2014 [/TD] [TD]Altenmarkt / Zauchensee [/TD] [TD]AUT [/TD] [TD]TRA[/TD] [TD]3xDH[/TD] [TD] [/TD] [/TR] [TR] [TD]WC[/TD] [TD]SG[/TD] [/TR] [TR] [TD]COM[/TD] [TD]SC [/TD] [/TR] [TR] [TD]11.-12.1.2014 [/TD] [TD]Adelboden [/TD] [TD]SUI [/TD] [TD]WC[/TD] [TD] [/TD] [TD]SL[/TD] [/TR] [TR] [TD]GS [/TD] [/TR] [TR] [TD]14.1.2014 [/TD] [TD]Flachau [/TD] [TD]AUT [/TD] [TD]WC[/TD] [TD]SL [/TD] [TD] [/TD] [/TR] [TR] [TD]14.-19.1.2014 [/TD] [TD]Wengen [/TD] [TD]SUI [/TD] [TD]TRA[/TD] [TD] [/TD] [TD]5xDH[/TD] [/TR] [TR] [TD]COM[/TD] [TD]SL[/TD] [/TR] [TR] [TD]WC[/TD] [TD]SC [/TD] [/TR] [TR] [TD]16.-19.1.2014 [/TD] [TD]Cortina d’Ampezzo [/TD] [TD]ITA [/TD] [TD]TRA[/TD] [TD]3xDH[/TD] [TD] [/TD] [/TR] [TR] [TD]WC[/TD] [TD]SG [/TD] [/TR] [TR] [TD]21.-26.1.2014 [/TD] [TD]Kitzbuehel [/TD] [TD]AUT [/TD] [TD]TRA[/TD] [TD] [/TD] [TD]4xDH[/TD] [/TR] [TR] [TD]WC[/TD] [TD]SL[/TD] [/TR] [TR] [TD] [/TD] [TD]SG[/TD] [/TR] [TR] [TD] [/TD] [TD]SC [/TD] [/TR] [TR] [TD]23.-26.1.2014 [/TD] [TD]Garmisch Partenkirchen [/TD] [TD]GER [/TD] [TD]WC[/TD] [TD]3xDH[/TD] [TD] [/TD] [/TR] [TR] [TD]TRA[/TD] [TD]SG [/TD] [/TR] [TR] [TD]28.1.2014 [/TD] [TD]Schladming [/TD] [TD]AUT [/TD] [TD]WC[/TD] [TD] [/TD] [TD]SL [/TD] [/TR] [TR] [TD]30.1.-2.2.2014 [/TD] [TD]Garmisch Partenkirchen [/TD] [TD]GER [/TD] [TD]TRA[/TD] [TD] [/TD] [TD]3xDH[/TD] [/TR] [TR] [TD]WC[/TD] [TD]GS [/TD] [/TR] [TR] [TD]1.-2.2.2014 [/TD] [TD]Maribor [/TD] [TD]SLO [/TD] [TD]WC[/TD] [TD]SL[/TD] [TD] [/TD] [/TR] [TR] [TD]GS [/TD] [/TR] [TR] [TD]6.-22.2.2014 [/TD] [TD]Soczi [/TD] [TD]RUS [/TD] [TD]TRA[/TD] [TD]8xDH[/TD] [TD]6xDH[/TD] [/TR] [TR] [TD]OWG[/TD] [TD]SL[/TD] [TD]SL[/TD] [/TR] [TR] [TD]COM[/TD] [TD]GS[/TD] [TD]GS[/TD] [/TR] [TR] [TD] [/TD] [TD]SG[/TD] [TD]SG[/TD] [/TR] [TR] [TD] [/TD] [TD]SC [/TD] [TD]2xSC [/TD] [/TR] [TR] [TD]27.2.-2.3.2014 [/TD] [TD]Crans-Montana [/TD] [TD]SUI [/TD] [TD]TRA[/TD] [TD]4xDH[/TD] [TD] [/TD] [/TR] [TR] [TD]COM[/TD] [TD]SC [/TD] [/TR] [TR] [TD]WC[/TD] [TD] [/TD] [/TR] [TR] [TD]27.2.-2.3.2014 [/TD] [TD]Kvitfjell [/TD] [TD]NOR [/TD] [TD]TRA[/TD] [TD] [/TD] [TD]3xDH[/TD] [/TR] [TR] [TD]WC[/TD] [TD]SG [/TD] [/TR] [TR] [TD]7.-8.3.2014 [/TD] [TD]Are [/TD] [TD]SWE [/TD] [TD]WC[/TD] [TD]SL[/TD] [TD] [/TD] [/TR] [TR] [TD]GS [/TD] [/TR] [TR] [TD]8.-9.3.2014 [/TD] [TD]Kranjska Gora [/TD] [TD]SLO [/TD] [TD]WC[/TD] [TD] [/TD] [TD]SL[/TD] [/TR] [TR] [TD]GS [/TD] [/TR] [TR] [TD]10.-16.3.2014 [/TD] [TD]Lenzerheide [/TD] [TD]SUI [/TD] [TD]TRA[/TD] [TD]3xDH[/TD] [TD]2xDH[/TD] [/TR] [TR] [TD]WC[/TD] [TD]SL[/TD] [TD]SL[/TD] [/TR] [TR] [TD] [/TD] [TD]GS[/TD] [TD]GS[/TD] [/TR] [TR] [TD] [/TD] [TD]SG [/TD] [TD]SG [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christofer30 Napisano 21 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2013 szkoda że niema chopoka lub spindlerowy mlyn czyli coś bliżej nas o zakopanem nie wspomne chopok podobno sie stara także byc może w ciagu powiedzmy pieciu lat moze bedzie a w tym roku w chopoku podobno mś juniorow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 26 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2013 (edytowane) Kalendarz PŚ 2013/2014 + Olimpiada Kalendarz można sobie podpiąć pod Google Calendar albo bezpośrednio do iPhone. Dostępny jest na stronie FIS w formacie iCal i widzę ze daty na nowy sezon już są wstawione. http://www.fis-ski.com/uk/mobile/mobile-calendar.html?seasoncode=2014§orcode=AL&catcode=WC&category=FIS+World+Cup§or=Alpine Sent from my iPhone using Tapatalk 2. Edytowane 26 Czerwiec 2013 przez jarek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 2 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2013 Gratulacje!!! http://www.fisalpine.com/news/two-baby-girls-for-herman-maier,2496.html :sorrow: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2013 Gratulacje!!! http://www.fisalpine.com/news/two-baby-girls-for-herman-maier,2496.html :sorrow: Wypada mi złożyć Ci tylko kondolencje:rolleyes::. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 4 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2013 Dziękuję...doceniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 17 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2013 Rozkład jazdy na olimpiadę: http://sochi2014.blob.core.windows.net/storage/games/schedule_sochi_en.pdf 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 20 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2013 (edytowane) Już w przyszły weekend rusza PŚ. Program eurosportu: Piątek 25.10. 13:45 Ski Pass - Magazyn (15min) Sobota 26.10. 09:00 Ski Pass - Magazyn (15min) 09:15 Soelden Gigant kobiet, 1. przejazd (75min) 12:15 Ski Pass - Magazyn (15min) 12:30 Soelden Gigant kobiet, 2. przejazd (75min) Niedziela 27.10. 09:15 Soelden Gigant mężczyzn, 1. przejazd (75min) 10:30 Ski Pass - Magazyn (15min) 12:15 Soelden Gigant mężczyzn, 2. przejazd (90min) Odliczamy dni Jakieś deklaracje co do faworytów? Sławek?? Edytowane 20 Październik 2013 przez Dumpling Zębowa Wróżka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 20 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2013 Jakieś deklaracje co do faworytów? Sławek?? Tak jak rok temu: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php/15924-Levi?highlight=levi Chyba wystarczająco ją zmotywowałem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 20 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2013 Tak jak rok temu: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php/15924-Levi?highlight=levi Chyba wystarczająco ją zmotywowałem: Sławek zmotywowaliście,wróżka ma swój wkład :smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 20 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2013 Sławek zmotywowaliście,wróżka ma swój wkład :smile: Mój wkład jest drobny - Sławek poświęcił całe swoje serce Ja kibicuję również LV. Z facetów Axelowi i ciekawa jestem co pokaże Bode. Ale bardzo jestem ciekawa rywalizacji Teda i Marcela oraz Schiffrinki i Marlies (która już powinna być przygotowana perfect). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 20 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2013 Jak zawsze Kasia skromna :smile: Ja równiez jestem fanem LV 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 20 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2013 Ja też kibicuję LV, nich wygrywa miejsca w 2 dziesiątce, bo inaczej użyję kukły i szpilek:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławekC Napisano 20 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2013 (edytowane) Moim zdaniem to Olimpiada właśnie trwa a w Soczi to będą Igrzyska Olimpijskie Rozkład jazdy na olimpiadę: Edytowane 20 Październik 2013 przez SławekC 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 20 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2013 Moim zdaniem to Olimpiada właśnie trwa a w Soczi to będą Igrzyska Olimpijskie Dziękuję za sprostowanie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hupon Napisano 20 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2013 Moim zdaniem to Olimpiada właśnie trwa a w Soczi to będą Igrzyska Olimpijskie Niektórzy uważają, że można stosować obu określeń zamiennie: http://www.sport.pl/sport/1,65025,12255266,Londyn_2012___Igrzyska__czy__olimpiada___Jezykoznawca.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek67 Napisano 20 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2013 Ja też kibicuję LV, nich wygrywa miejsca w 2 dziesiątce, bo inaczej użyję kukły i szpilek:biggrin: Widzę że jest grupa osób co sama między sobą zamieszcza posty i tylko w swoim gronie na nie odpowiada,A MY MALUCZCY NIE MAMY NIC DO POWIEDZENIA? DWA DNI TEMU ZAMIEŚCIŁEM POST NA TEMAT NOWEGO SEZONU W PUCHARZE ŚWIATA I CO NIC..... A dzisiaj widzę że jednak jesteście zainteresowani tym co ma się zacząć w ten wikend -super dziękuję-pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 20 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2013 Widzę że jest grupa osób co sama między sobą zamieszcza posty i tylko w swoim gronie na nie odpowiada,A MY MALUCZCY NIE MAMY NIC DO POWIEDZENIA? DWA DNI TEMU ZAMIEŚCIŁEM POST NA TEMAT NOWEGO SEZONU W PUCHARZE ŚWIATA I CO NIC..... A dzisiaj widzę że jednak jesteście zainteresowani tym co ma się zacząć w ten wikend -super dziękuję-pozdrowienia Oj tam nie przesadzaj, trafiło że w niedzielę akurat Wrózka zamieściła program i to w sumie po moim słownym upomnieniu, bo to jest Jej robota i w zasadzie nikomu tego nie wypada robić, żeby nie powiedzieć brutalnie że nie wolno:smile:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek67 Napisano 20 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2013 Oj tam nie przesadzaj, trafiło że w niedzielę akurat Wrózka zamieściła program i to w sumie po moim słownym upomnieniu, bo to jest Jej robota i w zasadzie nikomu tego nie wypada robić, żeby nie powiedzieć brutalnie że nie wolno:smile:. Dzięki za dobre słowo-czekamy do soboty--na pewno zacznie się karuzela,potem my ruszmy na stoki:laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 21 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2013 A może jakieś typowania na ten sezon ?? JC co ty na to, żeby jakiś mały konkursik urządzić jak dwa sezony temu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek67 Napisano 21 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2013 a może jakieś typowania na ten sezon ?? Jc co ty na to, żeby jakiś mały konkursik urządzić jak dwa sezony temu ?? ja stawiam w gs na teda a w ogólnej ktoś bardziej uniwersal może hirsher u kobiet-za głosem forum tina..tina,może jednak ktoś jeszcze coś zamiesza a jeszcze czarny koń-body i swendal do ogólnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzeku Napisano 21 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2013 Bormio 12/2013 Tak sie zlozylo ze wybieram sie na swieta do Livigno i mam zamiar zobaczyc DH w Bormio. Czy moze mi ktos udzielic cennych informacji dotyczacych mozliwosci ogladania LIVE takiego sportowego wydarzenia. Nigdy nie mialem wczesniej okazji zobaczyc na zywo zawodow PS, wiec nie mam pojecia jak sie to odbywa, a szczegolnie w Bormio. Jezeli ktos byl prosze o wskazowki i porady, bede bardzo wdzieczny. :happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2013 A może jakieś typowania na ten sezon ?? JC co ty na to, żeby jakiś mały konkursik urządzić jak dwa sezony temu ?? Dobrze, ale traktujemy to jak zabawę, a nie MŚ. OK? Na Soelden mam nagrody: 1. czapeczka 2. czapeczka 3. czapeczka Nagrody funduje Eurosport Polska. Typowanie zaczynamy od jutra, od godz. 12. Zasady zostają po staremu. Mobilnie Jacek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 21 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2013 JC ja zawsze traktowałem jak świetna zabawę a nie wyścigi. Choć żyłka hazardzisty zawsze się znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 25 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2013 Dzisiaj zauważyłam, że stronka FISu się zmieniła... przywykłam co prawda do poprzedniej, ale tu też można wszystko znaleźć: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi