SB Napisano 6 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2013 (edytowane) W listopadzie ubiegłego roku na forum napisałem, po zawodach w Levi:Ja natomiast na podium widziałem Tinę Maze, no ale nie udało się, a ubzdurałem sobie że w tym roku zdobędzie dużą kulkę:smile: i tak będzie!:applause:temat Levi post#2No i wiadomo że tak było:smile:, mało tego Tina pobiła rekord Hermanna Maiera 2000 punktów.Wymyśliłem że fajnie by było jak by się dowiedziała że ma tu gdzieś w PL swoich fanów i kibiców, którzy mocno za nią trzymają kciuki.O pomoc w realizacji pomysłu poprosiłem Wróżkę.Kombinowaliśmy dość długo co by tu zrobić i jak do Tiny dotrzeć:, ostatecznie stanęło na tym że będzie to coś namacalnego, a nie sama informacja kanałami internetowymi. Wymyśliliśmy że poślemy jej paczkę z jakimś prezentem, tylko co?Po długich i burzliwych dyskusjach wymyśliliśmy, że zrobimy t-shirt z medalem olimpijskim z Sochi przed, którym będzie symboliczne "5 x", czyli 5 medali we wszystkich pięciu konkurencjach, a pod spodem napis "Go for it, Tina". Do paczki jako "coś polskiego" daliśmy Żubrówkę 0,7:biggrin: z informacją co to i do czego służy w języku angielskim i list którego treści nie będziemy Wam tu ujawniać, bo to nasz prywatny list do Tiny...ale zdardzimy Wam, że było tam między innymi wstawione zdjęcie powyższego mojego postu z listopada (wraz z tłumaczeniem na angielski):smile:. Paczka wyglądała tak:Paczka poszła Pocztą Polską 23 września, a dzisiaj patrzę sobie na Facebooka Tiny i co widzę:https://www.facebook.com/tinamaze?fref=tsPrzez 6 godzin od zamieszczenia zdjęcie dostało ponad 10 tyś polubień! Teraz jest już ponad 12 tyś.Przeglądając zdjęcia w dół do zimy absolutny rekord! Więcej było na zdjęciach wyjątkowo ważnych np. z kryształową kulą.Wróżka będzie w tym roku na PŚ we Flachau i ma nadzieję że uda Jej się spotkać Tinę i zamienić kilka słów , a być może i ja się też tam pojawię w tym czasie:)Oczywiście napisaliśmy też Tinie na jakim forum się udzielamy - może zajrzy z ciekawości Edytowane 6 Październik 2013 przez SB 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 6 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2013 pff tez mi cos... jakby wrzucila fotke z zubrowka to by bylo cos ... a tak serio to fajnie, powodzenia w realizacji celu i spotkaniu Tiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Październik 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2013 pff tez mi cos... jakby wrzucila fotke z zubrowka to by bylo cos ... Popatrz na nią, wygląda na to że Żubrówka wypita została wczoraj wieczorem:stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 6 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2013 ...a może stwierdziła, że to dobry specyfik do nacierania zmęczonych treningiem mięśni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 7 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2013 No to szeroko pojechaliście. Słowa uznania za pomysł. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2013 Cześć Wielki szacun za pomysł i realizację. Os dzisiaj jestem Waszym fanem (juz myślę nad koszulkami ). Tina to moja ulubiona zawodniczka od ponad 10 lat, odkąd ją pierwszy raz zobaczyłem. Powód są trzy i muszę o jnich napisac bo nie mają nmjic wspólnego z nartami: - po pierwsze jest Słowenką - czyli Nasza - po drugie to fajna, ładna dziewczyna - po trzecie - fajnie sie nazywa. Ten trzeci element był na początku decydujący. Póxniej w trakcie rozwoju jej kariery doszły inne poważniejsze, narciarskie i sportowe. Pięć razy złoto to byłoby to! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 7 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2013 No to zescie pojechali Szacuneczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 7 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2013 Wielkie brawa za pomysł i realizację. Daliście Tinie od skionline przysłowiowego "kopa" do walki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 26 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2013 Łączę się w bólu z SB Na inaugurację sezonu taka wtopa.:eek: I koszulka nawet na pierwszy szus nie pomogła.: Ale będzie lepiej.:cheerful: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 26 Październik 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2013 Na inaugurację sezonu taka wtopa.:eek: Ja jestem załamany:sorrow:, nie wiem jak sobie z tym poradzę, tylko wchodzi w grę szybka terapia np. na Rettenbach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 26 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2013 Ja jestem załamany:sorrow:, nie wiem jak sobie z tym poradzę, tylko wchodzi w grę szybka terapia np. na Rettenbach... Ja też. Dlatego nie czekając na skutki uboczne rano udaję się na terapię! Tylko do innego zakładu opieki Mobilnie Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 26 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2013 Cześć Jak ktoś został tak mile zoobowiązany do walki o pięciokrotne złoto i potraktował to poważnie to z pewnością szykuje formę na Igrzyska i nie będzie sobie obijał d... y w S. ryzykując kontuzję. Pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 26 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2013 Dziwnie się dzisiaj oglądało przejazdy Tiny... ...ale na pocieszenie wstawiam fotkę Tiny jako świeżo upieczonego aniołka Lange: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 26 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2013 Szkoda,że anioły też noszą biustonosze. a ten to wygląda jak z photoshopa :laughing: biustonosz oczywiście bo anioł całkiem jest w porządku :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi