Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Tina Maze - 5 x GOLD Go for it, Tina

Rekomendowane odpowiedzi

W listopadzie ubiegłego roku na forum napisałem, po zawodach w Levi:Ja natomiast na podium widziałem Tinę Maze, no ale nie udało się, a ubzdurałem sobie że w tym roku zdobędzie dużą kulkę:smile: i tak będzie!:applause:temat Levi post#2No i wiadomo że tak było:smile:, mało tego Tina pobiła rekord Hermanna Maiera 2000 punktów.Wymyśliłem że fajnie by było jak by się dowiedziała że ma tu gdzieś w PL swoich fanów i kibiców, którzy mocno za nią trzymają kciuki.O pomoc w realizacji pomysłu poprosiłem Wróżkę.Kombinowaliśmy dość długo co by tu zrobić i jak do Tiny dotrzeć:rolleyes::, ostatecznie stanęło na tym że będzie to coś namacalnego, a nie sama informacja kanałami internetowymi. Wymyśliliśmy że poślemy jej paczkę z jakimś prezentem, tylko co?Po długich i burzliwych dyskusjach wymyśliliśmy, że zrobimy t-shirt z medalem olimpijskim z Sochi przed, którym będzie symboliczne "5 x", czyli 5 medali we wszystkich pięciu konkurencjach, a pod spodem napis "Go for it, Tina". Do paczki jako "coś polskiego" daliśmy Żubrówkę 0,7:biggrin: z informacją co to i do czego służy w języku angielskim i list którego treści nie będziemy Wam tu ujawniać, bo to nasz prywatny list do Tiny...ale zdardzimy Wam, że było tam między innymi wstawione zdjęcie powyższego mojego postu z listopada (wraz z tłumaczeniem na angielski):smile:. Paczka wyglądała tak:attachment.php?attachmentid=11208&d=1381078924Paczka poszła Pocztą Polską 23 września, a dzisiaj patrzę sobie na Facebooka Tiny i co widzę:attachment.php?attachmentid=11207&d=1381074581https://www.facebook.com/tinamaze?fref=tsPrzez 6 godzin od zamieszczenia zdjęcie dostało ponad 10 tyś polubień! Teraz jest już ponad 12 tyś.Przeglądając zdjęcia w dół do zimy absolutny rekord! Więcej było na zdjęciach wyjątkowo ważnych np. z kryształową kulą.Wróżka będzie w tym roku na PŚ we Flachau i ma nadzieję że uda Jej się spotkać Tinę i zamienić kilka słów :), a być może i ja się też tam pojawię w tym czasie:)Oczywiście napisaliśmy też Tinie na jakim forum się udzielamy - może zajrzy z ciekawości :)

1390650_10151834332919191_1029979858_n.jpg

Zdj_cie0466.jpg

1390650_10151834332919191_1029979858_n.jpg.5883b25ce092fe6bd8d94a6fae390c0e.jpg

Zdj_cie0466.jpg.235c416253eb184a667502891662979a.jpg

Edytowane przez SB
  • Like 14

Cześć

Wielki szacun za pomysł i realizację. Os dzisiaj jestem Waszym fanem (juz myślę nad koszulkami :) ).

Tina to moja ulubiona zawodniczka od ponad 10 lat, odkąd ją pierwszy raz zobaczyłem. Powód są trzy i muszę o jnich napisac bo nie mają nmjic wspólnego z nartami:

- po pierwsze jest Słowenką - czyli Nasza

- po drugie to fajna, ładna dziewczyna

- po trzecie - fajnie sie nazywa.

Ten trzeci element był na początku decydujący. Póxniej w trakcie rozwoju jej kariery doszły inne poważniejsze, narciarskie i sportowe.

Pięć razy złoto to byłoby to!

Pozdrowienia

• 3 weeks later...